Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -tifani56-

-tifani56- Járnitanuló

Sziasztok miért van az hogy most egyre kevesebb fellröpenöt kapok igy nem tudom befejezni az evetet köszi a segitséget van ahol csak 2 öt kapok az elején meg rengetegfellszált

.dina1. kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Fejlesztői döntésekbe nem tudunk beleszólni, hogy melyik felröppenő mekkora eséllyel reppen fel a farmon. Viszont azt mindig szem előtt kell tartani, hogy nagyon sok minden befolyásolja a felröppenők mennyiségét.

3. hajni5656

hajni5656 Fórum-zöldfülű

hajni5656 ID1833234
    Sziasztok. Ma vettem 115 fararanyat sms -en 16 ora11 perc-kor . Válaszoltak az sms-re , az űzenetemet sajnos nem tudták feldolgozni. Forduljak a bigpointhoz, A telefonrol levett 762 ft . Kérlek benneteket segitsetek . Elöre is köszönöm .

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A payment support foglalkozik a megrendelési dolgokkal. Csak Ők tudnak Neked segíteni.
    Kérlek arra, keresd meg a gondoddal Őket.
    A témaválasztásnál figyelj!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

A választ a regisztrációs e-mailedre kapod majd.

5. mamarygen

Szia!

Az event kinyitható bal oldali sávjában a kis figurák alatt a pipa bejelölt a farmodon?

Amennyiben soknak érzed a várakozási időt, a böngésző címsorában található -az aktuális oldal újratöltése gomb- használd azt!
    Egyébként érdemes más tevékenységet végezni a farmon, akkor hamarább telik az idő, nem türelmetlenkedsz feleslegesen.

6. SzivárvÁrny

SzivárvÁrny Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

A szentjánosbogár 2/4 első feladatában Rémséges szentjánosbogár rejtek jutalmat ad, de nem találom ezt a ládámban a teliholdas farmomon. A rendes farmom ládájában van. Hogyan tegyem ki a teliholdas részre???
    Köszi a segítséget.
    SzivárvÁrny ID52615798

7. mamarygen

Szia!

A rémséges szentjánosbogár rejtek ólat nem lehet a teliholdas farmrészre kihelyezni, csak a normál farmos területek működik!
    Rémséges szentjánosbogár rejtek
    Megszerezhető A szentjánosbogár elnevezésű gazdaköri feladatból

Kihelyezhető : Fő farm, Szédült szántó, Erdei tisztás!!!
    Etetése szentjánosbogártáppal

Olyan ól, mint a többi rémséges nevű ól... de ezt jutalomként kapjuk a gazdakörből.

A teliholdas farmrészre Jack boltjából kellene kiváltanod a
    Sötétlő szentjánosbogár rejteke ólat.
    Jack boltjából a kiváltásához szükséges :
    - 150 Izzó penészke
    - 250 Izzó gomba
    - 200 Kísértet
    - 100 Sírkő

Kihelyezhető : Teliholdas területen kizárólag
    Etetése szentjánosbogártáppal

8. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Ezek szerint tegnap nem vettem át az ajándékom? Érdekes....
    Köszönöm a válaszod.

9. hajni5656

hajni5656 Fórum-zöldfülű

10. SzivárvÁrny

SzivárvÁrny Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ. Így már érthető.

11. lalika67

lalika67 Járnitanuló

bocs a kései válaszért.de megtaláltam Jack boltjában a hozzávalókat.Kicsit drágának találom 200 aranyért csak üres felhösort kaptam.A hozzávalókért még külön kell termelni,az idöre szabott éjjeli pályán.Mikor megvettem akkor felhösor csomag volt kirakva,és az i gombot megnyomva ott volt a komplett fehösor a 3 hozzávalóval együtt.

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Megmutatom milyen kép van a Gyülekező sötét fellegek mellett :
    gyülekezősötét1.png
    Nem tartalmaz dekort.

13. kati8212

kati8212 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Az a kérdésem, hogyan tünhetett el 38 aranybanán. Szeretném visszakapni, mert keményen megdolgoztam érte. Köszi

14. lalika67

lalika67 Járnitanuló

köszönöm,valószinüleg összekevertem a felhösorokat

15. SJudit61

SJudit61 Utánpótlás-írogató

Szia! Ma rákattintottam a napi belépési kódra számolja az időt, de nem adta meg az almás csatnit! Megtudnád nézni nekem, hogy ma miért nem adta meg?? Köszönöm

16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Holnapi ajándék lesz. Október 31 napos.

17. Megvásároltam Gyülekező sötét fellegek felhősort és sehol nem találom!
    A vásárolandók között sem találom.
    Nem tudom aktiválni sem.
    Most mi a helyzet segítsetek!
    ID 7055495

18. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

A felhősorod a paszulynál van.A rá kitehető elemek a precíz tudomány és a kísértő képet Jack boltjában tudod kiváltani a töktáncot a gazdaköri feladatban a szentjánosbogár 4.ik részénél találod:)

19. bherczeg

bherczeg Haladó

Sziasztok .megvásároltam a gyülekező sötét felhósort és a jack boltjában nem találom hozzá amit ki kene váltani ,a tök tánc meg van de a többi nincs benne a jack boltban. váza ikon alatt meg nem találom a teliholdas ládát amit szintén kaptam a vásárlásért.Előre is köszönöm a segítséget.Üdv Brigitta

20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Leírom, Gyülekező sötét felhősor:
    A felhősor tematikus, tehát csak az alábbi dekorációs elemek helyezhetőek ki rá:
    A dekorelemek a gazdaboltban nem megvásárolhatóak, így Te sem vásárolhattad meg. Ami meg nem volt a Tied soha az el sem tűnhetett.
    Jack boltjáról leírás:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/#post-360348

Amiket keresel a második oldalon vannak Jack boltjában:
    1 sor utolsó elem
    2 sor első elem.

bherczeg kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.