Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az észrevételeiteket rendre, folyamatosan továbbítjuk a központnak. A türelmedet/türelmeteket kérjük.

2. alexbaba5

alexbaba5 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Az lenne a kérdésem miért nem ír ki rendesen mindent a farmomon se az ólak se a növények nevét amúgy meg a piac se magyar.Köszi a választ alexbaba5 ID:22937139

Utoljára szerkesztett: 11.11.14
  3. Laboviti

Szia!
    A beállításoknál kérlek ellenőrizd a tippek gomb bekapcsolt állapotban legyen.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/

4. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Sziasztok

Egy gondom lenne (most vettem észre), hogy a citromail-es e-mail címemre nem kapom meg a leveleket. Így nem tudom a jelszavamat se módosítani és az e-mail címemet se engedi módosítani.
    Szeretném a mostani e-mail címemet erre módosítani:
    Farm nevem: Anikó2014
    ID: 50487073

Segítségetek előre is köszönöm

E-mail cím törlése /Laboviti/

5. Laboviti

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi ismertetőt: https://board-hu.farmerama.com/inde...üzenetek-fogadása-pl-adatváltoztatáshoz.2096/

6. alexbaba5

A standard beállítás nem magyar a további beállítás magyar,ti nem tudjátok helyrehozni ,mert én semmit nem állítottam el egyik napról a másikra ilyen lett.Köszi a segítséget

7. Laboviti

Az általad említett problémáról kérlek készíts fotót.

8. alexbaba5

Szia ennyire értek ezekhez a dolgokhoz csináltam egy fotót de megosztottam vagy mi,és most nem enged másikat csak 120 perc múlva,de ezen csak a tábla van rajta meg a csengőpengő de az se magyar ha valahol megtalálod,de a piac ha kijön nem tudok fotózni.

9. Laboviti

A kép készítéséhez segítséget itt találsz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/#post-21573

10. alexbaba5

Nincs ilyen programom vagy nem tudom,a lényeg hogy a főfarmomon a táblán is nem azt írja Főfarm hanem mlf.farmexpansion a csengőpengőnél meg 12mlf.thousands és mindent így ír ki a piacon is meg mindenhol pedig magyarra van állítva és minden engedélyezve van mert mindent engedélyeztem a beállításoknál mert nem értem melyik mi így mind igen.Légyszi ha tudod old meg mert én nem értek ezekhez a dolgokhoz.Köszike

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A tippek funkció ki volt kapcsolva nálad - most bekapcsoltam.
    Egy sütitörlés után ellenőrizd újra a dolgokat.

Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

12. Csocsoovb

Szia!

A javítás sikerült, már be tudod adni a feladatba a termékeket.

13. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy hiba, vagy csak én nem jól értelmeztem a felhősoron a BTP darab számát. Felhősor: 20óra, nálam 24. Nyeremény: Egyszeri, azonnali 40 BTP X Bahama szinted. Ha ez így van akkor nekem 7360 BTP-t kellett volna kapni, viszont a naplóban is amit tudunk ellenőrizni csak 4504,95 BTP- ír, hogy annyit kaptam. Szeretném megtudni, hogy az én fejemben van valami zűrzavar vagy ez hiba.
    A segítséget előre is köszönöm. Üdv: Anyóca42

14. Csocsoovb

Szia!

A 20 óra beállítása folyamatban van:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/6-képregény-event-hiba.11473/#post-98163

A megszerzett TP mennyiségét utólag nem tudjuk ellenőrizni - legközelebb mielőtt lezárnád, írj nekünk, és ellenőrizni fogjuk.

15. orikkster

orikkster Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Vettem égőfűzért 2 aranyért, az aranyamat levonta viszont a égőfűzért nem kaptam meg. Bárhol keresem nem találom.
    Köszönöm a segítséget. Üdv: Orikkster
    ID: 2678153

16. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

17. Csocsoovb

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

18. -trish90-

-trish90- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni ugyanis a tegnapi hiba miatt, nem tudtam leadni az utolsó TP adagot / ami a megadott időn belül lett volna/ így csak azokat az ajándékokat kaptam meg amit a hiba kezdetéig elértem. farmnevem -trish90- ID:29977566 Előre is köszönöm a segítséget!

19. Csocsoovb

Szia!

Egyelőre nem tudunk semmit lépni manuálisan az érdekedben - várnunk kell a szkript következő futtatására, ami az ilyen eseteket kezelni képes.

20. kkumli

kkumli Utánpótlás-írogató

A raktárakból eltűnt a Vakondlak, eredetileg kellett lennie, mert vakond 234 van.
    kkumli ID:4437066

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.