Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Ircsike.

.Ircsike. Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm, láttam,hogy van rajta egy sárga nyíl, tudtam,hogy valami funkciója van és mégsem jöttem rá!

2. szer-etet

szer-etet Utánpótlás-írogató

Elnézést, ha nem ide tartozna a kérésem, most jöttem 1 szak szervizből, a visszatérő problémám megoldása miatt, a szer-etet
    nevű farmon ID 51035174 hosszú ideje nem működik a tp érték mutató,(fenn a jobb oldalon) a csatnik, (almás, cukkinis, húsvéti lekvár és egyebek), lejárati idejét nem mutatja. Vaktában tapogatózom emiatt. Tisztították a gépet, ez nem gép hiba. Kérem szíveskedjetek
    nekem orvosolni, mert már volt ilyen jellegű panaszom, a válasz az volt rá, takarítsam ki, most szakember takarította, de a tisztítással
    ő sem tudta ezt a hibát elhárítani.
    Kérem a kérésem mielőbbi megoldását, előre is köszönöm, üdvözlettel: szer-etet gazda

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Javaslom tekintsd át a menürendszert, a beállítások opciókat egyenként!

A tippek gomb állapota melyik kapcsoló állását jelzi a farmodon be/ki opció??!!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/#post-1538

4. Jutszi

Jutszi Fórum-zöldfülű

Szia!

A titiokzatos erdei tisztásról egy pár napja nincs mit learatnom hiába ültetek. Az aratás után minig várok kb. 1 percet, ez eddig bevált, de már nem.

5. mamarygen

Szia!

Azt írtad, az aratás után vársz mindig kb. 1 percet.

Ültetést nem választod, ültetést nem indítasz?? Ha nem ültetsz, akkor nem is lesz legközelebb mit aratni.

Az ültetést, vetést követően kellene megvárnod, hogy az adatok eljussanak a szerverig, vagyis hogy ténylegesen megtörténjen a magok érésének indulása.

6. Jutszi

Jutszi Fórum-zöldfülű

Akkor így írom. Ültetés előtt várok kb. 1 percet. Most is ültettem oda, de nem tudtam aratni, mert nem volt mit.

Farmer*54 kedveli ezt.
  7. mamarygen

Kérlek figyelj!

Ültetés előtt vársz??
    Ültetés után kell várnod, hogy rögzüljön a vetés ténye!

Kiegészítés:
    Mekkora terület van már felszabadítva, kiváltva az erdei tisztásodon??

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/

8. Jutszi

Jutszi Fórum-zöldfülű

Utánna is várok, nem szoktam egyből kilépni. Ez évekkel ezelőtt is probléma volt. Kiváncsi leszek a mostani ültetésemre.

Farmer*54 kedveli ezt.
  9. .Margarita23.

.Margarita23. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Vezetékes telefonról indítottam hívást, mert farmaranyat szerettem volna venni. Végig kell hallgatni a gépi hangot, hogy a teljes összeget megkapjam? Mert a kód bepötyögése és leokézása után csak 78 fa-t kaptam a 80 helyett, előtte lévő alkalommal pedig csak 60 fa-t (!) a 80 helyett!! Farmom: .Margarita23. ID: 10567625

10. mamarygen

Szia!

A telefonálás másodperc alapon kerül elszámolásra. Percenként 80 farmaranyat kapsz.

Ellenőrizheted, ha figyeled az időtartamot!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-az-sms-küldés-és-telefonhívás.768/

11. .Margarita23.

.Margarita23. Fórum-zöldfülű

12. nanobapo

nanobapo Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Most tenyésztettem 20 adag békát, és a tenyésztéssel szerzett érmék nincsenek sehol. Kérnék egy kis segítséget! Köszi!
    nanobapo ID: 16267301

13. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Az mennyire normális, hogy magyar IP-vel, magyar GeoIP adatokkal is német bankot kapok, € árakkal?

14. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, keresd fel a játék supportját! Az általános kérdések címkört választva jegyezd le a gondodat.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

15. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

16. mamarygen

Szia!

Ellenőrizd az eventablakban a jelvények meglétét, kérlek!
    A pajtában az egyéb kategóriában is nyomon követheted a kétéltűek jelvény létszámát!

17. nanobapo

nanobapo Utánpótlás-írogató

Sajnos sem az eventablakban nincs, sem a pajtában nincs. A szupertápom 40 darabbal kevesebb, a békám pedig 80-al, tehát effektíve a tenyésztés megtörtént.

18. Jutszi

Jutszi Fórum-zöldfülű

Még semmi. 4 nagy termőföldem van. A többi területen is előfordult néha. Az aratás és az ültetés közötti várakozás bevált.

19. moric67

moric67 Törzsjátékos

Sziasztok
    az első kör tenyésztésből nem írta jóvá a kapott érméket
    moric67
    ÍD10901150

20. mamarygen

Kérlek arra, írj a supportra a gondodról!
    Válaszd az általános kérdések kategóriát!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.