Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Samborg

Samborg Fórum félistene

Köszönöm

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ez a jelzés új, friss és nagyon gazdabarát.

Azok a küldetések szerepelnek szám szerint, amelyeket még nem nyitottál meg, nem nézted meg a tartalmukat.
    Ezt jelzi a sárga lapon látható fekete felkiáltójeles ikon.

Szabadon dönthetsz, teljesíted-e, vagy kihagyod, mert nem éri meg számodra.

3. mamarygen

Szia!

Valóban egyetlen macskaházacska van a birtokodban, az ellenőrzés során is ez látható.

Nincs nyoma annak, hogy vásároltál volna ilyen ólakat. Esetleg egy másik farmodat kevered ezzel a farmoddal?

Javaslom, vásárolj ilyen ólat, a piros kosár alól megveheted, akár több darabot is.

4. Lukrécia

Lukrécia Fórum-zöldfülű

Én megnéztem a feladatokat. Igen a kicsiknek,jó,de miért nem ad csillagot? Holott ez lenne a lényeg.a Bölcs Tölgy miatt.Ez így is marad?

5. milanzs

milanzs Fórumelemző

Teljesen biztos vagyok benne, hogy ezek a feladatok eddig nem szerepeltek a feladataim között.
    A feladatok elnevezése is teljesen ismeretlen számomra: pl. Tojásrejtély, Saláta á la Rackó, Mozis este, Sokoldalú szilva, stb...
    Ha voltak is ezek a feladatok, fogalmam sincs, eddig hol lehettek. Rendszeresen csinálom, áttekintem a feladatokat, célom, hogy minél kevesebb legyen. Most teljes nálam a meglepődés....
    Ha azt mondod, maradnak, és ez nem egy hiba eredménye, meg fogom csinálni.

Nálad is most jelentek meg az új gazdakörik?

6. Snell

Snell Utánpótlás-írogató

Igen,de most olvastam,hogy ez az új oktatási feladat a kezdőknek.

7. milanzs

milanzs Fórumelemző

És ezt ezek szerint az erősen haladó mezőnybe tartozók is megkapták? :) :)

8. mamarygen

9. milanzs

milanzs Fórumelemző

10. Samborg

Samborg Fórum félistene

Kedves mamarygen!
    A piacomon látom hogy 12 tétel van nyúlból. Ha belépek egy darabot se látok. Már kiléptem, mindent kitakarítottam de a hiba változatlan. Tudsz ajánlani valami megoldást?

11. mamarygen

Szia!
    Megpróbálnád nem közvetlenül a nyulas stand kattintásával? A belső "lépegető kapcsoló" segítségére gondolok.

Másik módszer: Ha van lehetőséged, egy másik böngésző közreműködésével is nézz bele a piaci mozgásba.

Valószínű, hogy sokan vásárolnak, vagy még többen "lesben" állnak a jó üzlet reményében.

Samborg kedveli ezt.
  12. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Sziasztok! Nekem is ott vannak a gazdaköriben ezek a feladatok.

13. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Két farmon játszom. Az egyiken volt lehetőség az akciós FA vásárlására (50 FA és még több minden 225 Ft-ért), a másikon nem. Mi lehet az oka? Tehetek valamit? Köszönöm a választ előre is.

14. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Sziasztok!
    Két farmom van. Belépek a 98-asra, az eventablakban megvettem egy csomagot, amiben többek között FA is van, 225,- Ft-ért.
    Bemegyek a 97-esre, ott viszont csak a szezonmunkások vásárlási lehetőség van.
    ldikó60, 48741758

15. Samborg

Samborg Fórum félistene

Megpróbáltam másik böngészővel is. Ott sem látszik. A Ccleanert futtattam, a dns-t töröltem. A flast szintén.

16. mamarygen

Köszi.

Csak a nyulas standon van ez a jelenség?

Más terméknél, terménynél, növénynél, állatnál stb ... nem tapasztaltad???

17. Samborg

Samborg Fórum félistene

A sasnál 31 tételt mutat de csak egy tétel látszik. Pávánál 3 tételt mutat, egy sem látszik.

18. mamarygen

Sok a mozgás most a piacon, nagy az igénybevétel.

Javaslom egy későbbi időpontban is a szemrevételezést.

A vásárlások csak a belső oldalak kínálatából rendezhetők.
    A feliratok szinkronja idővel összefésülődhet.

19. Samborg

Samborg Fórum félistene

Az ár/db-nál nem jelenik meg minden. Az ár/db-nál sem. Ha lejárati időre keresek akkor minden tétel megjelenik.

20. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Sziasztok :)
    Érdeklődve olvastam az Arany pörgetésről.
    Ez mit jelent? Mit takar? Hogy lehet szerezni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.