Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Arra is kattintottam pedig csak később.Még meg is jegyeztem magamnak,hogy "na ezt jól kiszámoltad,a bénaságod (2x25 érme) miatt. Gép is olykor lassú,de leginkább sokszor írtam,hogy pl. kanna is áll levegőben locsoláskor,vetéskor sűrűn 1x1-en. Ilyenkor nincs gond vele látod.Biztos vagyok benne,hogy ilyen probléma lehetett akkor is,mert Felhős kitevőket ajiba szántam,ha nem lesz meg 1 magasabb G.társnak és enyém a sz.trágya.
    Most már mindegy,hisz nem tudok semmit tenni,de legalább tudom,hogy jogosan kaptam beváltott értékeket. Így fair ez !
    Nagyon köszönöm segítséged és további szép napot kívánok.

2. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Elértem a 40. szintet, bementem a Mesterségek völgyébe, ott vannak előttem a táblák. Viszont hiába kattintok a lekvárosra. Kiírja, hogy "Légy lekvárfőző!" de nem enged tovább. Merre kéne menni?

Utoljára szerkesztett: 9.10.16
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A 40. szint elérése után, ha azt ma teljesítetted, ki kell lépned a játékból, majd visszatérni a farmra. (érzékelhesse a rendszer a választáshoz az elért szintedet)

A mesterségek völgyében egy szakmát kellene választanod. Te a lekvárt írtad.
    Ha erre kattintasz, kapsz tájékoztató ablakot, amiben az információkat olvashatod.

Ha ezt elfogadod, akkor a gazdaköri küldetésekhez navigál a játék.
    Ott kell a kezdő feladatokat teljesíteni, hogy felépíthesd a műhelyt.

Leírás:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ek-völgye-az-iparosodás-kezdeti-lépései.1945/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-lekvárkészítés-mesterképzője.1926/

Okkkay kedveli ezt.
  4. mamarygen

Szia!
    Szia!

Átutalással rendelted a szupertápot??

Az átutalás folyamata 3-5 munkanapot is igénybe vehet.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-rendelés-átutalással.773/

5. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Szóval ki-be lépés. Köszi! Gondolhattam volna :)

Más kérdés. Party pörgetésen, csak mert nem azt szerettem volna (Murphy!!!) kipörgettem a kőtornyot. Azon túl, hogy kiraktam a Kergébe és 500 tp-t ad, mit érdemes róla tudnom? Következő csere eventen elcserélhetem valamire?

Edit: megtaláltam! Az a trükkje, hogy jó helyen kirakva Bahama -tp-t is tud adni. Így már érdekesebb :)

6. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, hogy keresd fel a játék supportját!

Válaszd az általános kérdések témakört a kérésed megfogalmazásához!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Figyelj arra, minimum 140 karakter legyen az üzeneted, több mondatban írj a gondodról.A kártya típusát is jelezd, amivel a rendelési oldalon nem látod ezt a formát.

A regisztrációs e-mail címedre fog a válasz érkezni!

7. mamarygen

Más kérdésre:
    A madárházas tárgyak nem lesznek csereképesek, hasonlóan a madárijesztőkhöz és társaikhoz! Az eddigi gyakorlatot látva, tapasztalva.

Az a tárgy, amit duplán birtokolsz, idővel sok hasznot hozhat a kihelyezése során.
    Sőt előfordulhat, hogy a többi dekort is kiforgatod még és a paszulysort is gazdagíthatja:

Kerekkerék felhősor 2016 október

• Lezárási idő: 48:00 óra
    • Jutalom:
      • 2.500 Bahamarama TP
      • 2.500 TP
      • 1x Madaras láda
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (Kőmadár-kastély, Madár pagoda, Kőmadár vityilló,Kőmadár világítótorony, Kőmadár parti kunyhó )

8. matroz

matroz Fórum-zöldfülű

matroz ID4912416 nem tudom rackot használni,mert hiába katintok rá a felkiáltójelre csak hírek jönnek be.

9. retiev

retiev Utánpótlás-írogató

Szia! Kiváltottam a Tukánodút,de nincs a pajtában..Köszi ha megnézitek.retiev 2057289

10. mamarygen

Szia!

Október elseje óta Rackó máshol található! Más az ajándékozás menete, az ajándékozás felülete.

A Hírek menüben bal oldalon a kis fülek közül az utolsó ikon a Rackóé. Azt választva látható a heti ajándéklista. Sorban, naponta kell "kérni" a dolgokat.

Ismertető közleményben:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/#post-579415

11. mamarygen

Szia!
    Amennyiben a Maja majmok szentélyében aranybanánnal fizettél a tukánodú szobráért, akkor a piros kosár alatt a szigeten vásárolhatsz tukánodút annyit, amennyire szükséged van és csp-d is rendelkezésre áll.

12. olsenbanda

olsenbanda Járnitanuló

szia, a panaszkönyvbe beirtam, de gondolom azért lett törölve mert nem odavaló a kérdésem.

Nem találom a szalamandraodú piros fejlesztést, nem kaptam meg csak a sima odút. Az eventet teljesen megcsináltam már régen kész van.

Gazda: olsenbanda
    ID: 50636444

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ha megnézed az event ablakot láthatod: az utolsó ajándéknál még nincs ott a pipa.
    Még kettő darab jelvényt be kell adnod.

14. olsenbanda

olsenbanda Járnitanuló

Ó bocsánat, nem vettem észre. Minden zöld volt és azt hittem kész. A pipára nem is figyeltem. Elnézést kérek, már beraktam és meg is kaptam az ólfejlesztést. Sajnálom és bocsika a figyelmetlenségemért és a zargatásért.

15. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Helló!
    Annak,aki sms-sel szeretett volna farmaranyat venni,de a farmján megadott telefonszám német,ezért használhatatlan volt,az kap valamilyen kompenzációt,mert kimaradt a Baby Bumm-ból,és a szupertáp-vásárból?Úgy láttam,nem én vagyok az egyedüli,akinek a fiókját "elállították".
    csipetke01
    48200342

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Én örülnék neki, ha erre a kérdésre magasabb szinten igennel válaszolnának.
    Ezzel kapcsolatban még nem született döntés, mi is várjuk a fejleményeket.

taga1 és Leho69 kedveli ezt.
  17. Picur06

Picur06 Utánpótlás-írogató

Első körben a legnagyobb öröm az lenne, ha végre már visszaállítanák eredeti magyarra a bankot.

mamszi5107 kedveli ezt.
  18. Abcsika

Abcsika Utánpótlás-írogató

Szia! Szeretném megkérdezni, lehetséges az,hogy a gördeszkagyár nincs a raktárban,a piros viszont igen.Légy szíves utánanézni.Előre is köszönöm! ID 1402032

19. baluautosbolt73

baluautosbolt73 Fórum-zöldfülű

This email-confirms that your subscription with your Apple-ID has been expired-with all additional
    Content Provider: iTunesStore,AppStore,iCloud...
    Date-of-expiration: 12/10/2016
    Reason of expiration: ID never been updated
    Account-status: On hold,Waiting for renewal
    .Your-account-is on hold, Waiting for renewal, you have 48 hours or will be-closed-please renew your subscription with us to continue useIn order to ensure your Account-active all services .

szeretném megkérdezni ez most mi?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.10.16
  20. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Köszönöm a gyors reagálást visszaállt Magyarra a banki oldalam.

HéricsBáró és Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.