Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. péteriágnes

péteriágnes Haladó

Sziasztok!Szeretném visszapakolni a fáimat mert végeztem az eventel.Nem találok egy csomó fát...Jelezte ezt a problémát már valaki?Ági

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem volt panasz ilyenre. Menüdnek a szűrője mire van állítva?

3. KataMara

KataMara Fórumlakó

Szia!
    Személy szerint köszönöm hogy jeleztétek a központnak, nálam kb. 5 perce a játék sebessége újra a régi :)

4. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Azért a hivatalosban már lehetne valami tájékoztatást adni, mert elképzelhetetlen hogy minden játékosnál rossz a gép vagy az internet.. Kb.20 percig nem tudtam belépni, most végre sikerült de nem tudom kitenni az állatokat csak ha állandóan ki-belépek és virágok forognak ha területet váltok.

5. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Szia!
    Ne tudom jó helyre írok-e.Nekem olyan problémám lenne, hogy napok óta nem mutatja a zöld csík a mentorpontjaim haladását.Nem tudom mi lehet a hiba, pedig már látszódnia kellene a zöld csíknak , mert 167 pontom van. Ekkor már látni kellene a csíkot nem? Csatolok egy fájlt, hogy lássátok mi a problémám.
    http://kepfeltoltes.hu/view/160914/Mentorpont_jelz__www.kepfeltoltes.hu_.png
    Előre is köszönöm.
    ID:10536342
    Gazdanevem: ljanika6

6. Hegeniki

Hegeniki Utánpótlás-írogató

Mi van itt kérem, kb 1/2 óra mire a játékba bejutottam. :(

Leho69 kedveli ezt.
  7. KISNACCSÁD

KISNACCSÁD Járnitanuló

Sziasztok!
    Vagy egy órája kín-szenvedés, olyan lassú a játék. pedig frissen takarítva a gép. Tudnátok segíteni? Köszi előre is!

8. babo0810

babo0810 Aktív író

sziasztok én is lassúsági problémával küzdöm eddig nem volt gondom most siralom 1 belépés gondolom dolgoznak azért rajta hogy javuljon a helyzet

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szükségünk lenne a következő információkra Tőletek!

- Milyen cég/ melyik cég az internetszolgáltatótok?

- Teszteljétek az alábbi link segítségével a le- és feltöltési sebességet az adott mostani pillanatban, és készítsetek el az eredményt mutató ablakról egy képernyőmentést, aminek a linkjét hozzátok a topicba!
    http://www.speedtest.net/
    A képkészítéshez a segítség az első hozzászólásban található!

- farmotok neve és ID száma

Köszönöm az együttműködéseteket!

10. mamarygen

Szia!

A mentorpontok gyarapodása a csibék teljesítményétől függ.
    Hogyan haladnak a szinteken, milyen gyakran történik mozgás a szintlétrán.
    Nagyon minimális emelkedést egyénenként a csibék lapján található csibepontok mentorpontos átváltásából észlelhetünk.
    (50 csibepont=5mentorpont)

Magad is ellenőrizheted, hogy a zöld csíkon mennyi a Te mentorpontod, vidd az egér mutatóját a vonal elejére, és kis idő után olvashatod az értéket.

11. domimaster11

domimaster11 Járnitanuló

Nálam is ez a helyzet!!!!!!

12. mamarygen

Szia!

Akkor olvastad a kérésemet is ugye?

Téged is kérlek, adj meg minden adatot az 1085. posztban leírt szempontok szerint, hogy segíthessünk!

13. kismező

kismező Fórum-zöldfülű

Nekem be sem lép... már egy órája próbálom és semmi és pont most váltottam be a munkásaimat is... jól megjártam....

14. mamarygen

Szia!

Lépj ki a böngészőből. zárd be a nyitott lapokat a gépeden.

Kapcsold ki a készülékedet. Áramtalanítsd is, még a modemet, a routert is!

4-5 perc után kapcsold vissza a gépedet, lépj be a játékba.

Ha így sem sikerül, akkor egy gyors "takarítást" végezz el, a beragadt sütiket töröld, az előzményeket is, és a fölös internetfájloktól is megszabadulsz ennek segítségével.

A műveletsor menete itt olvasható:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Ellenőrizd azt is,hogy a legfrissebb Flash Player legyen telepítve a gépedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    A "FlashPlayer elmentett adatainak törlése" használatához útmutató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A műveletsorok végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését.

15. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Köszönöm szépen a segítséget.

16. pekudli

pekudli Aktív író

MIért mindig a gazda csinálja meg a takarítást?A központban nem lehet hiba, csak mindig a gazdánál?
    Ilyen hiba már volt egyszer ebben az évben és a központi szerveren volt a hiba.Most nem lehet megint az?
    Ezeket a taktikákat amik itt fel vannak sorolva, a gépek szinte már saját maguk elvégzik, szinte folyamatosan, sőt ezeket a taktikákat ajánlják minden hibára.
    No, akkor most lehet a beírásomat törölni, és a szenkciókat kiróni rám.
    Köszönöm.

csodaker73 és KISNACCSÁD kedveli ezt.
  17. gabibenk

gabibenk Utánpótlás-írogató

ma egész nap egy kinlodás a játék,nehéz belépni,a felhöket kb 10 perc leszedni,és semmi sem müködik! nem hiszem, hogy mindenkinél az internet a bünös,és nálam frissitve is van minden! a hiba biztos nem nálunk van!!!!
    gabibenk

KISNACCSÁD kedveli ezt.
  18. mamarygen

Szia!

Segítségkérő hozzászólást idéztem, az adott játékosnak ajánlottam, javasoltam egy megoldási módszert!

Nem tudott belépni a farmjára, ha elolvastad volna a jelzését!

Egy gép nem magától végzi a feladatokat, hanem akkor tevékenykedik, ha kijelölik számára a teendőket!

Ha számodra semmitmondó a tanácsom/tanácsunk, akkor görgesd az egeredet, és nem foglalkozz vele, kérlek!
    Az ellenérzéseidet szíveskedj a panaszkönyvbe lejegyezni, akár megnevesítve az adott személyt, akit érint.
    Ha moderátorra vonatkozik, akkor a supporton tegyél panaszt, ez a rendje!

Ha arra vársz, hogy "magától megoldódjon" a problémád, vagy a hiba, az a Te döntésed.
    Mi azért vagyunk itt, hogy megoldásokkal segítsük a jelzéssel ide író játékosokat!

Jó játékot kívánok, berzenkedés/személyeskedés nélküli fórumozást!

19. Wermeske

Wermeske Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Bocs.hogy beleszólok.nekem is nagyon lassú volt a játék de.délben kikapcsoltam a gépet és akkor a windows 1-10 ig vagy 1/2 óráig frissítette magát.azóta minden oké!Talán másnak is ssegít ezért írtam le.
    szép napot!

20. mamarygen

Szia!

Ahhoz, hogy a jelzéseteket továbbíthassuk, adatokat kell gyűjtenünk!

Ha együttműködnél, azzal segítenél magadnak is, másoknak is!

Tehát kérlek, adj meg adatokat a megoldáshoz:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.