Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. xixo-xixo

xixo-xixo Fórum-zöldfülű

Tamás.

A Puffin és többi Androidos böngésző pont ezt teszi: amerikai vagy más proxy szervereken át viszi a felhasználót az internetre. Vagyis: elrejti a valódi tartózkodási helyét. Erre való ugyanis a proxy vagy a VPN. Ezekben a böngészőkben ez a funkció nem kikapcsolható és nem átállítható. Tehát a kérdés továbbra is az: az ilyen módon farmra belépő játékos büntethető vagy sem? Erre próbáljatok már konkrét választ adni.

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

itt le van írva, amíg nem Te állítod úgy, szándékosan, hogy Amerikát, Kínát, Madagaszkárt mutassa, addig nem gond.
    Proxy/VPN

Manapság nem ritka, hogy otthoni routerek és vállalati hálózatok helyileg proxikat és/vagy VPN-t használnak. Ez nem minősül az ÁSZF megsértésének mindaddig, míg a proxy és/vagy VPN nem rejti el a valós GeoIP-det/fizikai helyedet. Az ÁSZF világosan kimondja, hogy nem minősül szabálysértésnek maga az eszköz használata, csak ha szándékos kísérlet történik a játékos valódi földrajzi helyzetének elrejtésére. Ez csak úgy érhető el, ha a Proxy/VPN szándékosan úgy van beállítva, hogy a számítógépet más fizikai helyszínen tüntesse fel, mint ahol valójában fizikailag tartózkodsz, és ez nem kapcsolódik az otthoni vagy vállalati proxy/VPN szerverekhez.

Egy példa a szabálysértésre:

Egy Németországban tartózkodó játékos proxy/VPN szervert használ, hogy a Bigpoint játék szolgáltatásai Törökországnak ismerjék fel a földrajzi helyzetét és így előnyt szerezzen az ajánlatok árkülönbségéből. Ebben az esetben ez egy nyilvánvaló szabálysértés, amelyet a játékos hozott létre, hogy olyan előnyre tegyen szert, mely nem elérhető a Németországban tartózkodó játékostársai számára.

Példa egy szabályos helyzetre, mely nem számít szabálysértésnek:

Egy játékos otthonról játszik routert használva, mely Proxy/VPN szolgáltatással rendelkezik, anélkül, hogy az megváltoztatná a játékos valódi tartózkodási helyét. Ez egy általános, otthoni kapcsolatok és vállalati hálózatok által generált helyzet, amelyeket nem a felhasználó állított be szándékosan, hogy egy másik helyen érzékeljük a gépét.

Ha a fenti szabálysértést nem követed el, akkor nem leszel megbüntetve az ÁSZF megsértéséért.

3. -Susulyka-

-Susulyka- Utánpótlás-írogató

Sziasztok, csak jelezni szeretném, hogy megoldódott a Képregény problémám :) remélem másoké is :) Köszönöm :)

4. xixo-xixo

xixo-xixo Fórum-zöldfülű

Nem Tamás, ha még hússzor beidézed akkor sincs benne az amit mondasz. Nincs ott ez: amíg nem Te állítod úgy, szándékosan.
    Csak annyit ír: ha szándékos kísérlet történik a valódi földrajzi hely elrejtésére. Nos a böngésző pont ezt teszi: szándékosan elrejti. Azt meg senki nem fogja neked kideríteni sem a BP-nél sem más weboldalak esetén, hogy szándékosan vagy nem szándékosan történt. Neadj' Isten valakinek emiatt bezárják a farmját, miképpen bizonyítja, hogy nem történt szándékosság?

Leho69 kedveli ezt.
  5. |Tamás|

Most utána aktuálisan utána kérdeztem., Puffin böngésző engedélyezett! Puffin böngésző használata miatt, senkit nem fog érni semmilyen kár.

GYuGYu1003 és boldika88 kedveli ezt.
  6. xixo-xixo

xixo-xixo Fórum-zöldfülű

Köszönöm az Androidos felhasználók népes tábora nevében.

7. tappancs

tappancs Fórum mestere

Segítséget szeretnék kérni. Eddig rendben volt a mozi, most viszont olyant írt, hogy blokkoltam a reklámot, s ezért nem müködik! Fogalmam sincs, hogy ez mit jelent és főleg, hogy hogy lehetne ezt megjavítani?! Ha valaki olyan "szájba rágósan" leírná, nagyon hálás lennék. Köszönöm előre is.

8. |Tamás|

Szia!

Az a felirat, tévesen jelenik meg, ne foglalkozz a felirattal. Nincs reklám jelenleg a moziban.

