Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Szintén javítva.

Leho69 kedveli ezt.
  2. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

szivesen , mert nem lehetett tudni mi a nyeremény :)

3. Csocsoovb

Szia!

Nagyon egyszerű a válasz: nem szedtek ki semmilyen nyereménytárgyat a normál pörgetési módnál.

4. Csocsoovb

Eredetileg más lett volna a nyeremény, ami fordításra is került.
    Aztán gondoltak egyet, és megváltoztatták. Ez mostanáig nem került fordításra, és ezért nem volt látható a táblázatban. Megtörtént a fordítás - megjelent. Röviden ennyi a történet háttere.

Marika312 és Leho69 kedveli ezt.
  5. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

persze ez természetes dolog hogy ez a feladat azt javítanak rajta hogy ez van bele írva azt mégse , és mást tesznek a helyébe :):music:

6. viharsziv99

viharsziv99 Járnitanuló

Láttam bent van köszi

7. marharépatartaléka

marharépatartaléka Aktív író

Kedves Csocso!

A hat éves farmerkodásom alatt megtanultam, hogy először mindig a magam portáján nézek körül és csak azután jövök panaszkodni. Az egérrel kapcsolatos problémám már három napos volt, amikor ide jöttem segitségért. Mivel olyan eszközről volt szó, ami előidézhette a gondot, azért cseréltük le tegnap, de az ugrálás még ma is észlelhető volt reggel. Azt hiszem, nem a hozzáállásommal volt a gond, hisz nem én voltam az egyedüli, aki a hibát jelezte.
    A probléma mostanra eltűnt, az egér jól működik.
    Köszönöm, hogy segitettél.
    További jó játékot és hozzá jó egészséget kivánok.

8. tozike111

tozike111 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Talán ide tartozik a kérdésem, leírom, kérném a segítségeteket. Köszi:)
    Nem túl régen szereztem meg a paszulyt, és adott party pörgetés sort, 1.2-est is. Az első a virágos, a második a madárijesztős kirakható tárgyas, a 3. meg a mostani, amihez most volt épp az akció.
    Kérdésem, az első két felhősort is szerettem volna kirakni, mert még nem volt eddig lehetőségem, ez az első party pörgetési akció, amiben részt vettem.
    Vettem jó sok pörgetést, hogy mindet megcsinálhassam. Sajnos a 2. sorhoz a mágikus, az ijesztő és a madárijesztő kapitányt nem lehet kipörgetni, mert már nem található. A virágos sorból egyet sem találtam, hiába pörgetem.
    Kérdésem, ezekhez a tárgyakhoz utólag milyen módon lehet hozzájutni majd, hogy mégis ki legyenek ezek a sorok is. Gondolom ez volt a szándék, azért rakták bele utólag is, azoknak, akik később csatlakoztak a játékhoz.
    Köszönöm! Jó játékot! sziasztok:D

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A madárijesztős felhősor nevezett elemei (mágikus; ugráló; madárijesztő kapitány; ) már valóban nincsenek a keréken, nem lehet azokat kipörgetni. Az ijesztő madárijesztő most szerepel a keréken.
    Sok játékosnak szintén hiányos ez a felhősora.

A virágos felhősor egy régebbi akcióban teljessé volt tehető, azok számára, akik áldoztak rá FA-t.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/különleges-kincsek-virágvásár.13920/

Ha lesz ilyen pótlólagos vásárlási lehetőség a játékban, akkor azt a hivatalos hirdetményben tesszük közzé a központi értesítés alapján!

10. penzeszoltan

penzeszoltan Fórum-zöldfülű

Szevasztok! Honnan lehet megtudni azt, hogy a Gazdakör feladataiban az Ara turmixa és a Matróztea feladatsorban milyen növényeket kell beadni, mert az ikonokból erre nem jöttem még rá! Valószínű, nincs még olyan növényem, de szeretném tudni, hogy a szentélyben milyen növényre- fára költsem el az arany banánokat!

