Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

1 egység szupertáp előállítása alap esetben 10 óra. Ebből az időből kerül minden bónusz leszámításra.

2. door88

door88 Utánpótlás-írogató

én ezt értem,tegnap a 3 szupertáp 12óra pár perc alatt lett meg.
    ha most elindítom a 3 szupitáppal akkor 25:13:54 órát ír ki.én ezt nem értem,akkor most mi van?

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

1. A Bölcs tölgynél lévő rúnát kiváltottuk (-10%)
    2. Vásárolunk Turbómalom előfizetést (-50%)
    3. Aktiváljuk a felhősor bónuszát (-10%)
    4. Elindítunk egy szupertáp keverést (teljes ideje bónuszok nélkül 10 óra), a rendszer kivonja belőle az elsőként aktivált bónuszt (10:00óra-10% = 9:00óra), majd kivonja belőle a második bónuszt (9:00óra-50%=4:30óra) és legvégül kivonja belőle a harmadik bónuszt (4:30óra-10%=4:03óra)

Nem látok bele a farmodba, nem tudom melyik bónuszok aktívak, és melyik nem.

4. door88

door88 Utánpótlás-írogató

bocsánatot kérnék a zavargolódásom miatt,mindenem aktív,kivétel,hogy 30 perc múlva lejár a turbómalmom.
    mégegyszer ezerbocsánat.köszönöm a gyors segítséget.további szép estét..

5. v.andrea75

v.andrea75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segítséget kérnék. Megcsináltam a manufaktúra első feladatát, de nem kaptam meg a jutalmakat. Már frissítettem, ki-be léptem, mégsem történik semmi.

6. -ericat-

-ericat- Junior szaki

Kiváltottam a Madárfüttyös füvészkert rúnát a Bölcs Tölgynél, de ki-belépés után sincs a fa-menüben, pedig ott kéne lennie. Ha tudnátok segíteni... -ericat- ID: 14876169

7. BALÁZSBÁRÓ

BALÁZSBÁRÓ Fórum-zöldfülű

Üdv.!
    Az a kérdésem, hogy a Szentély középső és jobb oldali kamráját miért nem lehet kinyitni, holott benne vannak a kulcsok, de a kinyitó gomb nincs alattuk?

8. _BBALÁZS_

_BBALÁZS_ Fórum-zöldfülű

Nálam is az a probléma!

9. 12lalácska97

12lalácska97 Fórum-zöldfülű

Nálam is csak a bal oldali alatt van "kinyitás" gomb. :(((

10. cbade

cbade Fórum-zöldfülű

És én se tudom elkezdeni pont ezért! :(

11. kbukoci

kbukoci Junior szaki

Érdeklődni szeretnék, hogy másoknál is előjön-e az a probléma, hogy amikor az ólakat vissza helyezem a területekre lelassul a játék. Állandóan megakad, így visszahelyezés és megetetés nagyon hosszú ideig eltart. Nem gondolom, hogy a gépemmel lenne a hiba, mivel most kaptam egy vadonatúj gépet, amire moost frissen lettek feltelepítve a programok is.

12. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

Pontosan mikor teljesítetted a feladatot, és pontosan mit.
    (Küldetés neve, szint, fokozat.)
    Mit nem kaptál meg?

13. Csocsoovb

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

14. Csocsoovb

Szia!

Ugyan azt a problémát felesleges két helyről megírnod!

alex0824 kedveli ezt.
  15. Csocsoovb

Szia!

Harmadik helyről sincs semmi értelme írnod >:(

alex0824 kedveli ezt.
  16. Csocsoovb

Négy helyről is megírni ugyan azt...

B11000 és alex0824 kedveli ezt.
  17. Csocsoovb

Szia!

Az, hogy egy gép új, nem jelent azt, hogy hibátlanul működik és ne kellene esetleg pl. takarítani.
    A másik általános jelenség: több program illetve maga az OP rendszer is szereti frissíteni magát ilyenkor elég gyakran. Ez többnyire a háttérben történik, mégis képes megfogni a gépet.
    Érdemes a beállításoknál is körbenézned: a minőséget normál módra állítani, kikapcsolni az animációkat, stb.

alex0824 kedveli ezt.
  18. BALÁZSBÁRÓ

BALÁZSBÁRÓ Fórum-zöldfülű

Köszi, én is meguntam, mert van még több farmom is, ahol ez a helyzet:
    Gazda: BALÁZSBÁRÓID: 17447731

19. Csocsoovb

Szia!

Csupán annyi a problémád, hogy nincs elegendő kulcsod hozzá!

Ezért tényleg felesleges volt négyszer írnod :(

Szépen be kell ballagni a gazdakörbe, elvégezni a feladatokat ahol kulcsokat lehet szerezni majd utána visszatérni az event felületre. Nem olyan bonyolult ez.

Anikó1961 kedveli ezt.
  20. zsiraimiklosne

zsiraimiklosne Utánpótlás-írogató

Szia!
    Szerettem volna még gyorsan learatni, de nem enged belépni egyik farmon sem. Légyszi jelezzétek mi lehet a baj.

Gazda: zsiraimiklosneID: 19625663
    Gazda: mötö57ID: 22674929

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.