Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csöre52

Csöre52 Junior szaki

2-szer pörgettem és kaptam 1db narancs bajusz-szalont ez meg is van.Azután pedig kiírta,hogy megszereztem a Kőmadár világító tornyot,de nincs sehol!!!A számláló szerint is levonta a pörgetésből.Ja, és volt egy sima pörgetésem is az oké!Köszi,ha utána nézel!!!!

Leho69 kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Modi tud csak utána nézni.
    Addig is, ha a paszulyt már kiváltottad, menj rá és keresd meg azt a felhősort amelyikre illik. Az ajándékdoboz kategóriában van a paszulyon. Kattints rá, és ha valóban megszerezted és nem tetted ki sehová, akkor már ki is teheted.
    Megkeresheted még a vázában (bal oldalt doboz alatt, váza ikon) írd be kőmadár a keresőbe. Vigyázz a fül a minden kategóriában legyen.
    Ha ezek után sincs meg, és valóban megnyerted akkor két dolog lehetséges: valahová kitetted, vagy egy másik farmodon nyerted.

HéricsBáró kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A pörgetések meglétét lehet ellenőrizni saját magadnak is.
    A kerekkerék ablakban a "megszerzett nyeremények" gombra kattintva tételesen, dátum és időrend szerint láthatók azok, a party pörgetések is és a normál módban pörgetett dolgok is nyomon követhetők!
    Kérlek arra, tekints rá erre a lehetőségre az adott farmodon!

HéricsBáró kedveli ezt.
  4. porcelánbaba70

porcelánbaba70 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A mozinál legutóbb amikor el kellett fogadni az adatvédelmi nyilatkozatot, igen vagy nem, akkor én a nemet fogadtam el, azóta egyáltalán nem tudok filmet nézni!
    Más aki igenre nyomott rá, annak jönnek filmek, ilyen esetben mit tudok tenni?

5. mamarygen

Szia!

Csak várni tudsz egy új szponzorra!
    Ha lesz, ha jelentkezik szponzoros filmmel, akkor a régi adatvédelmis ajánlat eltűnik a farm mozijából.

dörikati kedveli ezt.
  6. zselinka

zselinka Utánpótlás-írogató

Üdv a Stábnak!!

Napok óta nem tudom használni a szerencsekereket!!! Kérem szíveskedjenek segíteni!! Köszönöm.. zselinka

ID: 54380315

Utoljára szerkesztett: 12.10.16
  7. Csöre52

Csöre52 Junior szaki

Köszi a segítséget!Nyeremény sehol,a pörgetésszám csökkentve.Azt hiszem ez a " veszett fejsze nyele" szitu!További szép napot!!!

8. mamarygen

Szia!
    Mi a gondod?
    Mit tapasztalsz?

Normál módban nem tudsz pörgetni?? Nincs pörgetési lehetőséged??

Party módban átváltva van problémád??

9. mamarygen

Melyik nyeremény nincs sehol? A listát a pörgetéseidről megtekintetted? A dátumot is követted??

Milyen pörgetésszám problémád van??

Kérlek arra, írj részletesen! Így nem tudunk segíteni ....

10. Mankafarmka

Mankafarmka Utánpótlás-írogató

Bocsi hogy ide is írok, de kicsit el vagyok keseredve. Tegnap rendeltem egy havi farmmunkást, trust pay-el fizettem. Rá kb 10-15 percre rendeltem szupitáp kezdőcsomagot 4 csomaggal (a baby boom miatt), szintén ugyanazzal a fizetési móddal, csak a kódot írtam át. A munkások megérkeztek a szupitáp azóta sem. Ma írtam a supportnak, azt írták vissza hogy jóváírásra került. Újra néztem szupitáp még mindig csak 2 db van a 242 helyett.Újra írtam a supportnak ebben bescanneltem a banki fizetéses oldalamat ahol látszik a két utalás egymás után. Ez kb délben volt, azóta semmi, se e.mail se táp.Most ilyenkor mi van ? Várjak még türelemmel? ID számom:50480154 :-(
    E-mail újra jött :a játékelem jóváírásra került, de akkor hol van???

Utoljára szerkesztett: 12.10.16
  11. zselinka

se így , se úgy!!! normálba sem party pörgetésben sem!!!

12. mamarygen

13. zselinka

Én napok óta nem tudok pörgetni!!!

14. mamarygen

Szia!

A megrendelt tételről/tételekről kapunk értesítést a regisztrációs e-mail címünkre.
    Ebben a tranzakciós szám is szerepel, a pénzösszeg is, amit fizettünk!

Találkoztál ilyen levéllel?

15. Mankafarmka

Nem.A munkásokról jött e-mail, de az utána levő táprendelésről nem. A bankomban az mutatja hogy elment az utalás, és az sms értesítést is megkaptam róla hogy eseti utalással levették a kártyámról az összeget.

16. mamarygen

Október elseje óta nem naponta kapunk pörgetési lehetőséget, hanem csak hetente egyszer, de akkor 5db érkezik a fekete báránytól. Ezek a pörgetések csak normál módban pörgethetők el.
    Tájékoztató közlemény:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/

A megszerzett nyeremények gomb alatt a kerekkeréken lehet megtekinteni a nyereményeket, a pörgetési lehetőségek számát is dátum szerint ami a tulajdonodba került.

Party módban lehet a kőmadár kitehetőket kipörgetni. Ehhez party pörgetések kellenek!

Ha elolvastad az ismertető linkjét, akkor tudod, hogy ilyen party módhoz tartozó pörgetés eventekben nyerhető vagy gazdaköri feladatokból érkezhet a farmra, vagy vásárolni lehet FA-ért!

17. mamarygen

A leírásodból azt értem, hogy eseti utalás történt? Nem készpénzes rendelésed volt a kezdő szupertápos csomagokra?

Ha átutalással történt a mód, akkor arra várnod kell. A feldolgozás 3-5 munkanap is lehet.

18. Mankafarmka

A trust pay-os fizetéssel, max egy óra alatt mindig minden itt volt. A munkások kb fél óra alatt ideértek, az e-mail a megrendelésről kb.fél 4 felé jött.

Egyébként bármit rendeltem szinte mindig ezt a trust payt használtam, soha semmi gondom nem volt vele eddig, nekem ez jött be. :)

Összevonás/mamarygen

19. mamarygen

Azt javaslom, a payment supportnak írj levelet, ebben a szupertápos csomagok ügyében kérj segítséget, választ.
    A munkások megrendelése megérkezett, ezt már nem kellene említened.

20. Mankafarmka

Ok. Köszönöm, akkor megpróbálom még ott is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.