Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Szép napot!
    Szeretném megtudni,hogy a Föfarm,Szédült sz.,Baha és társainak mennyi a bevethetö földterülete?Gondolok itt a 2x2,vagy 1x1 darabszámára!Segítségeteket elöre is köszönöm!

2. Marlenka77

Marlenka77 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

FA-t szerettem volna vásárolni (115 FA-at, az sms küldős lehetőséggel) de azt írta ki, hogy a szolgáltatás nem létezik. Biztos nem rontottam semmit, pontosan írtam be mindent. Hogy tudok sms küldéssel más módon FA-at vásárolni? Köszönöm, ha segítetek.

3. -hagi2-

-hagi2- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Elakadtam. Macskát hogy lehet tenyészteni? Ha valaki tudja.... kérem segítsen.
    Továbbá: Matricás albumot lehet-e bővíteni?
    Köszönöm

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor ez a te oldalad:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-az-eventek-teljesítéséhez.10944/#post-165346
    Szia!
    Ez egy emelt díjas SMS. A szolgáltatódnál mi van beállítva?

Utoljára szerkesztett: 5.11.16
    HéricsBáró kedveli ezt.
  5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A fő farmon és a szédült szántón 202 db 1x1-es terület rakható ki. Az erdei tisztáson 184 db, míg az esőerdőn és a bahamán 188 db. Ebből következik, hogy a legjobb elhelyezés alkalmából a fő farmon és a szédült szántón 44 db 2x2-es és a széleken 26 db 1x1-es, az erdei tisztáson 40 db 2x2-es és 24 db 1x1-es, míg az esőerdőbem és a bahamán 41 db 2x2-es és 24 db 1x1-es tehető ki.

jammm70 kedveli ezt.
  6. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Egyenlőre még macskát nem lehet tenyészteni 123 óra múlva indul be a tenyésztés lehetősége.

HéricsBáró, mebajah és Leho69 kedveli ezt.
  7. Leho69

Szia!
    Ezen nagyon jót derültem. Kár, hogy nem tudom megtapsolni.:D

HéricsBáró és kovacstne kedveli ezt.
  8. -hagi2-

-hagi2- Fórum-zöldfülű

Köszönöm.

9. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Nagyon szépen köszönöm a választ!Kiírtam !

10. Leho69

11. henikefarmja1976

henikefarmja1976 Fórum-zöldfülű

SZIASZTOK!
    LEHET HOGY ROSSZ HELYEN KÉRDEZEK DE HOL LEHET EVŐPÁLCIKÁT ÉS SZŐNYEGET VENNI MERT A PIACON NINCSEN-,

12. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A műhelyben megvásárolt barkácsolt teve adja a szőnyeget, a panda az evőpálcikát.
    Egy kis segítséget ITT találsz.

henikefarmja1976 kedveli ezt.
  13. cinege65

cinege65 Aktív író

Még mindíg nem tudokFA-t venni. Nem tudok fákat venni.Lehetséges lesz vajon egyáltalán? Köszi.

14. KláraFarm45

KláraFarm45 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A videó játék ahol ha elérsz bizonyos pontszámot be lehet váltani farm aranyra eddig rendesen működött most pedig kiírja hogy menjek a böngészőbe mert le van tiltva.Köszönöm. ID:10400772

15. Leho69

Szia!
    Nálam nem ír ilyet a mozi. Akkor menj a beállításokba, (keresd meg a böngésződ csetjét ha nem értesz hozzá) és engedélyezd. Ez nem játékfelület, itt több segítséget nem kapsz.
    Ellenben a mozipontot nem írta jóvá. Még egyet megnéztem (Találja épületek...), és megint nem ad mozipontot.

Utoljára szerkesztett: 5.11.16
  16. buborékhal

buborékhal Junior szaki

Sziasztok megkérdezhetem hogy miért töröltétek a hozzászólásomat a panaszkönyvben?

17. Leho69

Megjött a mozipont kb 5 perc késéssel. Működik minden, csak a válaszidő nagyon lassú. 1 percnél többet nem szoktam várni rá.

18. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Az indoklást a törlés értesítésben megkaptad.

19. buborékhal

buborékhal Junior szaki

Nem kaptam törlés értesitöt

20. Firecats

Firecats Fórum bárója

Az indoklás ott van, ha nem látod gondolkodj el azon mit tettél rosszul.
    Ezt témát zárom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.