Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. crisztina70

crisztina70 Utánpótlás-írogató

Köszi

2. conce47

conce47 Aktív író

Szaisztok! Szeretnék képet feltölteni a tenyésztés eredményéről. Segítenétek, hogy kell?
    Köszönöm.

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek arra, tanulmányozd az alábbi linken található ismertetőt, majd gyakorolj ...
    A kép elemeinek készítéséhez ezt a posztot is olvasd el... a második bekezdésben vannak a lépsek, tanácsok:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/#post-416158

conce47 kedveli ezt.
  4. conce47

conce47 Aktív író

5. Jymi55

Jymi55 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Nekem is az a problémám,hogy munkásokat vennék két napja igényeltem bankkártyás fizetéssel de semmi.

6. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Valamiféle visszaigazolást kaptál a vásárlásról email vagy sms a bankodtól ?
    Farm nevet és ID írj kérlek a beazonosítás miatt.

7. F.Jucus

F.Jucus Fórum-zöldfülű

Szia! Igen, nekem is nagyon lassú a játékom, csak pörög-pörög és nem vagy csak percek múlva tölti be az adott területe, és ha még valamit csinálni is szeretnék az is nagyon sokáig tart. Sajnos nem találtam semmit, hogy mi okozza a lassulást.

8. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Javaslom tisztítsd meg a böngésződ, frissítsd a flash playert.
    Segítséget ITT találsz.

9. mester1

mester1 Járnitanuló

Sziasztok! Érdeklődnék az sms-FA rendelés után. Beírtam a kódot és a továbblépési lehetőség nem jelenik meg. Nem tudok így sz.tápot venni. Köszi a segítséget előre is. Teri

10. mamarygen

Szia!
    Nincs letiltva az emelt díjas szolgáltatás a mobilszolgáltatódnál?

Ellenőrizted a beírandó betű és számsort a banki oldalon? A megfelelő számot használtad a telefonodon az üzenet elküldésére?

11. Jymi55

Szia Semmit nem kaptam se vissza jelzést sem mást.Nem vont le semmit.Még ott van a megrendelésben és nem küldi el.
    Gazda: Jymi55ID: 10481637

Utoljára szerkesztett: 12.11.16
  12. mamarygen

Szia!
    Kérlek arra, nézz utána, a bankszámládon van-e kezdeményezés a vásárlásra vonatkozóan ... történt-e levonás a "rendelésed" idejében?

Amennyiben történt levonás és nem érkezett meg a rendelt tételed, akkor keresd a payment supportot, jelezd a problémádat.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

13. Jymi55

Szia. Nem volt semmi a vásárlással kapcsolatban.Egyszerűen nem lehet elküldeni a rendelést.Eddig mindig sikerült havonta a rendelésem.

14. mamarygen

Kaptál hibaüzenetet?

Megpróbáltad egy másik böngészőről megnyitva a farmodat a megrendelést elküldeni?

Jó lenne kideríteni, hol akad el a dolog.

15. Jymi55

Igen próbáltam egy másik gépről másik böngészőről is de nem küldhető el.Mindig sikerült eddig amiről próbáltam.

16. mamarygen

17. mszti991

mszti991 Fórum-zöldfülű

sziasztok! nem tudok szupertápot, farmaranyat sem venni. kérlek nézz utána mi lehet a probléma
    köszönöm mszti991 id:15264708

18. mamarygen

Szia!

Milyen problémával találkoztál, amikor a rendelést kezdeményezted?
    Külön-külön kellene venned, mert ez kétféle megrendelés.

Kaptál hibaüzenetet?
    Mi szerepel abban?
    Több adatra lenne szükségünk, hogy segítséget nyújthassunk.

19. Jymi55

https://www.dropbox.com/s/7u765j1iygvqu26/Screenshot 2016-11-12 16.44.59.png?dl=0
    Eljutok a "vásárlás most"-ra ha rányomok visszadob az elejére.

20. mamarygen

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.