Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. manó-farm76

manó-farm76 Utánpótlás-írogató

ok, rendben köszi

2. tankos-Ati

tankos-Ati Utánpótlás-írogató

Kedves Moderátor!
    A mai nap folyamán eltűnt az egyik csibém! (nem érte el a 40. szintet!) Én nem töröltem, ő sem törölt engem! Egyszerűen, csak eltűnt! Megnéznéd az okát?
    A volt csibém neve: AgrárAti
    Nevem: tankos-Ati
    ID számom: 9392756

Köszönettel: Ati

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Csibéd kilépett a mentorrendszerből, így jelenleg senki nem lehet a mentora.

4. Edina1988

Edina1988 Fórum-zöldfülű

vettem különleges fát egyet 5 Fa ért majd nem engedett be 2 napig írtam a párom farmjáról, hogy rendetlenkedik a rendszer de se ő sem én nem kaptunk válasz . . . és csak ma tudtam írni ide :(

5. faludym

faludym Fórum-zöldfülű

HELLO! Faludym a farmom neve. ID szam: 54407977 Az a gondom, hogy a raktárból nem tudom kitenni a farmra az ólakat, fákat, a farmon nem tudom egymasra rakni,(Ctr-ral) illetve ha sikerül is, legközelebbi belépésemnel visszamászik a régi helyere :) Mas böngészővel is próbalkoztam, de hiába. Kérem szépen a segitséget. Köszönettel

6. |Tamás|

Szia!

Ólakat illetve fákat csak a ctrl gomb segítségével lehet kihelyezni egymás után többet, úgy hogy ha nem akarjuk megnyitni a menüt. Föld területek esetén pedig bekattintjuk hogy földet szeretnénk kitenni, és nem kell a ctrl gombot nyomkodni, automatán fogja adni a következő földet, amint letettünk egyet.

7. |Tamás|

Szia!

Pontosan Mi is a probléma?

Mai kérdésedre a kolléganőm válaszolt, sajnos kérdéssel, így ezt az információt is ki kell egészítened.

https://board-hu.farmerama.com/inde...se-Ól-fa-dekor-elem.13098/page-73#post-600936

8. Edina1988

Edina1988 Fórum-zöldfülű

sziasztok

eltűnt farmaranyaim után érdeklődök mert nem tudom hova tévedtek el . . . .
    kb 50 Fa hiányzik kérlek segítsetek Köszi

Gazda: Edina19881ID: 54332282

9. -Katicabogár64-

-Katicabogár64- Járnitanuló

Sziasztok!!
    Segítséget szeretnék kérni.Találtam a pajta készletemben Arany gyümölcsdarabkát 1db-ot.Az mire jó vagy hogy tudom használni?Semmilyen ikon alatt nem találom így azt sem tudom mire való pedig 96-os szintű játékos vagyok:)

10. |Tamás|

Szia!

Természetgyógyászat mesterségben, a turmixal tudod előállítani, mikor nem fogadsz el egy bónuszt

-Katicabogár64- kedveli ezt.
  11. -Katicabogár64-

-Katicabogár64- Járnitanuló

Andzsi1971 kedveli ezt.
  12. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az egyik megrendelőt fejlesztetted negyedikről ötödik szintre 60 farmaranyért.

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mozi! Ismét Olimpic Chanel. Film lefut, a "Get your reward" szürke marad, pont nincs. Le kellene tiltani a moziban rendetlenkedőket, mert a BP megkapja a pénzt, csak a játékosok maradnak a hoppon. Kompenzációt nem várok. Ez olyan lenne, mintha a rablómtól kompenzációt kérnék. Az Olimpic Chaneltől sem várok, mert rövid időn belül másodszor játssza el ugyanazt, és még egyszer nem futott úgy le film, hogy pontot adott volna.

Utoljára szerkesztett: 10.11.16
    anci091551 kedveli ezt.
  14. domimaster11

domimaster11 Járnitanuló

Mozi!Ma 4-szer lement a video pont sehol és hetek ota ez megy .Van ennek értelme?

15. Csocsoovb

Szia!

A BP veled megfelezi a bevételét és onnan vagy olyan jól informált, hogy megkapja utána a pénzt?
    Nem igazán értem miért állítasz olyat, aminek semmi valóságalapja nincs, illetve nem vagy tisztában a működésével.

A meg nem érkező mozipontokról való jelzésedet továbbítani fogjuk az illetékesek felé.

HéricsBáró és Leho69 kedveli ezt.
  16. Csocsoovb

Szia!

A meg nem érkező mozipontokról való jelzésedet továbbítani fogjuk az illetékesek felé.

17. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok, nálam azóta nincs mozi amióta nemmel válaszoltam az adataim használatára.

18. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Szeretnék érdeklődni, hogy a bankos oldalon eltüntek az adataim. Mi ilyenkor a teendő azonkívűl, hogy újra beírom őket viszont a 10%-os többlet sem fog megjelenni a vásárlásom után! Miért törölték????

19. Zőldsas1

Zőldsas1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az a problémám,hogy a turbómalom előfizetés 30 napra van meghirdetve 298 forintért.Az órán pedig 24 óra van jelezve,hogy addig aktív. Mi a valóság? Zöldsas ID:6285791

20. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Szia, 24 órán keresztül tart a vásárlási lehetőség.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.