Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. haszabi0307

haszabi0307 Járnitanuló

Persze, értem én, csak pont akkor adják ajándéknak, amikor a világítós szentjánosbogarak is megjelennek a játékban, amiket kér is a gazdaköri feladat. Ezért írtam, hogy megtévesztő.

De látom, hogy a gazdaköri további részében, amikor kettő szentjános ólat lehet szerezni, az már világítós, teliholdason kitehetős.

2. Borka68

Borka68 Haladó

Sziasztok! mi az oka, hogy a farmomon vannak olyan feliratok amik magyarul és vannak olyanok, amik angolul jelennek meg. ez piszok zavaró.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan hol található angol nyelvű szöveg? Alap esetben minden lefordításra került magyar nyelvre.

4. marina1950

marina1950 Junior szaki

Asszem, megérdemelnénk egy bónuszkódot a lassú játék miatt.

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Azt hiszem ez a döntés a fejlesztőkre tartozik.

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. Borka68

Borka68 Haladó

Sok helyen. pl. a csengőpengőmet is rövidítve de angolul írja ki. A gazdaköri beadandóknál is, az egyik helyről a másik helyre terelő táblát is . csatolnék egy screen-t de nem tudom hová?

nem látom azt se, hogy mennyi idő van még hátra a mostani játékból, ott is rövidített angol szöveg van, nem látom, hogy a gazdaköri beadandónál mennyi pénzt kapok és tp-t? Ez így ultra gáz

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.10.16
  7. Zs.Noémi

Zs.Noémi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Miért van hogy lassan tudok aratni és vetni de az állatok etetésénél meg jó pár perc kell egy ólhoz hogy megtudjam etetni.ID 40129516 Zs.Noémi

8. -pipirke-

-pipirke- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    2010 óta játszom a farmeramán, de még ilyen lassú mint most soha nem volt kérném segítségeteket hogy ez ne így legyen!!! Legalább is még helyre nem áll a probléma annyi idővel az eventet is meghosszabíthatnátok, mert sem leadni nem lehet sem etetni sem élvezni a játékot inkább bosszantó sajnos. -pipirke- voltam ID 12959144

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Kép készítéséhez, linkeléséhez az alábbi helyen találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/#post-21573

10. Csocsoovb

Szia!

Milyen böngészőt használsz?
    Verziószám?
    FP verziószám?

11. Csocsoovb

Szia!

Milyen böngészőt használsz?
    Verziószám?
    FP verziószám?

12. Zs.Noémi

szia! firefox

13. Csocsoovb

Szia!

A másik két kérdésre is szeretnék választ kapni.

14. Zs.Noémi

azokat nem tudom, hol kell meg néznem

15. Tomi851009

Tomi851009 Járnitanuló

Rendben, csak így lemaradhatok pl az eventről is....kárpótlást meg gondolom, nem kapok...

16. Csocsoovb

17. L_Szandra

L_Szandra Fórum-zöldfülű

szia, kiváltottam a Jack boltjában a Démoni Bokréta Kézikönyvét már két nappal ezelőtt és még most sem jelenik meg a Virágkötő műhelyben. Mi lehet a baj? A műhely már 2. szinten van.

18. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Azt a 3. szinttől lehet elkészíteni.:)

19. L_Szandra

L_Szandra Fórum-zöldfülű

A szükséges szint:2 ez van kiírva, ha rámegyek egérrel a képre
    Ott volna téves kiírás?

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

2. szinttől használhatod (farmos szint)
    Ez nem a virágkötőben szükséges szint : ott a 3. szintet kell elérned a gyártásához.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.