Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Almyna0

Almyna0 Junior szaki

Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni. Pár perce arattam le a főfarmon az állataim nagy részét és a szélen lévő fákat. Ki volt téve 5 db Páncél Panni. Azután kitöröltem a Páncél Pannikat, hogy átvigyem őket a szédült szántóra az aratáshoz, de a földön a helyük üres és a pajtámban sincsenek. Utána tudnátok nézni?
    Előre is köszönöm.

Farmnevem: Almyna
    ID: 36910874

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ki-be lépés és sütitörlés már megvolt?
    Megnézted őket minden területen és a menüben is?

3. Almyna0

Almyna0 Junior szaki

Köszönöm szépen a segítséget, most már visszakerült a menümbe.

Utoljára szerkesztett: 16.9.16
  4. maflapofa

maflapofa Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem akarok rossz helyre írni,. banki vásárlási problémát hova kell jelezni?
    maflapofaID: 3211446

5. robben800412

robben800412 Törzsjátékos

szia egyszerre csak 1 farmon vagyok belépve.

6. Kávonnéri

Kávonnéri Utánpótlás-írogató

Szia!
    100 egynéhány felhősor tulajdonosaként ezzel nyilván tisztába vagyok, tehát a problémát nem ez okozta, de azért köszönöm, hogy megtiszteltél válaszoddal. További szép napot. Üdv.

7. Csocsoovb

Szia!

Pontosan mi a probléma?

8. Csocsoovb

Szia!

Hmmm, azért válaszoltál másik néven?

9. Csocsoovb

Szia!

A kérdésed alapján ez nem volt tisztázott, csak annyit írtál, hogy a dekor elemeket a menüben megtaláltad.
    Nem említetted, hogy kitetted a felhősorra - márpedig több esetben láthattunk már ezen okból kifolyólag nem lezárható felhősort.

A felhősorod egyébként 4,5 órája lezárásra került, írásod időpontját megelőzően.

Anikó1961 kedveli ezt.
  10. krisztibakugan

krisztibakugan Fórum-zöldfülű

Szia. A szentélybe nem tudok belépni a karbantartás után sem. Tudnátok segíteni? Üdv.

11. perecke14

perecke14 Fórum-zöldfülű

perecke14. ID: 50914914
    Szia! A Visszatérés a szentélybe című feladatsor teljes megoldása után nem kaptam meg a felhősort, nem tudom kitenni a nyereményeket. Legyetek szívesek utána nézni. Köszönöm.

12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben teljes a "Visszatérés a szentélybe" event feladatainak teljesítése a farmodon, akkor ezt a felhősort kellene keresned az "összes szint" kategóriában - természetes dekorok nélkül még, szürke színben:
    Visszatérés a szentélybe felhősor
    • Lezárási idő : 10:00 óra
    • Jutalom :
      • 5000 Bahama TP
      • 10 % TP bónusz dekor tárgyak esetén, melyek Bahama TP-t adnak 6 órán keresztül
    • Tematikus felhősor : csak az eventen nyerhető dekor elemek helyezhetők fel rá : Alap-problémák, Újabb tégla, Tökéletes egyensúly

13. mamarygen

Szia!

Az event ablakát - A visszatérés a szentélybe - hiányolod? Vagy a maja majmok szentélyét?

Ha az event ablakát keresnéd, a Hírek felületéről is elérhető.

14. perecke14

perecke14 Fórum-zöldfülű

Igen, teljesítettem, de a felhősor sehol nincs.

Köszi, megtaláltam. :D

15. perecke14

perecke14 Fórum-zöldfülű

Köszi, megtaláltam. :D

16. mamarygen

Kérlek arra, válaszd az összes szint kategóriát a felhőn!
    Ez az ikon: a paszulyágas kis kép
    Ezt követően a kereső mezőbe kezdjed el írni a "Visszatérés ..." event-nevet.

Szürke színben kell látnod, mert a kitehetőket Neked kell ráhelyezni, majd a színesedő paszulyos ikonját lekattintani, ha aktiválni szeretnéd!

17. boronesz

boronesz Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Pár napja nem tudom beállítani mennyi tápot szeretnék kevertetni, a gazdaköri feladatba pedig mennyi terményt szeretnék leadni. Próbáltam a frissítést, ki-be jelentkezést, semmi változás. Köszönöm a segítséget.

18. mamarygen

Szia!

Az Opera böngészőn keresztüli játéktérben adódnak ilyen gondok!

Kérlek arra, válts böngészőt, lehetőleg a Mozilla Firefox ajánlott. Azon a böngészőn keresztül megnyitott farmokon a számláló működik hibátlanul.

19. -Bakker-

-Bakker- Utánpótlás-írogató

A szentély javítás nálam még nem történt meg! id:1589721

20. mamarygen

Szia!

A visszatérés a szentélybe event hibájának javítását hiányolod??

Amennyiben igen, akkor a türelmedet kérjük/ türelmeteket kérjük!

Ha mind a 3 gazdaköri feladat hiány nélkül készen van, és ennek ellenére hiányzik kulcs, az a tegnapi -mai hiba következménye!

A javítás jelenleg is tart.
    Még nem tartanak abban a fázisban, hogy visszajuttatták volna a jogos kulcsokat, de az is meg fog történni, türelem!

libra.libra kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.