Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MTZ0529

MTZ0529 Fórum-zöldfülű

Kedves CsocsoVb, illetve más modik!
    Már többedik alkalommal kérek a fórumon segítséget arra a problémára, amit ti a fent felsoroltakkal javasoltok orvosolni. Kaptam is segítséget, le is ellenőriztétek, hogy a gépemmel van gond. Már nem először fordul velem sajnos elő.
    Most megint két hete kínlódok azzal a problémával, hogy szinte folyamatosan újra be kell töltenem az oldalt, hogy át tudjak lépni egyik farmterületről a másikra. Sajnos 5 farmom van, ráadásul most két kicsire is vettem arató- vetőt, tehát gondolom az előzmények- sütik stb. tudnak keveredni rendesen.
    Emiatt az utóbbi időben minden farm learatása után ccleanerrel takarítottam, utána újraindítottam a Firefoxot. Friss a firefoxom, adobe már számtalanszor uninstallálva, majd instalálva, külön töröltem sütit, állítgattam a flash playert. A probléma más böngészővel ugyanúgy fennáll. Ugyanakkor minden más- film, zene, más weboldalak- hibátlanul működnek. Vigyem szerelőhöz? Vagy van valakinek még ötlete, hogy mi okozhatja a megjelenítési hibát?
    Még valami, ilyenkor az egerem mozgása is megváltozik, sokszor olyan, mintha duplán kattintana, csomószor vetettem mást, mint amit akartam, véletlenül szupertrágyáztam stb.
    A gép még nincs egy éves laptop és az egér is új.
    Valakinek lenne még ötlete? Köszönöm előre is...
    szoke0302 gazda

2. Lufthansa1

Lufthansa1 Utánpótlás-írogató

Szia Nildia!

Ezt nem értem mért 32 lapátot termeljek le amikor 3 at kér a beadványhoz és a barkácsboltban a vakondra kattintva 1 épitő tervet kér hogy megtudjam épiteni azt a gyakornoki szárnybontogatót.De abból a gyakornoki szárnybontogatóból 3 db van.Akkor hogyan bontok le 1 olat?Akkor azt kérdezem hányadik feladat ez a beadványhoz 450 lámpafüzér, 8000 Flittermák,3 malomlapát és 5000 hunyor?

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Lufthansa1!

Tegyük akkor tisztába.
    A 2. feladat teljesítésével megkapod az építési terveket, amivel megépíted a Gyakornoki szárnybontogatókat ( max 3 db-ot tudsz, mert 3 tervet kapsz nyereményként )
    Ha ezeket a Gyakornoki szárnybontogatókat megépíted, ezekkel összesen 32 db lapátot kell letermelned az event alatt.
    A 3. feladatba már szállítanod kell 12 db lapátot. ( gyakornoki szárnybontogató terménye )
    Aztán a 4. feladatba is szállítanod kell lapátot, éppen pont 20 db-ot. ( gyakornoki szárnybontogató terménye )
    És ezennel a gyakornoki szárnybontogató ólad be is fejezi a farmos pályafutását, le kell bontani, mert az 5. feladat ezen ólak, tehát a Gyakornoki szárnybontogatók beadását kéri.
    Ide kéri az általad felsoroltakat : 450 lámpafüzér, 8000 Flittermák,3 malomlapát és 5000 hunyor. De nem malomlapátot kér, itt vagy tévedésben! Az ólat kéri, nem a terményét.
    Ha ezeket az ólakat oda beadod, akkor kapod meg azokat az ólakat, amik event végeztével is játékban maradnak, mégpedig a Szárnybontogató ól.

4. Nildia

Szia MTZ0529!

Ha jön a kolléga aki a műszaki dolgokban nagyon otthon van, ő tud majd tanácsot adni Neked.
    Kérlek nézz majd vissza később, köszönöm.

5. tommycee

tommycee Törzsjátékos

Köszönöm, azóta már meg is érkezett :D

6. Lufthansa1

Nildia szia!

Igazad van nem 3 malomlapátot kér,de azt mond meg nekem hogyan bontsam le az ólakat?

7. Nildia

Szia Lufthansa1!

Éppen pont ugyanúgy, mint bármelyik másik ólat, fát, földterületet, akármit, amit bontani/törölni szoktál :

A piros áthúzott karika a törlés. Ezután semmi más dolgod nincs, mint bemmenni az event felületére, és a beadásnál már rögtön azt fogja Neked felkínálni.

8. Lufthansa1

Szia Nildia!

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet.

9. MTZ0529

MTZ0529 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, várok. Az előző hozzászólásom is csak négyszer jelent meg... egerem megint triplázott.

10. SzfinX124

SzfinX124 Rutinos

Kedves szoke0302!

Supportra kellene írnod az ügy kapcsán. Ott ha te is bele egyezel, kicsit hatékonyabban át tudjuk majd vizsgálni, hogy mi is okozhatja a gondot.

11. babo0810

babo0810 Aktív író

szia elnézésedet kérem ha nem jó helyen kérek segitséget most fejeztem be az eventet a felhőnél iszont azt irja a szárnybontogatónál ez sajnos nem szerepel az eszköztáramban pedig végig kész vagyok próbáltam 1 ki be lépést és igy sem az ID15518191 babo0810 köszönöm a segitségedet üdv babó

12. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Sziasztok!

Az event utolsó feladatában nem 3 szárnybontogató volt a jutalom??? Nálam csak kettő van. Légyszi nézzetek már utánna.
    Köszi előre is! További szép estét mindenkinek!

sziszi1965

ID: 45737700

13. babo0810

babo0810 Aktív író

bocsánat 5 ki belépés után meglett a szárnybontogatóm babo0810

14. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Szerintem rajta van az új eventes felhősoron. Ez az első olyan felhősor, amelyre nem csak dekorációs elem kell, hanem ól is. Ha teljes a felhősorod, akkor a 3. szárnybontogató rajta van.

15. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Köszi MadameRose! Ez gyors válasz volt :) Jó éjszakát!

16. ocsi1224

ocsi1224 Fórum-zöldfülű

17. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Azért nem találod, mert sajnos nem szerezted meg. 59551 TP tudtál az első feladatban begyűjteni. 60000 Tp kellett volna a befejezéshez.

18. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni abban, hogy hogy lehet a farmkeretet egy kicsit megnagyítani?
    Már korábban olvastam róla, de nem jutnak eszembe a billenytyűk, amivel megtehetem.
    Köszönöm: mamszi5107

19. Lina8383

Lina8383 Járnitanuló

20. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.