Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. minya54

minya54 Járnitanuló

nálam sem lehet a kulcsokért kapni semmit.mégis mikorra lesz jó?nem adtak információt tegnap óta?előre is köszönöm. minya54 ID: 10671576

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A "Visszatérés a szentélybe" eventben ha mind a 3 gazdaköri feladat hiány nélkül készen van Nálad, és ennek ellenére hiányzik kulcs, az az előző 2 nap hibájának következménye!

A javítás folyamatban van. Még nincs abban a fázisban a munka, hogy visszajuttatták volna a jogos kulcsokat, de az is meg fog történni, türelem!

3. mamarygen

Szia!

Eventes időszakban gyakoribb, akár belépésenkénti takarítást is érdemes végrehajtani. Különösen akkor, ha több farmot is gondoz a gazda.
    Az sem elhanyagolható, mennyire terhelt az internetes hálózat. Javaslom, tégy egy próbát, ha akadozást tapasztalsz:
    Teszteld az alábbi link segítségével a le- és feltöltési sebességet a mostani, adott pillanatban, és készíts el az eredményt mutató ablakról egy képernyőmentést, aminek a linkjét hozd a topicba!
    http://www.speedtest.net/

4. [Gergő]2

[Gergő]2 Utánpótlás-írogató

Szia! Cukoralmát honnan tudok szerezni?

5. mamarygen

6. [Gergő]2

[Gergő]2 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

7. kampika

kampika Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni. Megcsináltam a baha füvészkert első feladatát, de az utolsó tétel beadásánál nem fogadta el a beadott mennyiséget, ezért frissítettem hogy be tudjam fejezni, de befejezettnek jelöli azt a feladatot amihez nem engedte az utolsó állatokat beadni, és sem a csp. sem a banán mennyiségem nem nőtt.
    ID 54296260

8. mamarygen

Szia!

Kérlek, vesd össze az alábbi linken található táblázat értékeit és jutalmait a farmos gazdaköri táblázatoddal.

Az első feladatban nincs aranybanán jutalom!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/füvészkert-a-második-raktárház.14072/#post-541229

9. kampika

kampika Utánpótlás-írogató

Szia!
    Tudom hogy a feladatnál nincs aranybanán jutalom, de a kapott bahatp alapján növekedni kellett volna a banánjaimnak, mint ahogy növekedett is 16-ról 41-re miután kiléptem és visszaléptem már jóváíródott a csp és a banánok mennyisége. Ugy látszik az ilyen hibáknál nem elég a frissítés ki-be kell lépni.

10. munyi1

munyi1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok egy kérdéssel fordulók hozzátok. Telefonon is szeretném játszani a farmon de valamiért nem engedi telepítteni az Adobefles playert? A telefon egy Microsoft Lumina 650-en kb 5honapa vetem és azota nem birok vele. Nincs véletlenül valami más program telefonra és ha van mi az?
    segitségetek elöre is köszönöm.

Farm név: munyi1 Frarm:98 Bahama:300 ID:9793275

11. frenEtika

frenEtika Fórum-zöldfülű

Segítséget szeretnék kérni. Most kezdtem volna az ajtókat nyitogatni, de hiába van mind a 4 féle kulcsból, csak egy ajtót engedne kinyitni, a többi alatt nincs gomb.
    A supportnak már írtam, nem kaptam választ.
    Hiába lépek ki és vissza, a helyzet változatlan.

http://kepfeltoltes.hu/160917/bahama_event_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

frenEtikaID: 54267843

12. mamarygen

Szia!

Az általad hozott, bemutatott kép alapján azt látom, hogy csak egy gazdaköri feladatsort teljesítettél a kulcsok begyűjtéséhez.
    Ha a teljes gazdaköri feladatsort, mind a három feladatsort teljesíted, akkor kapsz annyi és olyan kulcsot, amivel az ajtókat ki tudod nyitni (mindegyiket).
    Javaslom, előbb tájékozódj a leírásból, hogy mely feladatsort kéne megoldanod, hogy a kulcsok típusai és mennyiségei a rendelkezésedre álljanak.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/visszatérés-a-szentélybe.14305/#post-568774

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.9.16
  13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Farmerama játék alapja a flash player. Adobe cég megszüntette a flash player támogatást okos készülékekre. Ez oly módon küszöbölhető ki, hogy vannak olyan böngészők, amiben nem külön beépülő modul a flash player támogatás, hanem alapban benne van. Ilyen pl. a Puffin (fizetős verziója) vagy a Photon böngésző.

• Ezekről itt tudsz olvasni
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-játék-okostelefonon.491/

14. Roxycat

Roxycat Utánpótlás-írogató

Szerintem azt a két ajtót azért nem engedi kinyitni, mert KÖR alakú kulcs kellene hozzá és az Neked nincs.

15. julcsi2005

julcsi2005 Járnitanuló

Szia.
    Megcsináltam Vissza a jövöbe eventet,felépitettem mind a három épületet!Szeretném az ajándékokat berakni a felhősora,da az elsőt a Centurió nyeregben nem adja oda.Kérem nézetek utána,nem szeretnék lukas felhösort,nem azért dolgoztam. Köszönettel:julcsi2005 ID:4047439

16. |Tamás|

Szia!

nem helyezted ki a dekort a farmod bármley területére? Kérlek, nagyon alaposan nézz körül.

17. julcsi2005

julcsi2005 Járnitanuló

Bocsánat,akartam törölni,mert irtam a supportnak is,de nem sikerültSajnos nincs sehol a hiányzó kitevö. Üdv:julcsi2005

18. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Szia kedves Tamás. Hol tudok a panaszkönyvbe belépni?

19. |Tamás|

20. door88

door88 Utánpótlás-írogató

sziasztok.
    egy kedves moderátortól szeretnék segítséget kérni,nálam a 1 szupertáp keverése 7óra 21perc a gyors tápkeverés bónusszal.
    ez talán egy hiba?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.