Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Én 1 raktárháza arattam, a totem még egy szeget sem mutatott. Előtte a nősziromnál mindent mutatott a totem (amennyi kifér rá függőlegesen, mert több fajta szokik felröppeni, mint ahányféle elfér rá). A pajtát fogom figyelni, mert az pontosan müxik. Máskor látható volt a trágya is, most egyáltalán nem. Majd legközelebb figyelni fogok ezekre és ha tudok új infóval szolgálni akkor jövök.
    Addig is kösz mindent. Ja és alul középen lehet még csekkolni a dolgokat. Ott is figyelek.

kovacstne kedveli ezt.
  2. bota493

bota493 Haladó

Sziasztok!
    Erdőben a raktárházban többször megetettem a struccot reggel és most még sincs megetetve.
    Valaki megtudná nézni, hogy mi a baj?
    Előre is köszönöm.
    ID-31281241
    bota493

Utoljára szerkesztett: 3.10.16
  3. Légypapír

Légypapír Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az előbb aktiváltam a felhősorban a Játékórát, mégsem kaptam meg a farmmunkásokat. Egy 3 órás kupont váltottam be, azzal arattam. Köszönöm, ha rálestek!
    Légypapír ID 3582106

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Reggel nem etetted meg őket, valami nem volt hozzá elegendő: táp vagy állat.

5. bota493

bota493 Haladó

Szia !
    Állat is és táp is van több 100.

6. Csocsoovb

Szia!

Ekkor aktiváltad a kupont:
    release
    helperCoupon312016-10-03 10:50:21

A felhősort ekkor aktiváltad:
    2016-10-03 10:32:04

Tehát hamarabb aktiváltad a felhősort, és utána használtál fel egy 3 órás kupont.
    A 3 órás kuponból még maradt 2 db számodra.

7. Csocsoovb

Szia!

Nem tudom sajnos visszanézni, mit ronthattál el akkor etetés során.
    Egy javaslat: mindig érdemes etetés után az egeret fölé vinni és ellenőrizni, hogy az etetés sikeresen megtörtént-e. Ha nem is minden ól esetén, de véletlenszerűen néhány darabnál minden etetés után ellenőrzöm az elvégzett munkát évek óta.

8. bota493

bota493 Haladó

Szia!
    Én is ellenőrzöm ezért is vettem észre. Reggel munkásokkal végeztem a munkát utána többször
    kézzel megetetem de még most sincs elötük se kaja se víz.
    Nézd meg létszíves.

9. Csocsoovb

Szia!

Ahogy én látom, már 17 óránál jár az idő, működik a raktárház.
    Annak érdekében, hogy több problémát ne okozzon, lehet érdemes lenne törölnöd most a raktárházat, majd újra betenni az ólakat, és utána elindítani. Elképzelhetőnek tartom, hogy a megépített fejlesztés megzavarta a működését és most ennek tudható be az érdekes viselkedése.

10. bota493

bota493 Haladó

Köszönöm szépen, hogy megnézted.
    Töröltem és most már jó.
    Köszönöm.

11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Beértek a paratölgyek és nyuszik. A raktárházak animációjánál most minden rendben volt. A totem is mutatott mindent. Még a fúró is a jól megszokott módon elmaradt.xDxDxDxD

Farmer*54 kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kedves Csocsoovb! Megtudnád mondani miért tűnt el a bannerem?
    Úgy látom nem csak az enyém.
    Takarítás megvolt ;)

13. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Tiszteletöm! Arról volt szó, hogy a Party - Pörgetésekből kimaradnak a +Tp adó dolgok és csak a kitehetőkről szól majd az egész. A Kerge -kertbe mióta betehető a Citromsárga 1.szintű Terményes ól?

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek arra, mutasd meg hol voltak ezek a tények lejegyezve?
    Pontosan hol olvastad, milyen forrásból jegyezted meg??

Az adott, programba került mini akciók mindig körülhatárolt tartalommal érkeznek. A legfontosabb adatok a főnyereményekre vonatkoznak.
    Amennyiben a mostani akcióval kapcsolatban van észrevételed, akkor azt jegyezd le, arról kérdezz!

15. Farmer*54

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/580422/

Üdv Farmerek!

Egy kis kiegészítés, ami fontos lehet: a jelen akció során 100% pajtabónusz, 200% TP bónusz, rózsaszín ólfejlesztések nem lesznek jelen mint főnyeremények.
    Akció után természetesen majd visszakerülnek a kerekkerékre, most azonban a kitehető tárgyaké a főszerep.

A Farmerama csapata

Ezt a főnökük írta. Parancsoljon.

16. mamarygen

Ennek a kiegészítő hírnek mi köze van az általad megfogalmazott bejegyzéshez, kérdéshez??!! Abszurd a felvetésed, a kérdésed!

17. Légypapír

Légypapír Fórum-zöldfülű

Az ördögbe... Elfelejtettem, hogy a felhő nem közvetlen 3 órát ad, hanem kupont. A fölösleges zaklatásért ezer bocs meg egy anyamaci, vagy amilyen állatot szeretnél a pajtádba. :D
    Köszönöm a gyors választ!

18. Farmer*54

Ha én főleg Kitehetőkről indítok egy Party pörgetéses akciót (jó pénzért) tegyük hozzá, ami egy felhősorról szól, akkor ,hogy kerül bele az első szintű terményes ól?

inanna11 kedveli ezt.
  19. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Meg 4 turbótrágya ?Azt a símán is lehet nyerni.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ! Végre más is írja ! Én reggel óta küzdök, mindent kipróbáltam amit csocsoo ajánlott, semmi, szóval mégis központilag van vmi . hiba, mivel én is van akiét látom, van akiét meg nem, reggel senkiét.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.10.16
    iboly54 kedveli ezt.
  20. mamarygen

Már leírtam, de megismétlem.

Az adott, programba került mini akciók mindig körülhatárolt tartalommal érkeznek.

A legfontosabb adatok a főnyereményekre vonatkoznak.

A party keréken a főnyeremény minden alkalommal "12 óránál" szerepel.
    A többi zónában jelen lévő nyeremények a hagyományos jelzőt viselik a party pörgetések gyakorlatából!

Önálló döntés az, hogy mikor pörget a játékos. (Ha viszi a lendület, a sikerért a küzdés, akkor van hogy kevéssé értékes ajándék is sikerül. Ezt vagy elfogadja, vagy önmérsékletként nem pörget tovább egy ideig, hogy ne bosszantsa magát.)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.