Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. boronesz

boronesz Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

2. Ercsi6161

Ercsi6161 Járnitanuló

American Express kártyás fizetési probléma esetén Kérlek keresd fel játékunk Supportját.[/QUOTE]

Írtam a supportnak, de nem vagyok kint semmi vízből, mert ezt írták: "Sajnos a hitelkártyád adatainak beírásakor rossz vagy hiányos adatot adtál meg, így a tranzakció nem volt végrehajtható." De az általam mellékelt képből kiderülhetett volna, hogy odáig el sem jutok, hogy megadjam az adatokat, egyszerűen nincs gomb hozzá!! Eddig simán tudtam vásárolni az AE kártyámmal a játékban. Úgy látszik, a Bigpointnak nincs szüksége a pénzemre... Másnak nincs ilyen gondja? Mit tehetek még?
    http://kepkezelo.com/viewer.php?file=mj6iqiqzmdywuyntxe5r.jpg
    Ercsi6161ID: 15804939

3. VéresDénes

VéresDénes Járnitanuló

Akadtak gondok az Bahama Templomosban.Amikor töltöttem a gazdakörit, akkor több ször is a vásárlást adta be, holott mindenem meg volt, ami kell.Utána pedig amikor a vásárlásból a kilépésre kattintottam, akkor viszont teljesen kidobott a játékból és valamféle idegen nyelvű ablakokat ( 2 db) tett be nekem.Tudom ott nem a játékból való kilépésre kattintootam, hanem csak a vásárlásból való kilépésre.
    Ez az egész előfordult velem amig töltöttem a három gazdakörit 2x.
    Kész vagyok mindennel, csak hát úgy gondoltam szólok, hogy ilyenem lett/volt.

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia Ercsi616!

Megkérlek arra, hogy ne másold le a supporttal folytatott levelezésedet.
    Ez szabálytalan részedről.

A support döntése az ügyben a legmagasabb szintű.

Itt a fórumon nincs lehetőség a fizetési gondok tárgyalására!

Megértésedet kérem, köszönöm!

5. mamarygen

Szia!
    Köszönöm az informálást.
    Ez a kidobós jelenség a tegnapi hiba következménye lehetett.
    Voltak olyan gazdatársak, akik "nehezebb" helyzetbe kerültek.
    Tudom, téged ez nem érint, de ők még várnak a javításra.

6. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, ismételd meg a panaszodat a Panaszkönyv topicba!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/page-210

Lejegyezheted az aktuális event csevegőjébe is!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vissza-az-időben-csevegő.14300/page-34#post-570190

Ebben a topicban gyors segítségnyújtás történik, így az ilyen bejelentés off.

bokaerzsi kedveli ezt.
  7. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép napot!Szeretnék érdeklődeni,hogy mikor várható a túrbó malom?Nemsokára lejár.Több szomszédom is érdeklődik iránta.

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Event naptár minden hónap elején közzétesszük, várható időpontokkal. Turbó malom előfizetés miniakció, miniakciókat pedig soha nem tudjuk megjósolni előre. Így sajnos a kérdésedre nem tudok kielégítő választ nyújtani.

9. Ercsi6161

Ercsi6161 Járnitanuló

É mindent megértek, de könyörgöm, értse meg már azt is valaki, hogy mi a problémám! Mert senki nem arra válaszol, nem arra ad/ajánl megoldást...

10. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Sziasztok,

Tegnap óta nem tudom kitenni a pitomba fáimra az xxl fejlesztést. Minden mást sikerül, de ezt nem. Tudnátok segíteni? Farmnevem: ritasoros, ID számom: 53507831. Köszi.

11. |Tamás|

Szia!

Pontosan hol helyezkedik el a pitomba fa? Hány fáról van szó?

12. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Az esőerdőben vannak, és 3 db van kinn.

13. |Tamás|

Szia!

Support válasza a végleges, ezt felül bírálni nem tudjuk.

Anikó1961 kedveli ezt.
  14. |Tamás|

Valdemár cirkuszból kiváltott pitomba fa XXl verziója, az alappal együtt kaptuk nyereményként. Ezt üres helyre helyezd, ne alapfára próbáld meg kihelyezni.

15. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Kipróbáltam, és sikerült.:D Mondjuk, olyat még nem hallottam, hogy xxl fát csak simán kirakok alapfa nélkül, értem persze, amit írtál. Köszönöm szépen a segítséget.;)

16. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !

Ragad a játék mind a kézi, mind a gépi aratásnál...:(
    A gép tiszta, Ccleaner-rel takarítva. :(

17. panda69

panda69 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Problémám a következő!Meglepődve vettem észre hogy szinte teljesen leamortizálódott a csengő pengőim,valamint hiába teljesítettem a vissza az időben és a vissza térés a szentélybe feladataibol,nem kapom meg a jutalmakat!Legalábbis a csengőpengőm ugyanannyi,pedig minimum 21000-el nővekedni kellett volna!kérdésem mi lesz az eltünt és meg nem kapott pengőimmel?Játék nevem:panda69 ID:54271296.Válaszotokat köszönöm!

18. fgfrtrrt

fgfrtrrt Fórum-zöldfülű

Ez volt az utolsó event, aminek nekifogtam. Ezt is bánom.
    Tegnap a nyitogatósban kiváltottam sok sok pajtacuccal sok mindent. Mostanra minden törlődött amit kaptam. A gazdakörikben egyetlen beadásnak nyoma nincs. Amit beadtam semmit nem kaptam vissza. A z ajtóknál semmi piros nincs alul jobb oldalt, viszont csak a kockakulcsokkal tudnék aljtót nyitni. A másik két ajtónál ott vannak a kulcsok helyei, de alul nincs szürke gomb, mint a kockakulcsosnál. A titkosak (3+9db), amik ki voltak helyezve mind eltűntek.
    Köszönöm bárkinek, aki elolvasta. Nem kérek segítséget, mert hülye nem vagyok. Arra kérem inkább, hogy azoknak segítsen, akik ezt az eventet készítették.

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Az eventtel tegnap este óta gondok vannak.
    A javítás még nem történt meg maradéktalanul, jelenleg is zajlik a folyamat.

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Minden elvégzett feladat után a csengőpengőt rendben megkaptad.
    Azonban folyamatosan vásárolsz is a piacon.
    Illetve kitettél egy nagyobb értékű tenyészállatot is a piacra, aminek eleve a kihelyezési díja majd 200.000 csp volt.
    Nincs semmi rendellenes az egyenlegeden, pont annyi a pénzed, mint amennyinek lennie kell.

Anikó1961 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.