Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nem találsz valamit a farmodon. A log szerint nem nyertél ilyen fát. Mivel a két dolog tökéletesen egybe vág, nincs okom kételkedni az adatok helyességében.

Egyébként megjegyzem, hogy ezt a fát mindössze egyetlen egy alkalommal tetted be egyáltalán a válogatásba. Innentől teljesen mellékes, hány alkalommal próbálkoztál.

2. -nacis-

-nacis- Utánpótlás-írogató

Szia Csocso! Köszönöm ,de nem tévedek.1 alkalommal, de akkor vittem is! Tudom, hogy nyertem, de mivel ezt én nem tudom sehol ellenőrizni és bebizonyítani, el kell fogadnom. Levonom a konzekvenciát, többet nem költök a játékra, ha egyáltalán még lesz hozzá kedvem játszani.
    Legyen szép estéd!

3. ildiko64

ildiko64 Fórum-zöldfülű

ildiko64 ID40227154 Mar regebb lehetett nyerni arany fat ami minden nap ad 1 aranyat ,azutan soha nem lehetett szerezni olyan fat...Nem lehetne ujra betenni a jatekba????

4. Csocsoovb

Szia!

Azért mert egyszer tévedtél, nem kell abbahagynod a játékot.

Ekkor történt a kiválasztás:
    2016-11-04 14:36:41

Megvan a lista, mi volt az a 8 db fa, amit betettél.
    Két vásárlás történt egyben, mindkét nyereményed ugyan az a fa volt: Rolliniafa

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Rendben!! :D ;)

6. Csocsoovb

Szia!

Amikor játékba került, közölték: egyszeri alkalomról van szó, többet nem fog szerepelni a kínálatban.

7. gerendaimarika

gerendaimarika Aktív író

É
    Én sem kaptam meg az ajándék fámat, az 5 farmaranyat viszont elnyelte! :)
    ID3442093 a számom

8. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Az enciklopédiában találtam egy kis bökkenőt, méghozzá a Küldetések a gazdakörben.
    Kincses sziget I. része (enciklopédia):
    5.000 cukornád, 1.200 banán
    10.000 cukornád 2.000 banán
    15.000 cukornád 2.600 banán

Csak azért hoztam az első részt pl-nak, hogy lássuk a különbségeket.

Valóságban pedig ezt kéri:
    5.000 cukornád 1.200 banán
    5.000 cukornád 800 banán
    5.000 cukornád 600 banán

Hoztam hozzá képet is, hogy lássátok:

Ez már csak azért is megtévesztő, mert én igen sokat fordítottam rá és készültem előre...erre fele annyit se kellett volna rá költeni. Tudom legalább lesz valami a pajtámban, de azért sok csp-t is spórolhattam volna!

Esetleg átnéznétek ezen részt?

9. zigus46

zigus46 Aktív író

Megcsináltam a Gazdakörben az új Facsemete feladatot és kaptam 6 db csemetefát de sehol sem találom tudja valaki hol lehet...

10. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Szia, a tölgyfa facsemete nem fa, a szarvasgomba malacfarm építéséhez kell.A pajtában egyebeknél keresd.

Anikó1961 kedveli ezt.
  11. ribizli59

ribizli59 Fórum-zöldfülű

Segítséget kérek!
    Bocsánat már egyszer feltettem ezt a próblémám de sajnos nem találom a választ. Hoé keressem.
    200 FA-ért megvettem a gyülekező sötét fellegek felhősort, de nem tudom kitenni a tárgyakat arra hivatkouva, hogy nincs az eszköztáramban. Arra gondoltam, hogy csak event végén jelenik meg de sajnos a mai napig nem sikerül ezt használnom.
    Kérem a segítségeteket mi a teendőm? Köszönöm

12. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia ott csak a Felhőt veted meg!!!
    A kitehetőket pedig Jack boltjába kell kiváltani..

13. Csocsoovb

Szia!

Két fát nyertél: Rolliniafa és Som.
    A bahán lévő fa menübe is érdemes lenne benézned.

14. Csocsoovb

Szia!

A gazdaköri küldetéseknél régen összeadódtak az összegek.
    Ha ezüstnél 5000, aranynál 5000 most a beadandó, akkor mindkét helyen 5000 fog szerepelni. Régebben ez nem így volt, akkor 5000 és 10000 volt látható.
    Ha jobban megnézed, akkor erről van szó.

15. ribizli59

ribizli59 Fórum-zöldfülű

Köszönöm.

16. anikoverebelyi

anikoverebelyi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A fás válogatásnál nem kaptam meg a fáimat sem tegnap sem a mai nap.Mi lehet a gond? A fáim között a raktáramban nem találtam meg ,ma is nyertem brazil diót de semmi....az aranyom pedig le lett vonva :( Légyszi nézzétek meg mi lehet a gond ,előre is köszönöm. anikoverebely iID: 54328960

17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ott lesz, csak a játékot is kellene ismerni, és olvasni a hivatalost:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fás-válogatás-2016-november.14437/#post-598399

HéricsBáró és Anikó1961 kedveli ezt.
  18. szutymilla26

szutymilla26 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ha az égig érő paszulynál egy felhősor nincs tele, hiányzik belőle egy-kettő tárgy, attól még be lehet aratni az azok által kapott TP-t? Vagy ez hogy működik pontosan?
    Köszönöm

19. ildiko64

ildiko64 Fórum-zöldfülű

Ildiko64 ID 4022714 megszeretnem kerdezni miert nem lehet SMS-el Fa -at vasarolni?? koszi a vallaszt.

20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem! Csak komplett felhősor aratható. Addig nem zöldül ki a paszulyon lévő kör.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/
    Szia!
    Ha valamit írnál mit látsz, tapasztalsz. Nincs olyan közlemény, hogy nem lehet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.