Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A supportra kell írnod ebben az ügyben:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Most utólag már nem tudsz tenni semmit: november elseje van már, az októberi ajándéklista törlődött, már nem megszerezhető onnan semmi.

HéricsBáró kedveli ezt.
  3. zoldliget

zoldliget Törekvő

Sziasztok! Az októberi ajándék utolsó darabját ezek szerint én is elveszítettem. Nem kattintottam rá a ládára. Mondjátok meg mi volt a láda ajándéka, legalább had bosszankodjam a tapasztalatlanságom miatt.:cry:

4. Sziasztok! Kérdésem az, ha egy eventnek vége van, miért vannak még látható helyen annak kellékei. Ha meghosszabbították - amiről nincs tudomásom -miért nem LÁTHATÓ HELYEN közlik ezt az erre illetékesek. Végül is nem tudom, hogy mi van. Kérek választ. Köszönöm.

pulykamama kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem jól látható. Az eventóra is szembetűnő.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Éjjeli-frász.14400/#post-595506
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/halloweeni-felhősor-vásár.14399/#post-595507

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

zoldliget és Leho69 kedveli ezt.
  7. csms1972

csms1972 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a Októberben szerezhető dekor elemet (Kérem a cukrot) mikor kapjuk meg?
    Köszönöm!

8. |Tamás|

Szia!

Amennyiben nem hagytál ki napot, akkor legkorábban Október 21 után tudtad elkérni a rackótól, úgy hogy rákattintasz a ládájára, legkésőbbi időpont pedig Október 31. Ma már novembert írunk, tehát ha nem kérted el, akkor ezt már meg sem tudod szerezni.

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. csms1972

csms1972 Utánpótlás-írogató

Köszi! ez a kattintás nem volt egyértelmű számomra. :( Azt hittem, hogy automatikusan jár. No mindegy, majd a novemberit már tudom, hogy így kell megszerezni.
    Most elolvastam újra az ismertetőt, de az, hogy rá kell kattintani a ládára, csak akkor kapom meg az ajándékot, nincsen leírva. :(

-Csutibaba- kedveli ezt.
  10. zoldliget

zoldliget Törekvő

11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem kell november végéig várnod. Amint megszerezted a 3. kulcsot nyithatod a ládát.

csopke1 és HéricsBáró kedveli ezt.
  12. Goran

Goran Fórum bárója

Igen, ez sehol nem volt részletezve, én is minden nap megnéztem, hogy megkaptam-e, de eszembe nem jutott, hogy olyat kell csinálni, amit nem írtak le >:(-.-:cry: Szóval úgy érzem, hogy becsületesen minden nap beléptem a játékba, de a végén a megérdemelt jutalmat önhibámon kívül nem kaptam meg. Esetleg lehetne javasolni a készítőknek egy scriptet, nem tartana sokból, hogy jóváírják mindenkinek, akinek jár.

kati5757 és -Csutibaba- kedveli ezt.
  13. |Tamás|

Szia!

Szeretném hozni az ismertetőből a részletet

"Ezekkel az értékesebb jutalmakkal együtt kapott arany kulcsok nyitják a Rackó mellett látható ládát, ami egy különleges, egyszer megnyerhető jutalmat rejt (ezek ismertetése később). Ha egy kulcsot megkaptunk, egy lakat kinyílik a ládán, ha mind a három lakat kinyílt a láda kinyitható a jutalomért."

Színezést most én tettem rá, annyi ami nem így szerepel az ismertetőben. Mint olvasható, ha kinyílt mind a három lakat, tehát megszereztük a kulcsot, akkor kinyitható a láda a jutalomért, tehát nem automatikusan kapjuk meg, hanem eldönthetjük, hogy ki szeretnénk-e nyitni.
    Amúgy nem értem, hogy legkorábban 21.-én kinyithatóvá kerültek a ládák, feltéve, ha nem hagytál ki napot, ebben az esetben volt 10 napod. Miért csak most kérdezed, amikor már nem tudunk segíteni ebben az ügyben?

HéricsBáró kedveli ezt.
  14. Goran

Goran Fórum bárója

Egy szóval sem mondom, hogy nincs igazad. DE... Aki rendszeresen játszik, naponta legalább 20 (lehet, hogy akár 30-40) különböző műveletet el kell, hogy végezzen a farmon. Igazán lehetett volna automatikus a napi rackós belépéssel együtt, vagy pedig - mint több esetben is - villoghatott volna a láda, vagy rajta a felkiáltó jel, vagy valami, hogy felhívja a figyelmet, hogy valaki elmulasztott valamit. Azért kérdeztem most, mert azt hittem a hónap lezártával kapjuk meg és ma már másik hónap van, de ezek szerint elszámoltam magam. Na meg az elmúlt pár napban hosszú hétvége volt, örültem, hogy be tudok lépni pár percre :p

Mindegy, tanulságnak jó volt, az e havi már biztos meglesz.

kati5757 kedveli ezt.
  15. Szöszi2009

Szöszi2009 Járnitanuló

Sziasztok!
    Adsz-vagy-kapsz zacskó az event beadási helyén 4 db jelezve, borzalmas cukorfalat 13 db a malomba, egyébként meg 4 db adsz-vagy-kapsz zacskóhoz 11 db-ot készítettem még a malomban, ami igaz lefagyott készítés közben azaz csak darált folyamatosan. Frissítés után pedig eltűntek a készített dolgok . Utána néznétek mi is történt? Elvitték a szellemek :cry:

16. |Tamás|

Szia!

Pontosan akkor mit is hiányolsz ? Mert most mindent felsoroltál ami kell az eventhez.
    User ID számod, felhasználói neved?

17. gionvivien

gionvivien Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! Ezt jól elszúrtam! :(

18. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok !
    Érdeklődnék csak nálam jelentkezik eme probléma ??? Sajnos emiatt NEM tudok belépni a játékba!
    Beütöm farmerama.hu majd beírom nevem,kódom és ime ----> A Hiba:
    A(z) policy.bigpoint.net oldal nem működik

A(z) policy.bigpoint.net jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.
    HTTP ERROR 500

Kérnék Választ,segítséget ! - KÖSZÖNÖM

ViriTündi, BÚÉK2011 és zsütter kedveli ezt.
  19. zsütter

zsütter Aktív író

Mindenkinél ez van :/ És sürget az idő az event miatt...

20. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Ma kell a szerzodest elfogadni, nem tudok bejelentkezni a farmra , megneztem az emailomat nem kaptam meg semmit . Kerlek nezzetek utana.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.