Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. FODORMÁRK06

FODORMÁRK06 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! látom a mozi miatt már írtak mások, de választ nem kaptak. Miért nincs mozi ? köszönöm a választ !

2. Firecats

Firecats Fórum bárója

Az állat gondozót nem kupon formájában kaptuk hanem elfogadáskor azonnal aktiválódik.

HéricsBáró és -Ági48- kedveli ezt.
  3. Firecats

Firecats Fórum bárója

Jelentettük már az illetékeseknek.
    Egyenlőre még nincs pontos információnk arról mi történt, amint megtudunk valamit értesítünk benneteket.

4. földbirtokos70

földbirtokos70 Junior szaki

Köszönöm szépen .

5. indigo54

indigo54 Aktív író

Gáz van a mozival, csak szöveg van és nem lehet csinálni semmit. pontot sem ad

Boszika57 és Bözsi1955 kedveli ezt.
  6. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok ID:44223616 Szeretném, ha tudna valaki segiteni.Mostanában lefagy a gépem amikor egyik területről átmennék a másikra.A legujabb az, amikor vetnék a vetőtábla lefagy de már rákattintottam.Tegnap este mogyorót vetettem a tölgyesnél a vetőtábla lefagyott majd ugrott egyet és csak néztem mert vitte a szuper trágyámat is .Már másodszor 1 hét alatt 400 db odalett. mivel éjjel nem tudtam aludni gondoltam learatom a szupi trágyásat.Vetni nem engedett.Kézzel vetettem be.Már vettem uj egeret, azzal is lefagy.Minden nap a legelső a tisztitás és a többi.Az egyik szomszédomnál is ez a baki.Tudnátok valamit amivel eltűnik ez?Köszönöm előre is.Ma okt. 17 van reggel 7 óra.

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A mozis ajánlatokhoz nem kapunk leírást.
    Csak akkor tudunk nyilatkozni, segíteni, ha mi magunk már találkoztunk a kérdéses ajánlattal.
    Mivel idáig mi nem futottunk bele, így leírás sincs.
    Amit tehetsz : próbálkozol, tippelsz, mit is kell csinálni, illetve ha nem magyar a szöveg, szépen beleteszed egy fordítóprogramba, és megnézed mi a jelentése, és aszerint cselekszel.
    Ha nem ad mozipontot : utólag jóváírni nem tudjuk, ez szerepel is a mozi hivatalos leírásában.

8. Nildia

Szia!

A gépedet napi rendszerességgel karban kell tartanod, hogy a játék számára optimális környezetet biztosíts :
    Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

9. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:oops:Nálam is ez a helyzet már 2 napja!! :mad:

Goldros kedveli ezt.
  10. Nildia

Szia!

Ha játékostársad jelentését olvastad, gyanítom, a választ is olvastad, amit kapott.......
    Tudunk róla, így a folyamatos "csatlakozok, nálam is ez a gond" teljességgel fölösleges ebben az esetben.......

Anikó1961 kedveli ezt.
  11. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Segítséget kérek . Pár perce vettem 100 db kör gabonát- de a raktárban csak 20 db jelent meg, pedig a gazdaraktárban is azt mutatja, hogy megvettem a 1oo db-ot.
    Ez hogyan lehetséges ???
    ID szám:3894802
    Gazdanév: zsuzsa-mama

12. Nildia

Szia!

Nem pár perce vetted - több, mint egy órája, egészen pontosan ekkor : 2016-10-17 07:16:39
    Amit szépen azonnal el is ültettél a szédült szántódra, 20 maradt belőle, az már nem fért ki.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia !

Köszönöm szépen a választ. Nem értem, hogy akkor miért nem ültette be a maradék 20 db-t a gép, hisz hely még volt bőven, most is búza van vetve.

14. Nildia

Szia!

Lehet akkor nem volt üres helyed. Ezt már utólag megmondani nem tudom.
    Tény, mikor vásároltál, tény mikor ültetted el.

15. -Ági48-

-Ági48- Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ :)

16. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

Köszike!!;)

17. Goldros

Goldros Fórumlakó

Nálam is detto ez van:(

18. varga0410

varga0410 Járnitanuló

Sziasztok,ki váltottam a szőlősóskát és nem kaptam meg,köszönöm hogy segítetek.varga04104895257

19. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A szőlősóska elérhetőségét váltottad ki. Mostantól meg tudod vásárolni az üzletben (piros kosár).

20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !

Kérlek adj egy linket, mert letörlődött valamilyen ok folytán a gépemről a Ccleaner....:(
    Itt biztosabb, ha megadod....
    Köszönöm....:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.