Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Mentett adatokkal, mint ahogy írtam fentebb. Ráadásul tegnap (ahogy szintén leírtam) megvettem a felhőt, és semmi problémám nem volt. Boom kezdetekor meg szupertápot, akkor sem volt semmi akadálya a vásárlásnak és fizetésnek. Most meg amikor rákattintok a fizetésre, elkezd pörögni a kör, és ezt csinálja folyamatosan, s nem fejezi be a vásárlási műveletet.

2. Firecats

Firecats Fórum bárója

Megtennéd nekünk, hogy újonnan beírt adatokkal próbálsz vásárolni?

genka53 kedveli ezt.
  3. angyal2006

angyal2006 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a gyors választ. További szép napot!

4. genka53

Azt úgy tudom, hogy az Állapot és felmondásba belemegyek, és törlöm az adataimat és a folyamatban levő csomagjaimat? Prémiumot, ami jövő nyáron jár le?

5. Firecats

Firecats Fórum bárója

Nem kell törölnöd a régit tudsz megadni több kártya adatot is mikor rámész a fizetésre ott kiadja a mentett adataidat alatta tudsz beírni újat. De törölheted is az adataidat ahogy neked egyszerűbb, attól a meglévő prémiumod megmarad.

genka53 kedveli ezt.
  6. genka53

Kedves Firecats!
    Nagyon köszönöm a segítséged, bárki bármit tett, megjavult. Ha nem a részetekről volt valami beavatkozás, akkor bizonyára a központban, valamit biztosan buherásztak vele, mert amikor a leveled után, (mielőtt újraírtam volna az adatokat), egy utolsó ellenőrzésként megint bementem a fő téren a bankba, vettem 7 kemény FA-t, MasterCard mentett adatokkal való fizetést ajánlott fel, katt, s akkor is elkezdett először körözni, de utána lebonyolította az adás-vételt. Azt követően átmentem a főfarmra, ellenőrizendő, hogy a szokásos módszerrel is működik-e már: bal felső sarok FA-ládikó, és akkor ugyanazokkal a mentett adatokkal engedett vásárolni FA-csomagot.
    Utána átmentem gyorsan arra a farmra, ahol tegnapról mára halasztottam a felhő vásárlást, és ma, korábban nem engedte, most már ott is jól működött.
    Köszönöm a közreműködéseteket és a segítségeteket! :)

Firecats kedveli ezt.
  7. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Lenne szives valaki, orvosolni a hibát!A lekvár szint mérő megszorult nem mozdul,de nem is látható a szint haladása számokbanID:1517541

8. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A mesterségeknél a maximum szint az 5 és te ezt már a lekvárfőzővel elérted.

genka53 kedveli ezt.
  9. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:)kedves gazdatársaim!
    Örömmel értesítelek benneteket, hogy a MasterCard kártyával ismét tudtam vásárolni a bankba!!
    Töröljétek az adataitokat az állapot felmondásánál, és újra írjatok be mindent!!..Így sikerült megvenni a novemberi felhősort!:p;)
    Sok sikert mindenkinek!! :):inlove:

genka53 és kovacstne kedveli ezt.
  10. sanyi0612

sanyi0612 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A Novemberi felhősort szeretném meg venni,de nem tudom mert a banknál német zászló van a magyar helyett. Euróban lehet csak fizetni és a Maestro kártyámat nem fogadja el.Hiába töröltem az adataimat akkor sem tudom használni a kártyámat.Eddig nem volt semmi probléma vele. ID: 11328803 Köszönöm a segítségeteket !!

11. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Problémáddal kérlek keresd fel a játék supportját.
    Leveledbe mindenképp írd bele, hogy maestro kártyád van.
    Segítséget ITT találsz.

genka53 kedveli ezt.
  12. cseresznye55

cseresznye55 Járnitanuló

Szia nem erre gondoltam ez a madár ijesztő kapitány meg van több példányban. Amit elvarázsoltam az olyan volt mint a táltos torony, de nem tudom a pontos nevét, "egy kalóz jött elő a toronyból". Az arató géppel nem lehetett aratni csak kézzel.

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha az a dekorációs tárgy munkagéppel, építőmunkással nem helyezhető ki, akkor a "házi kedvencek" között keresd kérlek!

Tekintsd végig az ismertetőt, mindegyik szerepel benne, rá fogsz lelni a keresett "kedvencre"
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ojások-avagy-mi-is-van-a-tojáshéj-alatt.2108/

genka53 kedveli ezt.
  14. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Köszönöm a választ!

15. bond

bond Junior szaki

16. mamarygen

Szia!

Hol akadtál el a fizetésnél?
    Milyen hibaüzenetet kaptál?

Elmentett adataid vannak a gépen, vagy minden esetben beírod a rendelésnél a személyes adataidat?

17. cseresznye55

cseresznye55 Járnitanuló

Köszi megtaláltam a nevét: kalózpapagáj hajó, ezt varázsoltam el- sajnos visszavarázsolni nem tudom.

18. mamarygen

Ne a munkagéppel keresd, azt ajánlom. :)

Kézi technika: váza ikon alatt a keresőbe beírható --- előjön, ha a menüben lenne.

Egyébként kihelyezve is lehet nálad, csak éppen takarásban van, így rejtőzködik. ((Esőerdő, szigeti ültetvény, kincses sziget-ide rakható ki területileg))
    Módszeresen keresd, mozgass meg minden tárgyat, és figyeld az információs buborékot a névvel.

genka53 kedveli ezt.
  19. cseresznye55

cseresznye55 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, és a türelmedet. Megtaláltam tényleg takarásban volt. További szép estét.

genka53 kedveli ezt.
  20. gerlefiu

gerlefiu Fórum-zöldfülű

NNem tudok fa venni telon nem tölti be miért??????,,, ujraindítottam de megy

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.