Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves bherceg!
    A láda az említett felhő aratásakor érkezik. Ha nincs meg hozzá minden dekorod, nem tudod aratni (aktiválni) a felhődet.
    Egro, akkor kapsz ládát, ha minden szükséges dekort felhelyeztél a felhőre. Amíg azok közül bármelyik hiányzik, a ládát ne keresd a váza ikon alatt (sem).

mano607, bherczeg és Leho69 kedveli ezt.
  2. gabimamaujra

gabimamaujra Utánpótlás-írogató

3. BackOffice

Kedves gabimamaujra!

Mindkét felhő a birtokodban van. Kérlek körültekintően nézd át a paszulyodat!
    Gyülekező fellegek felhősort a "tárgyak sorai" (ajándékdobozos) között találod. A dekorok hiányoznak róla. Ez a felhőd nem aktív még. Az erre való kitehetőket Jack boltjában, a teliholdas kertben tudod kiváltani.

A kérdésedet ne ismételd meg újra 1-2 hozzászólással lejjebb!
    Türelmet kérek a válaszadáshoz! Nem győzöm hangsúlyozni, nagy adatbázisban keresünk, ami időigényes.

mano607 kedveli ezt.
  4. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, nagyon köszönöm a segítségedet, azóta rájöttem én is, már csak azt nem értem, miért van az, hogy hol van mozi, hol nincs, ma pl. még egyáltalán nem volt. Nálad hogy működik, ha megkérdezhetem? Köszönettel: Fenyvesi1010 / ha írnál egy baglyot /

_Cygnus_ kedveli ezt.
  5. -mami53-

-mami53- Junior szaki

Sajnos nekem most sem engedi feltenni a többi dekort,ha van időd megkérnélek,hogy rakd fel légyszíves a másik két dekort is a felhőre.
    Azt tudom,hogy a Partypörgetés 3 felhősort még nem lehet aktiválni,de a meglévő elemeket eddig ki lehetett rá helyezni.
    Sőt eddig a felhő alá vittem az egeret és kiírta a dekor nevét,ami arra a felhőre kell.Most semmit nem mutat.
    Köszönöm a segítséget!

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Beállításokban kapcsold be a tippek mutatását, amennyiben ezt szeretnéd, hogy ráviszed a nyilat, és kiírja az információkat róla.
    Miért nem engedi kitenni a felhőre? Menüdben van a kérdéses tárgy, amit kiszeretnél tenni?

7. icuska1948

icuska1948 Junior szaki

Szeretném megkérdezni, hogy a tamarilló fához, hogyan juthatok. Sehol nem találom a nyomát. Már az enciklopédiában is próbáltam utána nézni. Köszönöm a választ.

8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Paradicsomfa néven keresd a Bahán. Szentélyben kiváltani, tiki boltban megvenni lehet.

9. |Tamás|

Szia!

Paradicsomfa termése a tamarillo.

10. -mami53-

-mami53- Junior szaki

A beállításoknál be van kapcsolva a tippek mutatása.A menümben van a kérdéses dekor elem,már BackOffice is ellenőrizte.
    Ő felrakott a felhőre egy dekorelemet,de én nem tudom a másik kettőt továbbra sem feltenni.
    Rá viszem a felhőre az egeret és nem enged rákattintani.
    Ezért kértem a segítséget,hogy ha nektek sikerül rakjátok ki a felhőre a hiányzó két dekorelemet.
    Közel 100 db aktív felhősorom van,tudom hogy kell aktiválni őket.
    Köszönöm a segítséget.

11. farmercsaj

farmercsaj Kivételes tehetség

Sziasztok kérdezném egyfajta tenyészállatból hányszor lehet feltenni? alpakából egy személy jóval többet tett fel 10 x 2 db nál.Engem nem enged 10 -nél többet feltenni legalábbis a növényeknél.Köszönöm a választ.

12. Lena0105

Lena0105 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen közben meg is találtam, mert az egyik farmon már ki tudtam váltani!

Leho69 kedveli ezt.
  13. |Tamás|

Ránézek, viszont ehhez szükséges lenne az User ID számodra, felhasználói nevedre, és akkor Partypörgetés 3 felhősor?

14. Leho69

Szia!
    Prémium gazdák 20 tételt tehetnek ki egyidejűleg termékenként a piacra.

15. |Tamás|

Szia!

Prémium tagok több tételt tudnak feltenni a piacra adott elemből.

Prémium tagságról bővebben itt tudsz olvasni

16. -mami53-

-mami53- Junior szaki

Az Éjjeli Frász felhősorról lenne szó,azt nem tudom aktiválni.
    A Partypörgetés felhősort csak példának hoztam fel,hogy arra se tudok rákattintani,meg egyik felhőre sem.
    Ha le akarnám venni valamelyik dekor elemet,azt sem tudnám,mert a felhőre egyáltalán nem tudok kattintani az egérrel.
    -mami53-
    ID:49076944
    Köszönöm a segítséget.

17. Leho69

Szia!
    Volt hasonló eset egy más játékosnál ma délután. Ő kilépett és belépés után minden működött.
    Lehet, hogy egy kis géptisztítás jót tenne nálad is.

-mami53- kedveli ezt.
  18. BackOffice

Kedves -mami53-!
    Rövid ideig távol voltam a fórumtól, azért nem válaszoltam eddig. :)
    Az Éjjeli frász felhődre mindhárom dekort feltettem. Kérlek ki- és belépés után ellenőrizd és aktiváld, amikor jónak látod!
    Remélem, ezzel megnyugtatóan rendeződött a helyzet. :)

Kicsit visszatérek a Party pörgetés 3 felhődre is. Ahogy korábban írtam, a kincses szigetedre kitetted azt a 3-féle madárlakot, amit eddig megszereztél, azért nincs az eszköztáradban. Emiatt nem tudod feltenni.
    Ha elfogadsz tőlem egy taktikai tanácsot, akkor ne is szedd őket ki addig onnan, amíg mind az 5 dekor nem áll rendelkezésedre. Elég jó tp-t adnak neked azok ott a kincsesen. ;) Egy félig feltöltött felhőn pedig semmi hasznot nem hoznának.
    Szép estét kívánok Neked! :)

mano607, -mami53-, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  19. -mami53-

-mami53- Junior szaki

Köszönöm szépen a segítségedet!A Patypörgetés felhősort csak példának hoztam fel,hogy arra se tudok kattintani.Nekem is a meglévő dekorelemek ki vannak rakva a Bahamákra,amíg nem lehet aktiválni a felhősort ott adják a sok Btp-t.
    Köszönöm még egyszer,és szép estét Neked is!

Köszönöm szépen a jó tanácsot!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.10.16
    BackOffice kedveli ezt.
  20. 83Ramirez83

83Ramirez83 Utánpótlás-írogató

Udv!Racko mai ajandekat(repas-alma csatni), miert nem kaptam meg?ID:5988879

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.