Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A leírásodból következtetve:
    Ha csak a keret töltődik be a farm helyett, akkor flash probléma lehet a háttérben. (régi törlése és újra telepítése a legújabb verziónak az ajánlott ez esetben)

Továbbá csak Te látod, mi nem hogy a saját gépeden milyen programok futnak, melyek blokkolnak esetleg ...

Helyi informatikus segítségével lehetne ezt kideríteni, mi okozta ezt a jelenséget a gépeden!

2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

A sütik fogadása feltétele a játéknak. Lehet, hogy ezzel volt probléma. Ilyenkor csak a keret töltődik be.

3. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Szia!
    Így már én is jártam a munkásokkal kirakott fejlesztések lenullázzák a beérett ugyanolyan xxl fákat! Azt hiszem a tp. és a termés is bukta!
    Ha a fejlesztés kézzel rakod ki nem történik semmi!

emocy91 és Leho69 kedveli ezt.
  4. Samborg

Samborg Fórum félistene

Kedves Leho69! A sütik elfogadása webhelyekről engedélyezve, pipálva. A flash-t uninstalláltam, újra telepítettem. Csak a védett mód kikapcsolása használt. Ezt azért nem értem mert a chrome-nál védett módban is betölt rendesen a játék.
    Más program nem fut a gépen, ellenőriztem a feladatkezelővel.

Leho69 kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Értem, csak azt nem tudom, hogy a védett mód a sütik fogadását nem írhatja-e fölül.

6. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Szerettem volna learatni a farmomon, de a kerge kertbe belepve valahogy eltunt a kertem egy resze, mintha nem lenne kivaltva. Egy tabla fogadott a jobb also teruleten, hogy kivalthatom 65000 CSP-ert. Eltuntek az arra a teruletreszre kihelyezett kitehetoim (most neztem, hogy visszakerultek a menube). Ez hogyan tortenhetett??? Tegnap meg minden rendben volt.
    Rakattintottam a tablara es kifizettem a kert arat, hatha akkor minden visszater a regibe, de semmi valtozas. Frissitettem, masik bongeszobe leptem, de ott is ez vart. Minden flottul mukodik csak ez az egy "hiba" akadt. Legyszives nezzetek utana.

Gazdanev: georga06
    ID: 19134685

Koszi!

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Magad orvosolhatod pár másodperc alatt : egyszerűen lépj ki, majd újra jelentkezz be a farmodba.

8. csaby83

csaby83 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget. A pajtában az állatok kategóriát látom, de ha beírom a keresőbe a békát, annak a mennyiségét nem mutatja. Néztem a tenyészházban is, de ott is 0-át mutat. Leírom az ID-mat, légyszíves nézd meg, hogy mi lehet a baj. ID: 28343462 -csaby83-
    Köszönöm!

9. Nildia

Szia!

Az ok prózaibb, mint gondolnád : nincs alap béka állatod.

10. georga06

georga06 Fórum hercege

Koszonom szepen az otletet!
    Megcsinaltam, de barmennyiszer is csinalom, egyszeruen az ures terulet fogad. Barmelyik bongeszon (Edge, Firefox, Chrome) is probalom, ugyanaz fogad.

11. Nildia

Szia!

Nem voltál esetleg prémium tag?
    Mert akkor automatikus hozzáférésed van az egész kerge kerthez.
    Ha az lejár, de nem vásároltad meg a területeket valójában ahogy azt kell, akkor meg kell tenned.

12. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia !
    Azt szeretném kérdezni, hétfőn Rackótól megkaptam az első nap az 5 pörgetést,de azóta csak a napi ajándékok, és semmi pörgetés,egy héten 7 nap van akkor most heti 2 pörgetéssel kevesebbet kapunk ?

mamszi5107 kedveli ezt.
  13. _Anabeth_

_Anabeth_ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem egy olyan problémám lenne, hogy nemrég nyertem egy 3. szintű tyúkólat, de valami miatt nem tudom lerakni. Pedig van 1-es és 2-es szintű tyúkólam is.
    Ugyan ez a problémám a disznóval is.

Mi lehet a gond?

Előre is köszi a válaszokat!

14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Alap tyúkólra helyezd rá.

15. _Anabeth_

_Anabeth_ Fórum-zöldfülű

Köszönöm! :)
    Azóta már megoldottam ;)

_Cygnus_ kedveli ezt.
  16. vm68

vm68 Rutinos

Jó reggelt! :)
    Jó pár kockán dupla kattintást érzékel a farmom. Máskor is volt már ilyen ha valami változás jött a játékba. Nagyon kellemetlen az aratás-vetés-állatgondozás Kivárom a hiba javítását, csak azért jegyeztem meg mert hátha előbb sort kerítenek rá :)
    Gazda: vm68ID: 15436859
    További szép napot és jó munkát :)

17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Több hasznos ajándékot kapsz mint korábban, de a mindenki által lenézett soha nem ad semmit csak ... pörgetésekből valóban kevesebb jut valamennyivel.

18. Csocsoovb

Szia!

1. Kinek mi az értékes, az jó kérdés. Az, hogy akció idején módosítanak a megnyerhető ajándéklistán és esélyeken -természetes, hiszen az akciónak van valami célja, és annak elérését valamilyen módon segíteni kell.
    2. Nem tudom, a prémium tagságodat most hogy keverted ide - ugyan úgy működik gyakorlatilag, mint korábban.
    3. A kerék akcióról, és a hozzá tartozó változásokról volt hivatalos közlemény, tehát a tájékoztatás időben megtörtént.
    4. Semmi olyan nem történt, hogy x nyeremény átkerült volna a másik csoportba, és ezentúl csak ott lenne megnyerhető.

19. Csocsoovb

Szia!

Ilyen esetekben érdemes az egér-egérpad körül is körbenézni, ha szükséges elemet cserélni.
    (Egy süti törlés sem árt soha.)

vm68 kedveli ezt.
  20. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Szép napot!
    A fenti probléma nálam is fennáll. A régi egeret nyugdijba vonultattuk és tegnap egy új vette át a helyét, de a gond nem szünt meg. Sokszor ugrik kettőt, elhasználja feleslegesen a kacsa kata trágyákat. A paszulyszárat háromszor kellett megmásznom, mert átugrik felhősorokat.
    Érdekes módon a kártyajátékoknál soha nem oszt le duplán és nem is hagy ki lapokat.
    A takaritást pedig automatikusan elvégzi minden reggel a gép.
    Tehát nem a mi készülékünkben van a hiba.

vm68 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.