Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gödimamu2

gödimamu2 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen.

2. conce47

conce47 Aktív író

Szia!
    A barátosném véletlenül blokkolta a farmerámát a gépén. / Ancsa64 / s nem tud belépni a játékba. Segíts nekem, hogy lehet a blokkolást feloldani?
    Előre is köszönöm a segítséget.

3. Dia301

Dia301 Utánpótlás-írogató

Megvan köszönöm. Eszembe se jutott volna oda tenni.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Melyik böngésző?

5. conce47

conce47 Aktív író

firefox

6. |Tamás|

Beállítások/ jobb fent 3 vonalka
    beállítások / Adatvédelem / jobb oldalt blokkolási lista módosítása

7. conce47

conce47 Aktív író

Az alapszintű védelem van kipipálva.

8. |Tamás|

Nem az, Blokkolási lista, ott ki kell listáznia, hogy minek nem adtál engedélyt.

9. conce47

conce47 Aktív író

Ott csak a követés elleni védelem használata privát ablakokban van kipipálva, megnéztem a saját gépemen, s minden úgy van beállítva, mint nálam.
    A blokkolást sikerült feloldani, de mint később kiderült a barátosném még új jelszót is kért, s hiába lett a blokkolás oldva, belépni az új jelszó nélkül nem lehetett.

Köszönöm szépen a segítséget.

Utoljára szerkesztett: 22.10.16
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Nildia szép napot Neked:)
    Én is ilyen problémával jöttem be a foxon a lufis nem működik, chromban nagyon lassú, sajnos több böngészőm nincs:)
    Tegnap a foxot frissítettem de most sem lett sokkal jobb. Szerettem volna a harkálytojást kivenni, így nem fog menni.
    Töltsek le egy harmadik böngészőt is a gépre? Vagy van remény, hogy holnap jobb lesz, várjak?
    Tudom, hogy nehéz tanácsot adni ilyen esetben, de megpróbálnál mégis? Köszönöm: Gyöngy

HéricsBáró és kovacstne kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam távollétében válaszolok egy javaslattal, ha elfogadod.

A Mozilla Firefox és a Flash player legújabb verziója összhangjának problémája miatt keletkezett a sok hiba!
    Ha Te még most is küzdesz ezzel a gonddal, javasolom töröld a Firefox böngészőt a gépedről.Tehát a törlés fontos lenne.
    Ezt követően telepítsd a legújabb Firefox verziójú böngészőt: 49.0.2 az alábbi linkről.
    https://www.mozilla.org/hu/firefox/new/

A gép újraindítása után próbáld ki a játékban a Valdis elemet.

(Hasonló problémám megszűnt ezzel a lépéssorral tegnap este!)

Matold és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, köszönöm szépen megpróbálom :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Nálam tegnap is, ma is benyelte a zsetonokat Valdemar nagyságos,utána csak a sárga kép még mindig.Jó a gépem, jók a bővítmények:cry:Reggel egyet sikerült püfölnöm, utána 2x2 zseton bánta.Olyan szomi vagyok:cry:

HéricsBáró és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. mamarygen

Szia!
    Sajnálom hogy így jártál.

Mégis lehet valami zavar a gépeden, ha egyszer sikerül, máskor nem. A Valdis játék előtt kitakarítottad/szoktad takarítani a gépet, hogy a fölös sütiktől megszabadulj??? Ha a régebbi sütik akadnak, akkor lehetséges az egyszer sikerül, máskor nem állapot.
    A javaslatomban a lényeg az, hogy törölni kéne a firefoxot - annak ellenére hogy a frissítéssel az azonos verziószám található a gépen.
    Ha ezt a törlést vállalod, akkor a teljesen új verzió feltelepítése után pozitív változás következik be a játék menetében. (saját tapasztalat is.)

15. -cicu-

-cicu- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem miért nincs meg jack boltjában a rémséges szentjánosbogár rejtek?

16. mamarygen

Szia!

Ezt a rémséges elnevezésű ólat a Szentjánosbogár elnevezésű gazdaköri feladat teljesítéséért kapjuk!
    Kérlek nézz be a Gazdakörbe! Ez az ól a farmos területek valamelyikére tehető ki, nem a teliholdas farmrészre!
    Rémséges szentjánosbogár rejtek
    Megszerezhető A szentjánosbogár elnevezésű gazdaköri feladatból

Kihelyezhető : Fő farm, Szédült szántó, Erdei tisztás!!!
    Etetése szentjánosbogártáppal

A gazdaköri feladat ismertetése pedig az alábbi helyen :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/

17. -cicu-

-cicu- Fórum-zöldfülű

Azt látom hogy a feladatsorban lehet megszerezni, de ahhoz be kell adni sötétlő szentjánosbogarat, de akkor azt honnan szedjek???

18. mamarygen

Eddig a rémséges ól iránt érdeklődtél.

Most akkor a sötétlőről egy kis infó:
    Sötétlő szentjánosbogár rejteke
    Jack boltjából a kiváltásához szükséges :
    - 150 Izzó penészke
    - 250 Izzó gomba
    - 200 Kísértet
    - 100 Sírkő

Kihelyezhető : Teliholdas területen kizárólag
    Etetése szentjánosbogártáppal

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/#post-585594

19. johaness635

johaness635 Fórum-zöldfülű

Kedves mamarygen! Tegnap egész nap jelezték a játékosok, hogy nincs rendben a Valdemár. Nem lehetne jelezni a központnak? Nem szoktam reklamálni. Most sem teszem, választ sem kérek. Köszönöm. Szép napot.

kovacstne kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Naponta többször takarítom a gépet, ahogy szoktam:cry:Nagyon aranyos vagy, de tolmácsoljátok már a fejlesztők felé!Nem a mi hibánk, főleg akkor nem, ha zsetont veszünk, nem csak a napi ajándékot játszuk el.;)

soresne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.