Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. saci35

saci35 Járnitanuló

Kedves Csocso!

Kérlek szépen, nézzetek utána Rackó munkásságának, mert a szöveg szerint még csak 2x kértem el az ajándékát.
    Biztos vagyok benne, hogy minden nap elkértem tőle az ajándékot, az egyik napot mégsem pipálta ki, de mivel ez gond nélkül pótolható, így eddig nem aggódtam. Ma viszont észrevettem, hogy a belépési sorozatomat sem jól tartja nyilván.
    Másik gép, másik szerver, másik program, nagytakarítás, egyéb próbálkozások nem vezettek eredményre, ezért kérném a segítségeteket.
    Köszönöm szépen előre is.
    http://kepfeltoltes.hu/view/161006/N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2. robben800412

robben800412 Törzsjátékos

sziasztok nekem vissza állították a magyar zászlót így meg is vettem az arató munkásokat. xD
    köszi a segítséget mindenkinek.

saci35 kedveli ezt.
  3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ha úgy állsz hozzá, hogy nálad nem lehet hiba, elég nehéz lesz megoldani a problémádat.

4. Csocsoovb

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

saci35 kedveli ezt.
  5. saci35

saci35 Járnitanuló

Kedves Csocso!

Gazda: saci35 ID: 42249450
    Azt gondoltam, hogy miután a belinkelt képen rajta vannak az adataim, így felesleges leírnom, de tévedtem, bocsánat :oops:

6. woodyall

woodyall Utánpótlás-írogató

Farmod pontos neve : woodyall user ID számod :6689597 Pontosan mit hiányolsz a farmodról, a tárgy pontos neve: jávoszarvas ól Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon : nyeremény

• Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban?- Mennyi áll a rendelkezésedre belőle most?- Mekkora mennyiséget nem találsz jelenleg? Pár éve több ilyenem volt , még ajándékozni is tudtam belőle ,egyet hagytam a lemezcsinálásra . úgy látom minden kérdést megválaszoltam tegnap is, mibe kötsz még bele ???, vagy megpróbálsz segíteni is ??

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.10.16
  7. Csocsoovb

8. saci35

saci35 Járnitanuló

Kedves Csocso!
    Úgy látom, nem értetted meg a gondomat! :oops:
    Mint írtam, nem az a problémám, hogy kihagytam egy napot, hanem az, hogy "A jelenlegi belépési sorozatod 2 nap" szerepel a kép bal alsó sarkában!!!!!!!!!!
    Más farmokon, ahol nem maradt ki egyetlen nap sem, "A jelenlegi belépési sorozatod 6 nap"
    Összegezve: a belépési sorozat számolásával van gondom és kérdésem, nem a kihagyott keddi nappal! :cry:

9. kicsimelcsi0909

kicsimelcsi0909 Fórum-zöldfülű

sziasztok. fejleszteném a vadaskertemet, de nem kapok fúrót betakarításkor. miért van ez? Köszi :)

10. Csocsoovb

Szia!

Nem kötekedni akarok, de több dologra sem válaszoltál konkrétan.
    Konkrétan az sem világos, hogy jávorszarvas kifutót, vagy jávorszarvas színpadot keresel. A jávorszarvas ól (nem pont ez a neve, de attól még talán ráismerek) nem gyárt lemezt. Lemezt a jávorszarvas színpad állít elő - írásodban ennek azonban nyoma sincs. Tehát joggal merül fel a kérdés, akkor pontosan mit is keresel?
    A hol és mikor szerezted kérdésre sem egy pontos válasz a nyerted. Hol, mikor, milyen módon, mennyit?

woodyall kedveli ezt.
  11. Csocsoovb

Szia!

Ha keddet kihagytad és ma csütörtök van, akkor szerinted mennyi a mostani sorozatod? Szerda és csütörtök, nem? Ez nálad nem két nap?
    Akkor én kérek elnézést.

12. Csocsoovb

13. kicsimelcsi0909

kicsimelcsi0909 Fórum-zöldfülű

14. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

SZIA Nem tudom a pajtábol kirakni az állatokatMI LEHET A BAJ?

15. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

köszi megvan mert ki kellett lépnem a játékbol!!!!!!!!!!!!

16. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Sziasztok egy hibát javítsátok ki a kétéltű feladatnál mert csak ennyi van beleírva [​IMG]

Leho69 kedveli ezt.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

És ezt is ha lehet:

A harmadik feladatsorba a hüllők:
    • halak és tenyésztett halak

18. Csocsoovb

Szia!

Állatokat kirakni a menüből kell, nem a pajtából. Pontosan mit nem tudsz kitenni, és hová?

19. viharsziv99

viharsziv99 Járnitanuló

Sziasztok Én ezt nevezem nesze semmi fogd meg jól játéknak. Ezt már nem tudom mivel magyarázzák meg. Adják a szerszámokat, de ólakat csak aranyért nyerhetsz. Hogy is van ez kérem?A Bahamán nem tudsz a szintnek megfelelő állatok óljait csinálni,csak aranyért lehet. És még azt mondják nem fizetős a játék?

Utoljára szerkesztett: 6.10.16
  20. Csocsoovb

Szia!

Köszi, javítva.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.