Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez az eset akkor szokott előfordulni, ha a telepítés során engedélyezed az automatikus frissítést a program számára.

2. rakisaci

rakisaci Utánpótlás-írogató

Mindegyiknél, 1-2 válasz után kapcsolja ki a "köszönjük a teljesítést" felirat előtt.
    Lehet, hogy rendbe jött, mert a levelem előtt sikerült egy mozi, megkaptam a FA-at is. Köszönöm a segítséget, ha be tudtatok segíteni!!!

3. Csocsoovb

Szia!

Örülök, hogy rendeződtek a dolgok - de a mi kezünk ebben nem volt benne.

4. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, értem köszönöm!

5. elida53

elida53 Haladó

Hali ! A mostani eventben ugye a kijelölt állatok tenyésztésekor kapunk jelvényt.Kérdezném, hogy a Baby Boom alatti tenyésztéskor tenyésztésenként kettő jelvényt kapunk (vagyis állatokként egyet), vagy marad az egy jelvény ?

6. Xirnox

Xirnox Járnitanuló

Kivettem a pipát, de nem oldotta meg a dolgot.

7. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Azért írok, mert csobothe00 szomszédom megkeresett azzal a problémájával, hogy nem tud írni a fórumba, de segítséget szeretne kérni.
    Az id száma: 7791850

8. Csocsoovb

Szia!

Az akció csak az állatokra vonatkozik, a jelvényekre nem.

9. csobothe00

csobothe00 Fórum-zöldfülű

Szia segitséget szeretnék kérni mivel a farmomon megszereztem a Doki küldetés felhösort és a rá való kitehetöt és nem tudom elinditani nem engedi ha ebben tudál segíteni a farmnevem csobothe00 idszám 7791850

10. Csocsoovb

11. Csocsoovb

Szia!

Ahhoz, hogy a Doki I - Doki II dekor elemeket ki tudjuk helyezni a felhőre, az alábbiakat kell tennünk.
    - kihelyezni Doki I elemet a Bahamarama vagy a kincses szigetre
    - ráhelyezni a Doki II fejlesztést
    - törölni a kitett dekor elemet, ezáltal a menüben egyben kerülnek tárolásra
    - az így összeragadt dekor elemet már ki tudjuk helyezni a felhősorra

Az összes többi kakukkos dekor elemnél hasonlóan kell eljárnod.

12. kuekev

kuekev Járnitanuló

Szia!
    A tenyésztelepen beraktam 30 db-t , nem lesz kész 2 perc alá nem megy a tenyésztés , frissítettem ki be léptem , semmi , mi a baj?
    Köszönöm válaszod!

Kuekev
    ID: 5531290
    Bocs

DUPLA HSZ ÖSSZEVONÁS

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.9.16
  13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Vezesd már le légy szíves tételesen, mi alapján számolsz, mi alapján várnád?

HéricsBáró kedveli ezt.
  14. kuekev

kuekev Járnitanuló

Szia!
    Ötven perce várom , de semmi !

15. Abcsika

Abcsika Utánpótlás-írogató

Szia! A tenyésztésnél nem tudom folyamatosan leszedni a kész állatokat. 3-4 tétel után ki-be lépés így ez nagyon macerás kb. 100 tételnél.Mit tegyek? Köszi a segítséget!

16. Nildia

Szia!

A szokottnál jóval sűrűbb géptakarítás tenyésztés alatt :

A gépedet napi rendszerességgel karban kell tartanod, hogy a játék számára optimális környezetet biztosíts :
    Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

17. Nildia

Szia!

Jó, akkor már ketten várunk, mert én meg arra várok, mégis mi alapján számolsz? Milyen termékek, felhősorok stb.
    Vezesd le tételesen, kértelek.

HéricsBáró kedveli ezt.
  18. suzi1234i

suzi1234i Fórum-zöldfülű

Szia,szép estét.
    27 békát raktam tenyészteni és lemaradnak a szalagok így nem is szedtem le mindet.
    Miért nem jönnek a szalagok

19. Nildia

Szia!

A béka véleményed szerint melyik kategóriába kellene, hogy tartozzon?
    Nem tartozik egyikbe sem, így teljesen természetes, hogy nem ad jelvényt.
    Olyan állatot tenyéssz, ami részt vesz az eventben, ami ad jelvényt.
    Ez az eventismertetőben is szerepel, de a tenyész felületen is fölül kiemelve szerepelnek egy külön keretben - a béka ott sincs benne.......

zizike101 kedveli ezt.
  20. erzsi1114

erzsi1114 Fórum-zöldfülű

Nem tudom mit csinálok rosszul, de nem tudok sem farmaranyat, sem szuper tápot sem venni. Eddig mindig tudtam. Segítsenek. Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.