Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. revaa

revaa Fórumgróf

Szia!

Szombat óta én is ezzel a problémával küzdök.. jelenleg 1-2 nap türelmet kértek, ma telik a második nap.
    Én hibáztam, hogy elfelejtettem aktiválni a kártyám, ami azóta online és élőben is megvolt, vásároltam is vele, egy üzletben, és itt is, levonás megvolt jóváírás nincs.. Feketelistára tették itt a kártyám, és valami igazolást kérnek a banktól, és hogy utána műszaki support, mert szerintük le van tiltva a kártyám.. akkor hogy vásároltam vele? Smst- is csatoltam ami a banktól jött, hogy itt is vásároltam vele.
    Kérdeztem banki ügyintézőt, csak tranzakciót tudnak igazolni, egy kártya aktívságát nem.
    Várom a megoldást.

osztrak12 kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Amennyiben a kártyád(Visa bankkártya) internetes fizetésre alkalmas, használd az új opciót.

Sajnos nehéz megkülönböztetni pár szóban az internetes fizetésre alkalmas kártyákat az erre nem alkalmas kártyáktól.
    Ugyanis egy debit kártya vagy jó erre a célra, vagy nem. A hitelkártya tuti igen, alkalmas az internetes vásárlásra.
    (Így ez lehet az oka annak, hogy ott a hitelkártya szó megjelent a banki felületen.)

Tehát rendelj nyugodtan a Visa kártyáddal a Visa Hitelkártya kiválasztásával.

A payment support számára akartál írni üzenetet, ezért volt űrlapkitöltési "feladatod". Ehhez a gondhoz nem őket kellett volna keresned, hanem a játék supportját.
    Bízom abban, hogy megoldódik a gondod levelezés nélkül is.

3. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Én is megvettem a Jack boltjában a démoni bokréta receptet és a 2-es szinten vagyok virágkötészetben....de ha csak a 3.-ik szintnél juthatok hozzá, akkor mi értelme volt, hogy megvettem, a boltban. Ha elérem a 3. szintet a kötészetben igy is - úgy is megkapom??????!!!!!

4. mamarygen

Szia!
    Nem, nem kapnád meg automatikusan.
    Csak akkor használhatod, ha a receptjét megszerezted már és eléred a 3. szintet a mesterségnél.

Démoni bokréta kézikönyve

(Virágkötészet 3. szintjén előállítható.)

Szükséges rémnövények darabszáma a kiváltásához:
    • 600 horrorgaz
    • 600 koponyafa
    • 800 gülüszem
    • 600 vámpírparadicsom
    Hatás: 20%-kal gyorsabban nő az összes rémséges növény 10 órán át.

https://board-hu.farmerama.com/inde...egy-virágzó-mesterség-alapjai.537/#post-34138

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/#post-360439

5. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Köszi!!!!

6. Edina1988

Edina1988 Fórum-zöldfülű

Sziasztok

eltűnt farmaranyaim után érdeklődök mert nem tudom hova tévedtek el . . . .
    kb 50 Fa hiányzik kérlek segítsetek Köszi

Gazda: Edina19881ID: 54332282

7. Tehenészlány77

Tehenészlány77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Eltűnt somfa esete. A legutóbbi kutyás event - Kutyavilág - alatt szerzett 4 db talányos Atlasz fa közül az egyik egy somfa volt, amely a következő belépéskor eltűnt a játékból. Nincs a raktárban sem, sem pedig másik farmterületre nem került át, látszik is az üres hely ott, ahová helyeztem. Kérek szépen segítséget a somfa visszaszerzéséhez! Köszönöm:)

GYuGYu1003 kedveli ezt.
  8. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, egy másik böngészőből belépve ellenőrizd a somfa állományodat!

Az sem lehetetlen, hogy a füvészkert tárolóba helyezhetted el a keresett fát, mert szükség volt az ültetési területre.

Módszeresen, aprólékosan mozgasd át a kihelyezett fákat ... figyelj az egér mozgatásánál látható információs buborékokra is ...

9. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Nem találok panasz fórumot, hát most ideírom, hátha tudtok válaszolni.
    Vettem farmaranyat, "kereken" 50 db-ot, "kereken" 295,- Ft-ért, bankkártyával fizettem. :)
    Először is nagyot csodálkoztam, hogy újra kérte a bankkártya számomat, pedig úgy emlékszem, ezen a pályán már vásároltam kártyával. Ez eddig rendben van. DE! - "Elfelejtettek" jóváírni +5 farmaranyat, ami legjobb tudomásom szerint jár 10 % ajándékba, ha bankkártyával vásárolunk. Legalábbis eddig erről szólt az élet...:(
    Írtam a supportnak, azt mondták, látják, jóvá van írva az arany.
    Ez rendben, van ok., de az nem ok., hogy nem kaptam meg a jutalmat hozzá.
    Az sincs rendjén, hogy a supportnak való íven nincs hely három sornak, hogy leírja az ember, mi a hasfájása. Azt én is láttam, hogy jóváírták az aranyat, csak a pluszt nem, és ezt hiányoltam volna, le is írtam volna nekik, ha lett volna hova...- Ja, ha a volna ott nem lett volna... :wuerg::wuerg:

Ja, és persze úgy egyébként nem lehet levelezni velük, automatikus választ küldenek, nehogy bővebben kifejtse az ember gyereke, hogy mégis mit akar... :(:(

Gazda: ideals20111ID: 33849186

10. mamarygen

Szia!

