Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Leho69 kedveli ezt.
  2. klariszmama

klariszmama Aktív író

Üdvözlet mindenkinek. A játékismertetőben olvastam. hogy melyik szintnél milyen növények jelennek meg, és ott az van hogy a 97 szinttől a csipkebogyóra jogosult. Jelenleg 98 szinten vagyok és nálam nem jelenik meg még hogy megvásárolhatom.
    Miért van ez? Mit kell tennem, hogy megvásárolható legyen, Köszönöm a segítséget ID 19703159.
    Ha máshol kellett volna feltenni a segítségkérést akkor bocsánat
    klariszmama

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek arra, olvasd el a hivatalos hírt a magasabb szinten játszó játékosok számára elérhető gazdaköri feladatokról:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Újdonságok-a-játékban.14392/#post-590904
    Fontos információ, mikor érkeznek a játékban!

HéricsBáró kedveli ezt.
  4. mamarygen

Szia!

Sajnos összekeverted a zsetont a csillaggal!
    200 zsetonért 12 csillag jár Valdemár bazárjában!

Az ismertető képén is látható:

Renzo bazárjának ajánlata 2016 október

HéricsBáró kedveli ezt.
  5. klariszmama

klariszmama Aktív író

Köszönöm a segítséget. Bocsánat a felületes olvasásért - én nem kapcsoltam a növényeket csak ehhez a eventhez.
    További szép napot mindenkinek.

6. willback

willback Fórum-zöldfülű

Szia!

imént vásároltam meg 200 FA-ért a gyülekező sötét fellegek felhősort és dekor tárgyakat hozzá, ám amikor ki szeretném tenni a dekor tárgyakat a felhősorba azt üzeni, hogy már nincs az eszköztáramban. Mit nem figyeltem vagy olvastam el? Vagy hova lettek a tárgyak? Mert a 200 FA eltűnt.
    Üdv.: willback; ID: 23607029

7. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szia ! A mozinál azt írja reklámblokkolót használok, így nuku film, nem használok, eddig is moziztam.Másnál is van ez a felírat ?ID:28744290

8. Apóca47

Apóca47 Járnitanuló

Én sem kaptam meg a gyülekező sötét fellegek kitehetőit, a felhősort igen.
    Apóca47 Id 40181637

9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Apóca47

Amit rá lehet tenni , azt a teliholdas területen le lehet termelni , és azt a gazdaköri küldetésbe beadni , majd ott ki lehet váltani rá a kitehetőket.

A felhősor tematikus, tehát csak az alábbi dekorációs elemek helyezhetőek ki rá:

10. willback

willback Fórum-zöldfülű

Várd meg. Nekem is kiírta, de azután mégis beadta...

mamszi5107 kedveli ezt.
  11. Damas2010

Damas2010 Utánpótlás-írogató

Nekem is ezt írta az előbb. Én sem használok blokkolót és korábban szokott lenni mozi.

mamszi5107 kedveli ezt.
  12. anyahajo

anyahajo Fórum-zöldfülű

Úgy kerestem már tegnap is, de most megnéztem megint és továbbra sem találom. :-(

13. mamarygen

Szia!

A Gyülekező sötét fellegek felhősor aktiválásához előbb ki kell váltani Jack boltjából és a gazdakörből a kitehetőket!!

A vásárlás után egyedi jutalom is érkezett a farmodra!

Kérlek, olvasd el ismét a hivatalos közleményt a felhővásárlásról!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/halloweeni-felhősor-vásár.14399/#post-591837

willback és HéricsBáró kedveli ezt.
  14. rózsika58

rózsika58 Utánpótlás-írogató

nekem is ezt írta és idáig én is moziztam

mamszi5107 kedveli ezt.
  15. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, ne munkagéppel akard kihelyezni a " harkály kedvencet" a menüből!

Csak a kézi, manuális kihelyezés a járható út! Bal oldali menü, váza ikon ... kereső mező ... szűrő használata ... majd a kipakolás a területre ... ezt a sorrendet használd!

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, ellenőrizd a beállításoknál a böngésződben a kiegészítők listáját. Tekintsd meg, a blokkoló program engedélyezését, tiltását!

Amennyiben szükséges, kapcsold ki (tiltsd), hogy mozizhass!

17. paloooo

paloooo Fórumelemző

Szia!
    Vásároltam egy Gyülekező sötét fellegek felhősort (csomagot)..., és nem kaptam meg (nem találom) a sötétlő szentjánosbogár rejtekét, sem a boszorkányalmafát. Csak a rémséges szentjánosbogár rejteke van meg.
    Hmmm...:(

Köszi
    Gazda: paloooo ID: 19969409

18. Lizfarm

Lizfarm Utánpótlás-írogató

Szép napot kívánok Mindenkinek !
    Segítséget szeretnék kérni ! A téli felüdülés feladatba ma 15 óra örül beadtam 20 tigrist. A jutalom 10 arany lett volna. Sajnos nem találom . Most is csak 2 aranyat látok , annyit amennyim volt !
    Szépen kérlek nézzetek utána mi történhetett .
    A segítségeteket előre is köszönöm !
    Lizfarm
    ID :7708072

19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha palooo

Azért nem találod , mert a telihold területre lehet kihelyezni.
    Nem farmos és nem bahás dolgok.

-vadocka70- kedveli ezt.
  20. Monarda

Monarda Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Megvettem a mostani eventben mindkét felhősort összesen 350 farmaranyért. Az egyik ottan is van ahol kell, hogy legyen..konkrétan a "Halloween a javából" című felhősort. Ellenben a másik "Gyülekező sötét fellegek" című felhősor, és tartozékai sehol. Hova tűnt? Az aranyam az eltűnt, az tuti..de szeretném a felhősort is megkapni.
    Üdv:Mona

MonardaID: 47280364

paloooo kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.