11. kerteske20

kerteske20 Fórum-zöldfülű

Szia.Kb. 5 éve játszom a farmon és a múlt héten, ill. a csere-ajándékozási időben vettem észre hogy leamortizálódott a farmom.Kb.24 millió csengőpengőm,a bahamás állataim a pajtából lenullázodtak,a sima farmos pajtámból is eltünt az első15-20 sorban lévő állataim+ a végefelől is pl kaméleonjaim,több mint 5 ezer kakukkom volt.Az ólaimból eltünt a hattyú(abból is volt több is)meg pontosan nem tudom de a bahamákról is eltünt 1-2 frissebb ólam(vörös panda,tigris)amik külön voltak kitéve,nem az új összevont épületben lévők.Nem ajándékoztam senkinek ilyen tételeket,nem vásároltam pl. a piacon ,nem cseréltem senkivel,nem csináltam semmi olyat amitől így eltüntek a dolgaim.Írtam a supportnak is,azt mondták ez az én felelőségem,(a játék szabály paragrafus stb)váltsak jelszavat.Váltottam jelszavat,de attó már nem változik semmi.Ők nem tudnak visszaállítani semmit.Csak úgy érdekelne mi volt a farmomon,ha meg tudod nézni.Köszönöm. kerteske20 id:16464308

12. mamarygen

Szia!
    Az Enciklopédia tartalmaz sok-sok segítséget a játékhoz!

Gazdaköri küldetések táblázatai itt találhatók:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/

Ara turmixa és a Matróztea küldetése táblázatosan:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-2#post-46139

13. mamarygen

Szia!

A fórumon a moderátorok ilyen dologban nem tudnak segíteni. Mi nem rendelkezünk ellenőrzési joggal a farmokra.

A supportos munkatársaink tevékenysége sokrétűbb, az információik amit leírnak a játékosoknak, az a döntő, a végleges.

Valamikor kiadhattad egy ismerősnek az adataidat és ő visszaélt ezzel. Az is előfordulhat, hogy nem voltak a farm speciális adataid biztonságosak, egyszerűen bejuthatott a garázdálkodó az accountodba. Ezek ténylegesen a saját felelősség kategóriájába tartoznak!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-felhasználói-fiókok-biztonsága.6730/

14. kerteske20

kerteske20 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ.Gondoltam hogy "így" jártam lessz.Tudom ez csak egy játék,de több éves spórolást,piacozást,tenyésztést, egy ilyen dolog szomorúvá tud tenni.(A jelszavamat még legjobb barátnőm sem tudja.)Mégegyszer köszi a gyors választ,harcolunk tovább.

Bocsánat még egy gyors gondolat az előbbihez.De technikailag hogy birta így elvinni valaki a dolgaimat,hisz nem 1-2 darabról volt szó,több száz állataim voltak+plussz a csengőpengőm is?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.10.16
  15. ibolya11

ibolya11 Utánpótlás-írogató

Érdeklődöm hogy a kerek kerék forgatás újitása alkalmából mért van az hogy 3 alkalommal tudtam forgatni azóta is a számlálómon 0 forgatási lehetőség van ,mindennap belépek kérem az ajándékot de nem tudok forgatni .Azért érdeklődöm mert azt olvastam hogy aki mindennap belép a hét végén egy kulcsot kap hát én akkor hogyan kapom meg a kulcsot ha nem tudok forgatni ugyan is holnap már a kulcs következne.ibolya11 gazda vagyok és az ID:27569480 számom.Köszönöm a választ.

16. mamarygen

Szia!
    Október elsejétől Rackó már a Hírek menü felületéről "kacsint" az ajándékos dobozok között!
    Ott kell "kérem" gombot nyomni, hogy a napi ajándék megérkezzen a farmra.
    Nem napi egy pörgetést kapunk ... erről van egy hivatalos tájékoztatás, kérlek olvasd!
    https://board-hu.farmerama.com/inde...bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/#post-579415

17. ibolya11

ibolya11 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ akkor én már meg kaptam csak nem tudtam rólla mert nem a kerek keréken látható hanem a pajtába akkor mindig ott keressem.Ja akkor a kulcsot is megfogom kapni ezen módon.Nagyon szépen köszönöm ibolya11

18. Mummy68

Mummy68 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A support irányított ide, mert szerinte műszaki a probléma.
    Ügy #675014
    Elküldtem a kérdésem, hogy miért lett átállítva az ország és a pénznem, azt a választ kaptam, hogy ők nem tudnak segíteni.
    Valamit mégiscsak kéne tenni.
    Köszönettel

Köszönöm, írtam.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.10.16
  19. sarudi210678

sarudi210678 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Aratás után vettem észre, hogy barkóca fa termése nincs sehol., pedig már többször is arattam. Légy szi nézz már utána.
    gazdanevem : sarudi210678 ID 43452570
    Ilyen problémám már volt előzőleg is egy másik farmomon.
    A segitséged előre is köszönöm.

20. mamarygen

Szia!

Nem tudom tegnap olvastad-e a választ, amit ebben a topicban feltett kérdésedhez írtam:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/page-90#post-581461

A játék supportjához eljuttattad a jelzésedet? Az általános kérdések témakört választottad??

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.