Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ibolyka

Ibolyka Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Elkezdtem beadogatni a szentélybe a kulcsokat, az elsőt megcsin., a másodikat is elkezdtem, és akkor tünt fel, hogy nem adja meg a csillagot, majd átmentem a Bahamára, és ott a banánt sem adja hozzá meglevőhöz. A többit nem tom ellenőrizni, mert nem tom miből mennyi volt. most mi a teendő?

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

3. Csocsoovb

Szia!

Név, User ID?
    Pontosan mikor, melyik feladatot teljesítetted?
    (Szint, fokozat)
    Mi az amit megkaptál és mi az, amit nem?

4. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Köszönöm a válaszod! :)
    Még annyit szeretnék, ha megnéznétek, van-e névazonos farm. Csibém neve kotviva2001.

5. avangard

avangard Utánpótlás-írogató

6. avangard

Szép reggelt.Nagyon érdekes !!! tegnap este nem látszódott a csatni a rekeszben,erre megettem egy töklekit ,ami látszott ,ezt meg is erősítette Nildia is . Most reggel pedig benne van a csatni!Örülök is neki.

avangard

7. Csocsoovb

Szia!

Nincs, ez nem lehet tehát a probléma forrása.

8. avangard

Köszi hogy Te is látod az ellentétet a tények és a látható adatok között.Tényleg nem töröltem ki a csatnit,(nagy butaság lett volna)de ha nincs ott mert Nildia is csak a töklekit látta, akkor ma reggel hogy lehet hogy ott van és még 8-órán át aktív?Szerinted????????
    Üdv.
    avangard

9. Csocsoovb

Szia!

Tegnap este több hiba is fellépett a játékban - ennek köze lehet a nálad lejátszódó eseményekhez.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibajelenségek-a-játékban-2016-09-15.14314/#post-569868
    Amit Nildia leírt, az valóban úgy volt, amit te is megerősítettél. Ma reggel élő csatnis bónusszal rendelkezel.

avangard kedveli ezt.
  10. -Csutibaba-

-Csutibaba- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az Esőerdőben kiakartam rakni a Visszatérés a szentélybe megnyert titokzatos csemetéket. A 9db- t kitudtam tenni, de az 5db-t nem találom.
    Légyszi utána tudnál nézni, hogy hol van?
    ID:20614319
    -Csutibaba-
    Köszönöm

11. Csocsoovb

Szia!

Elárulod, miből látsz 14 db nyereményt pontosan?

12. avangard

Köszi a választ Csocsoovb.A dolognak egyetlen apró szépséghibája van hogy a töklekit is elvette.(de bánja kánya ,hálisten a csatni maradt meg)
    További sok szerencsét, jó játékot.

13. FREYA1.

FREYA1. Utánpótlás-írogató

szia
    Ez bizony érdekes,mivel direkt tettem egy próbát----próbáltam csatnira megenni egy töklekvárt,de nem engedte,mivel az összes helyem foglalt volt ebben a kategóriában.Remélem megoldódik a relytéj :)

avangard kedveli ezt.
  14. aszill

aszill Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Tegnap megcsinaltam az uj eventet.A cime a Visszateres a szentelybe volt.Megkaptam mindent a felhosort es a ravalokat is.Viszont mikor mindent ki akartam tenni a felhore az utolso darab a Tokeletes egyensuly egyszeruen eltunt.Ha az eventre kapcsolok kiirja, hogy ez mar megvan.A raktárban nem talalhato.Tehat mintha meg sem kaptam volna.Szeretnem ha utanna tudnatok nezni es visszaadni azt a darabot.Nagyon koszonom.Hello

Gazda: aszillID: 25498732

15. Kávonnéri

Kávonnéri Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Befejeztem a "vissza az időben" eventet, de a felhőt nem tudom aktivizálni. Ráklikkeléskor visszadob az event ablakhoz, ahol minden kivan pipálva és mindegyik épületeknél is azt írja, hogy azt már befejeztem. A felhősor rávalóit a váza ikon alatt megtaláltam. Kérem segítsetek.
    Köszönöm.
    Gazda: kávonnéri ID:50048349

16. Csocsoovb

Szia!

A supportra kell írnod ebben az ügyben:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

17. Csocsoovb

Szia!

Ahhoz, hogy aktiválni lehessen a felhőt, a menüben található dekorokat ki kell rá tenned.

18. pesterzsebet

pesterzsebet Fórum-zöldfülű

sziasztok folyamatosan kidobál a rendszer 1 percet sem tudok bent eltölteni.

19. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen a válaszod. Így viszont tényleg nem értem, miért nem jelzi a rendszer a pontot.
    Szép napot Neked! :)

20. Csocsoovb

Szia!

Más be tud lépni a játékodba?
    Csak egy farm van nálad megnyitva?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.