A Panaszkönyv most is a rendelkezésedre áll ... Nem jó helyen kerested??
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.14375/page-5#post-600356

A 10% ajándék az első vásárlást követő újabb vásárlásnál "jár"/járhat.
    Ha a rendelésnél kérte az adatokat, akkor ez volt az induló rendelésed.
    A következő vásárlásnál már várhatod a kedvezményes értéket, ha a banki felületen ez látszik is majd számodra.

A payment support működése egy egyedi jelzésekkel bíró forma. Ott a tények és az adatok a fontosak, nem a folyamatos további "adatszolgáltatás" illetve újabb kérdések megfogalmazása.

Ismertetőjében is szerepel a metódus:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

11. Tehenészlány77

Megnéztem másik böngészőből, de sajnos ugyanúgy nincs ott. Nincs egyik területnél sem a tárolóban. Szinte biztosan valamilyen technikai hiba folytán vált köddé: egyik nap kiraktam a 4 talányos fát, beértek, három megvan a negyedik nincs. Ilyen esetben máshová kell írni?

12. mamarygen

Szia!
    Mikor észlelted a hiányt, kb mennyi nap telt el az eltűnés óta?

Véletlenül nem vásároltál a fás válogatásban??

Köszönöm, ha válaszolsz a kérdéseimre!

13. mamarygen

Itt van a legjobb helyen a kérdésed, a segítségkérésed.

"Technikai hiba" folytán sem tűnnek el az értékek a farmról!

Kiraktad a 4 fát ... egymás közelében helyezted ki a titokcsemetéket? Vagy rábíztad a munkagépre?

Ha 3 db megvan, akkor a negyedik is a farmodon található.
    Honnan tudod ennyire bizonyosan, hogy a somfa hiányzik? Feljegyezted a többi fa nevét is, amit akkor nyitottál?

Idézd vissza az emlékezetedben, mikor váltottad ki, mikor kaptad meg a titokfa csomagot? Mikor helyezted ki?

Végső kérdés: mi a farm neved, milyen ID szám szerepel a farmkeret alsó részén?

Ezeket a kérdéseket próbáld a legpontosabban megválaszolni, ezzel is segíted a keresést!

14. Tehenészlány77

Úgy emlékszem, 3-4 napja helyeztem ki a titokzatos csemetéket, kitöröltem két ,,feles˝ földsávot, hogy helyet csináljak nekik. Azért tudom biztosan, hogy egy eltűnt vagy elkallódott, mert minden földterületen mindig van valami és most ott van a ,,lyuk˝. A többi fák egy szakura cseresznye XXL és kettő sárga trombita, mindhárom ott van a földsávok helyén. Az utolsóra egyszerűen csak emlékszem, hogy somfa volt, és örültem neki, mert somfám még nincs. Nem volt az olyan rég :) Éppen elképzelhető, hogy nem som volt, (bár mondjuk úgy 95%-ban biztos vagyok benne) de abban biztos vagyok, hogy nem helyeztem sehová az új fát, hiszen eleve arra a helyre raktam a csemetét, ahová szántam. Köszönöm, hogy segíteni próbálsz!
    bocsánat, ez lemaradt: Gazda: Tehenészlány77 ID: 4613386

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.11.16
  15. mamarygen

Lemaradt a leglényegesebb adatod!

16. mamarygen

Melyik területen kellene keresnünk? Farm, szántó vagy tisztás?

Update:
    Az ellenőrzés alapján a negyedik fa a fenyőXXL.
    Nem lett somfa a titokcsemetéből.

17. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Köszi a választ....
    Nem először vásároltam, már vagy negyedik éve játszom azon a pályán, és biztos, hogy igen sokszor vásároltam a kártyával, pont a 10 % miatt, és azért nem értem, miért kérte újra az adatokat...
    Most már mindegy, de akkor se esik túl jól... - csak egy kicsit érzem becsapva magamat...

Gazda: ideals20111ID: 33849186

18. Tehenészlány77

Ó.... Ezt biztosan lehet tudni? Szinte biztos voltam benne, hogy som. Fenyő xxl-em már volt, valószínűleg ezért nem vettem észre a 4. extra fát. Nagyon sajnálom, ezek szerint tévedtem. Így akkor duplán köszönöm az utánajárást.

19. manó-farm76

manó-farm76 Utánpótlás-írogató

Pá perce bontottam ki a vidám állatos ládát. 2 vörös pandát adott. a raktárba nem érkezett meg. 2x ki-be léptem,de nincs sehol

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kész állatot ad, tehát nem az ólat. Pajtában kell keresned. Ott kerested?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.