9. Mocsáriteknős65

Mocsáriteknős65 Utánpótlás-írogató

1. Sziasztok!Tabletről játszom a játékot. Ezen nem látom a felugró ablakot az Á.sz.f. elfogadásáról.Mivel nincs gépem így egy kedves szomszédom belépett helyettem gépről de nem volt felugró ablak. Most akkor hogyan tovább minden nap lépjen be?Vagy egyszer csak nem fogok tudni belépni mert letiltanak ?

Utoljára szerkesztett: 2.11.16
  10. |Tamás|

Szia!

Egyszer kell csak elfogadni, olyan nem fog előfordulni, hogy nem tudsz belépni, mert zárolnák. Amikor feldobja az ablakot, akkor kell elfogadni, vagy kilépni a játékból.

11. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Olyan speciális kérdésem lenne, hogy miért nem jön a felröppenő nekem??? Csak csatnit használok semmi mást!!!! Az éjjeli frász nevű eventnél se jöttek! (tönkölybúzát vetettem, kivártam hogy úgy érjen meg hogy csak vizet adok neki, erre ad csak 6 felröppenőt!! Ez meg mi? máskor 56 felröppenőt szokott adni!!!!! )! Sürgősen magyarázatot szerettnék, hogy mi a frász ez? Előre is köszönöm! ID: 13524731

12. |Tamás|

Szia!

Nagyon-nagyon sok minden befolyásolja a felröppenők mennyiségét. Páncél pannik, élő legenda, szint, mit ültetsz, bónuszok... Érdemes ezt a téma kört körbejárni, megtenni mindent, amit lehet, és elhiheted, az ilyen gazdáknak meg is lesz a felröppenő. Esetleg event csevegőket érdemes olvasni, nagyon sokszor vannak benn praktikák...

13. peti.pepe.2000

Én nem tudom, hogy mi a probléma, de eddig semmi baj nem volt! Akármilyen nehéz event is volt max. 4 nap alatt megcsináltam. Az előző eventnél kezdődött. Ez szerintem rendszerhiba, vagy nem? Máskor 1 földről 56 felröppenőt is adott! Most meg 6-15!

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Az előző eventhez kellett 1300 fölötti felröppenő mennyiség.
    A mostanihoz pedig 400 db!
    Harmad annyi a mennyiség, így teljesen normális, ha most kevesebb a felröppenő, nem is kell annyit elvárnunk, mint egy 1000 fölötti mennyiség esetén, ezt is vedd figyelembe!!!
    7 és fél órája megy az event, kicsit korai ennyiből ítéletet mondani.......

HéricsBáró és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. peti.pepe.2000

Hát nekem mind 1! Látok amit látok!

16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Hello...azt szeretném kérdezni hogy vásároltam Munkásokat..amit most lehet még 12 óráig...hitelkártyával...és nem aktív az aratóm..meg a többi...kell még valamit aktiválni?? vagy mi?? én azt értem hogy supportra kell írni...de akkor nem kell aktiválni semmit..automatikusan életbe lép az arató-vető? nem merek még egy tranzakciót bonyolítani..mert lehetséges nem sikerült..de ha igen kettőt meg nem akarok. Köszönöm.
    Beváltottam egy órás kuponomat hogy tudjak aratni..és ekkor megjelent a 720 óra...tehát sikerült a tranzakció...csak azt nem értem addig miért nem láttam..de megoldódott köszönöm.

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Vásárlás után érdemes a játékoldal frissítése, esetleg játékból való ki be lépés - ezzel is elősegíted az adatok frissülését, a rendelt tárgy megjelenését a farmodon.

18. betti-anyuci

betti-anyuci Fórum-zöldfülű

Jó reggelt! Szeretném aktiválni az éjjeli frász felhőmet de még mindig nem tudom! A feladat 100% kész minden kitehető raktárban! Nem vagyok kezdő 98 szintű! Több felhőm is van! id 313557113! Van még egy másik farmom is és ugyan az a problémám azon is! Az 97 szintű id 30985560! Remélem valaki tud segíteni! Köszönöm!

19. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) az a baj, hogy a raktárban vannak a kitehetők!! :D :D

HéricsBáró és Leho69 kedveli ezt.
  20. betti-anyuci

betti-anyuci Fórum-zöldfülű

Ezt nem értem! Minden kitehető először a raktárba kerül és onnan lehet ki rakni a paszulyra ! de hiába mutatok rá nem is jelzi hogy ott van! Köszönöm a választ!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.