Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -cicu-

-cicu- Fórum-zöldfülű

Jaj, elnézést hogy megkevertem :( Csakhogy nekem nincs meg jack boltjában, nem tudom kiváltani az ólat!

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Tegnap délután kezdődött a Valdemár vidámparkja miniakció.

Olvasom, más moderátorok is olvassák a játékosok hibajelzéseit!
    Megtettük a lépéseket, a központ is tudott a felmerült gondokról. Tettek is annak érdekében, hogy konszolidálódjon a helyzet.
    Írtuk is, és kértük is a játékosoktól, ha megteszik a Firefox böngésző törlését és telepítést, akkor javul a helyzet.

Te tettél annak érdekében valamit, hogy tudj ezzel az elemmel játszani? Ha nem töröltél és telepítettél, akkor váltottál egy másik böngészőre és ott próbáltad a játékelem működését??

Mivel több akció is jelen van a játékban, ezért fokozottan érdemes figyelni arra, hogy minden egyes alkalommal takarítsuk ki a gyorsítótárat, a régi sütiket távolítsuk el a gépről. Saját érdekünk, mert a gép állapota befolyásolja a játék működését, ezt csak mi léphetjük meg! Persze csak akkor, ha a tanácsokat elfogadjuk és aszerint cselekszünk!

3. mamarygen

Ott van az, csak keresd meg, kérlek! Nincs olyan, hogy egyeseknél jelen van, másoknál meg kimarad ez az elem a kínálatból.

Első oldal, jobb középen az utolsó elem ... az egér gombját ráhelyezve kiírja az elem nevét! Nézz alaposan utána!

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Cyra azt írta tegnap, hogy Edge-ben tökéletes, meg még egy pár böngészőben is. Ugorj be a Valdemar topicba és olvass , biztosan lesz jó tanács.
    Van akinek nincs gondja, van akinek van. Hétvégén nem sok jót remélhetsz, ha nem veszed kezedbe a sorsod.

-gyöngy-581 és kovacstne kedveli ezt.
  5. johaness635

johaness635 Fórum-zöldfülű

Kedves mamarygen! Minden jól müködik a játékban. Nem mindenki ért ugy a számitógéphez mint Te. kb. Uj a gépem. Nekem még a bekapcsoláshoz is szerelőz kell hivni. Örülök, hogy jól müködik a gépem. Egy olyan hiba miatt, ami sokaknál jelentkezik nem fogom átprogramoztatni a gépem.A Valdemár nem müködik. Nem játszom vele ennyi.

kovacstne és Leho69 kedveli ezt.
  6. -cicu-

-cicu- Fórum-zöldfülű

Elnézést, ilyen vak már nem lehetek, 2 napja keresem :( Köszönöm, megvan :)

7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    A gépet nem kell átprogramozni.
    A gépen lévő programokhoz különböző frissítések jelennek meg, amelyek egy része automatikusan történik, egy része nem, hanem manuálisan. Ezeket távolról igen körülményes lenne kezelni, és nem is ajánlott, hogy bárkinek megengedd. A gép a tied, Neked kell gondoskodni róla.
    Ha az autód műszakija lejár, elviszed vizsgáztatni. Ugyanúgy elviszed évente egyszer szervizbe karbantartásra, ha nem vagy autószerelő. Itt sem történik más. Vidd el a géped karbantartásra, programok frissítésére.
    Senki nem tud a világon olyan programot írni, amelyik a Te gépeden tökéletesen működik, ha nem ismeri a géped. A ruhát sem Neked varrják a gyárban, hanem Te próbálod fel a boltban, és azt viszed, amelyik jó rád.

8. mamarygen

Még egy dolog!

Nem lehetetlen tevékenység egy gép karbantartásának a megtanulása. A többség úgy kezdi, hogyan kell ezt megoldani ... olvas, kérdez ... személyesen kér ötletet, módszert ... és közösen vagy egyénileg, de megoldja a "kihívást', hogy minden feltétel működhessen a gépén.

Javaslom számodra is a tanácsadód ostromlását, hogy megtanulhasd az elemi lépéseket Te is!

Magdusnéne és Leho69 kedveli ezt.
  9. blue635

blue635 Fórum-zöldfülű

Kedves mamarygen!Nem akartalak felbosszantani.Nem ér annyit az egész, ezért nem szoktam "reklamálni". Egyébként kár kioktatni. Müködik minden, csak Valdemár nem. Akkor sokan nem értenek a számitógéphez.Most nem számolom össze hányan jelezték hibát.Egyébként nem ér annyit az egész. Nem akartalakmegbántani. Ez volt az első és utolsó "reklamáccióm".

rczmr3 és kovacstne kedveli ezt.
  10. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

EGY SEM MERT MOST AKARTAM KIVÁLTANI !!!!!

11. mamarygen

Szia!

Nem bosszantottál fel. :)

Jeleztétek a gondokat, válaszoltam, javaslatot tettem.
    Nem tudunk az egyéni lépések helyett központilag beavatkozni a számítógépeitekbe.

12. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

bOCSI MEGTALÁLTAM

Leho69 kedveli ezt.
  13. mamarygen

14. **Jucus22**

**Jucus22** Fórum-zöldfülű

Kedves mamarygen. Nem találjátok furcsának hogy hirtelen ennyi embernek lett rossz a számitógépe?
    Én újra telepittettem mindent ahogy Tamás jelezte, így sem müködik a Vidámpark. És csak az nem.
    Biztos hogy bennünk és a gépeinkben kell a hibát keresni?

15. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, hogy válts böngészőt, ha megteheted.
    Azon belépve a játékba kíséreld meg a Valdemáros terület egyik játékát játszani.

16. bancsa25

bancsa25 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Gazda: bancsa25ID: 6567870
    A gazdakörben a szentjánosbogár küldetésnél a 2. kör első feladatánál nem kaptam meg a rémséges szentjánosbogár ólat.

17. johaness635

johaness635 Fórum-zöldfülű

Kedves mamarygen! Felpróbáltam a ruhát amit ajánlottál.A gépemen az általatok ajánlott firefox 49.02 van telepitve,A programok között bukkantam rá. Igyekszem tanulni. Egyébként kb 5 éve játszom. Valamit csak tapasztaltam a hibákról.

18. mamarygen

Szia!
    Rémséges szentjánosbogár rejtek
    Megszerezhető A szentjánosbogár elnevezésű gazdaköri feladatból

Kihelyezhető : Fő farm, Szédült szántó, Erdei tisztás!!!
    Etetése szentjánosbogártáppal

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Hoztam egy kis fényt ide:). Köszönöm, követtem az segítő útmutatásodat. Egy radikális törlést és új telepítést kapott a Firefox jelenleg működik minden. A harkályom pedig a kergén várja az esti aratást. Köszönöm neked. További szép napot kívánok:)

Magdusnéne, Leho69 és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. -ericat-

-ericat- Junior szaki

Nem kaptam meg az Ifjú Frankensteint. (41-es mező). A másik farmomon, pár perccel korábban igen. Köszönettel: -ericat-ID: 14876169

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.