Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lujzika-67

Lujzika-67 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ.
    Remélem nem sokáig fog tartani, mert nagy szükségem lenne a turbómalomra :)

2. maya

maya Fórumprofi

Én is köszönöm a választ, nálam is ez van.

3. Csend1

Csend1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ,
    4 napja elértem a 90. szintet és nem vagyok megelégedve az ajándékokkal .
    Az első nap megkaptam a speciális ajándékot , de utána keveslem a többi napi ajándékot : 2. nap 2700 TP , 3. nap szintén 2700 TP. és most a 4. nap 4 supertrágyát kaptam . Jól kapom meg a szintemnek megfelelő napi ajándékokat :?
    Csend1
    ID: 14568277

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Igen, teljes mértékben:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/napi-belépési-bónusz.7140/

A jobb felső sarkot nézd meg a képen:
    https://sharedimages.bpsecure.com/C...ca0e9c856951226844.png?proj=CMTool_FileUpload

5. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Sziasztok Modik
    Már kétszer írtam az elmúlt 3 napban a supportnak, de választ ezidáig nem kaptam hátha TI is tudtok segíteni. Gyémánt prémium gazda vagyok a villában látom az érvényességet ami 2015.03.12.-e kérdésem a 10 szupertáp és 25 szupertágya minden hónapban mikor kerül jóváirásra, még eddig nem vettem észtre/nem figyeltem de azért érdekelne. ID:48712846.Farmnév: boldika88
    Előre is köszönöm.

6. kelvirág

kelvirág Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nevem: kelvirág
    ID: 20688916

Problémám:A mai nap 150 farmaranyért ( 2x75) vettem 2 csomag turbómalmot, ami elvileg 2 x 30 nap. Turbó malom ikon immár csak 17 órát mutat és jelentősen csökken az színezése is. Mi lehet ennek az oka. Ez is meglepetés csak éppen elég kellemetlen.

7. bettike_ábel

bettike_ábel Fórum-zöldfülű

sziasztok, nem tudom, hogy másnál is probléma-e de délután óta nem tudok belépni a bahama szigetre. csak tölt a virág de nem lép be. a szigetes kergébe betudok menni, de a másikra nem...

8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia kelvirág!

Két külön dolgot említesz.
    A farmodon lévő óra, ami már csak 17 órát mutat, az akcióból visszalévő időt mutatja.
    A saját farmodra érvényes turbómalom idejét az óra alatt, a saját farmcímeredet megnyitva látod, ahol a bónuszok vannak.

9. Nildia

Szia bettike-ábel!

A délután folyamán akadtak problémák, ezért mindenképp azt tudom javasolni, hogy futtass le egy takarítást a CCleanerrel. Minden hasznos infó és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Illetve a Flash Playerben is érdemes a sütiket törölni rendszeresen :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21604

10. kelvirág

kelvirág Utánpótlás-írogató

Bocsika!!!!!!!!! Már megint rosszat néztem!!!!!!!!! Ezer bocs!!!!!!!!!

11. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok! Aprócska észrevétel, hogy az Enciklopédia Természetgyógyász mesterség összefoglalójában a gabona kategóriából kimaradt a malátagabona. Üdv: M-A :)

Utoljára szerkesztett: 13.11.14
  12. Nildia

Szia Mag-Anya!

Észrevételedet továbbítottam, köszönjük szépen!

13. sputyi50

sputyi50 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Eltűnt a kuponokat adó Játékóra felhősorom ! Kérem a segítségeteket ! Farm : sputyi50 ID: 24914508

14. Bíró-Dalma

Bíró-Dalma Fórum-zöldfülű

Szia! Az eventhez leszedtem a fákat, és eltűnt a kacsakata fám. Hol van?Segítenél?

15. Damas2010

Damas2010 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A mostani eventhez leszedtem a fáimat és nem találok egy varázsfát. Megmondanátok,mi lett vele?

16. Nildia

Szia sputyi50!

A felhőn volt kitéve játékórád?

17. Nildia

Szia Damas2010!

A Varázsfát a menüdben a dekorációs elemek között, a váza ikon alatt keresd, ott kell lennie.

18. Nildia

Szia Bíró-Dalma!

Először nézz körül a farmod minden területén, ahová ki lehet helyezni, lehet már kitetted.
    Ha nincs kitéve, a menüdben a fák között nézz szét. Lapozd teljesen végig.
    Ha még ez után sem találod, az ellenőrzéshez szükség van egy pontos farmnévre, és ID számra. Ezek megadásával tudunk csak ellenőrizni.

19. Nildia

Szia boldika88!

A Support válaszát abban a mail fiókban kell keresned, amelyikkel regisztráltad a farmod. Ennek a mail fióknak az összes mappájában körül kell nézni, a spamek között is.

Ami a kérdésedet illeti, minden hónap első napjának első belépésekor kapod meg őket. Értelemszerűen ha 1-én nem lépsz be, csak 2-án, akkor akkor kapod meg őket.

boldika88 kedveli ezt.
  20. Enci67

Enci67 Járnitanuló

Sziasztok. Tudnátok segíteni? Nem találom a titok ólakat. Előre is köszi. Gazda: Enci67ID: 50143342

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.