Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az általad hozott képről megállapítható, hogy a hibával van összefüggésben a gond.

A Board Adminisztrátor írta is számodra.

A Te elképzelésedet nem ismerem, mit szeretnél az eventből megszerezni.
    Vársz a hiba javítására, vagy szerzel kulcsot még a gazdakörből, és elkezded azt az ajtót kinyitni, ahol a "kinyit" gomb most szürke, de kizöldül, ha lesznek szögletes kulcsocskáid. Folytatod a teljes megoldásig, vagy csak szemezgetnél, mazsoláznál.

Ha részlegesen akarsz teljesíteni, akkor várni kényszerülsz, míg a "kinyit" gombok mindhárom ajtónál megjelennek.

2. Helia100

Helia100 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Teljesítettem a "Vissza a szentélybe" feladatsort, de úgy látom, a hozzá tartozó felhősort még mindig nem kaptam meg. Kérlek, segítsetek! Üdv: Helia100

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek arra, a paszulyon válaszd az összes felhősor kategóriát! (felhőágas ikon)
    A kereső mezőbe beírva a felhősor nevét, a szűrő azonnal mutatja számodra.

4. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Kérem kedves mamarygen a segítségedet! Többször vásároltam Fa aranyat az utóbbi időben ami szupitrágyát is ad, vagyis nem ad. Akkor miért írják ki. A legutóbbi vásárlásom néhány perce volt. Meg lehet nézni? + 10 szupi nem mindegy. ID 24965936. Bocs, kérlek segíts.

Leho69 kedveli ezt.
  5. bindi5454

Kedves mamarygen! Ebben a játékban egyre több és egyre komolyabb hibák vannak. Ez elgondolkoztató. Lehet, hogy??? Tele vagyok kérdőjellel.

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

2016-09-18 19:59:02-kor a 10 db bónusz szupertrágyát rendben megkaptad, mint ahogy mindig is megkaptad az elmúlt időszak ilyen csomagjának rendelése esetében - jó lenne alaposabban megfigyelned a játékelemeid számának változását.
    Példának okáért ma délelőtt fél 12-kor is volt egy ugyanilyen rendelésed, akkor is rendben megkaptad ami jár.

bindi5454 kedveli ezt.
  7. bindi5454

A db szám nem változott, nem is írta ki, csak azt hogy 150 Fa-t kaptam, valamint alul a kis nyílnál sem írja ki. mit is kéne jobban megfigyelnem? Talán azt, hogy ez nem mükszik?

8. Nildia

Szia!

A logod alapján megkaptad. Vásárlás előtt 5681 db volt. Vásárlás után lett 5691 db. Rá 1 percre egészen pontosan ekkor : 2016-09-18 20:03:28 közepes csomag szupertrágyát vettél 60 aranyért, ami 210 db, ezzel lett 5901 db. Ennyid van most.

bindi5454 kedveli ezt.
  9. bindi5454

Akkor alul, hogy mit kaptál miért nem írta ki most se, hogy kaptam szupitrágyát. Az. hogy kiírja a vásárlásnál 1 dolog, de hogy nem kapom meg az szomorú, vagyis, hogyan tovább, mint 1 válasz a részedről, megkaptad és kész, máskor jobban figyeld meg. Nem első eset volt, ezért figyeltem. És miért nem írja, mit kaptam. Gondolkodóba ejt ez a dolog példának okáért. De köszönöm a kedves hozzáállást.

10. Nildia

Szia!

Részleteztem másodperc pontossággal mikor mit kaptál.
    Ha neked ennyi nem elég, a supporton kaphatsz részletes kimutatást a ma esti szupertrágya szám változásodról.

11. bindi5454

Köszönöm a segítségedet. De akkor sem értek semmit, de ez van. Köszönöm még 1x.

12. Nildia

Szia!

Még egy dolog : ellenőrizd a vásárlásról kapott visszaigazoló mailt.
    Ezt kell kapnod, ott pontosan szerepel mit is kaptál a pénzedért.

13. bindi5454

Megnézem és Köszönöm, már csak 1 kérdésem lenne, ha értesít, hogy 1 szög érkezett a pajtádba, akkor 10 szupitrágyát miért nem közöl, pedig van különbség. Ezt azért is írom, mert a 150 FA és 10 sztr. együtt van. De hagyjuk Köszönöm, de nem lettem nyugodt. Nem akartam zavarni, csak gondolkozom. Kell ez nekem? De ez nem a Te gondod!!

14. Nildia

Szia!

Sajnálom, hogy nem lettél nyugodt, és nem hiszel a logodnak, illetve a kapott emailnek.......
    Miért is nem szerepel? Nincs információnk. De attól hogy nem szerepel, attól még megkaptad, a tények azok tények, fehéren feketén, tisztán visszavezethetően a darabszám változásból is.
    Költői a kérdés - ha nem kapsz felugró ablakot a napi ajándékokról, attól azt még megkapod, csak nem látod.
    Így van ez most is - nem látod, nem listázza, de attól még megkapod.
    Továbbra is tartom az előbbi állításomat. Ha a fórumon kapott információnak, illetve a saját mail fiókodba kapott mailnek sem hiszel, a supporton kaphatsz részletes listát..............

15. bindi5454

Feketén fehéren köszönöm. Miért is nem szerepel, nincs információnk. Köszönöm,hogy foglalkoztál velem, téma lezárva.

16. Sziren85

Sziren85 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Rendezgetem a farmokat és 3 xxl-es fám is eltűnt. 1 olajfa és 2 ujjas. Meg tudnátok nézni, hogy mi lett velük? Előre is köszi!
    ID:11907704

17. Nildia

18. Sziren85

Sziren85 Utánpótlás-írogató

A folytatásban, éppen az előbb még 3 fával uez történt. 2 xxl almafa és 1 szamóca xxl. :-(((
    összesen: 6 xxl-es fámnak annyi????
    A bahamát és esőerdőt is rendezgettem, de ott még nem figyeltem ennyire. Kérlek Benneteket nézzetek utána.

19. Nildia

20. turórudi48

turórudi48 Járnitanuló

Szia! Szeretném megkérdezni, hogy miért nem tudom kitenni a szédült szántór a két ajándékomat? Mi a probléma, segítenél. ID számom: 51797467. Segítségedet előre is köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.