Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos ez az a kérdés, amire Mi sem tudunk válaszolni, mert nem a fejlesztőknek a székébe ülünk Hamburgba, hanem Magyarországon, az otthonunkban.

maligandi kedveli ezt.
  2. |Tamás|

Szia!

Teljesen jól működik nekem most.

-Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

3. |Tamás|

Szia!

Köszönjük a jelzést, a hiba tegnap este továbbításra került.

farmer_puma28 kedveli ezt.
  4. Samborg

Samborg Fórum félistene

Kedves Tamás!
    Először jeleztem a problémát. a 3514 hsz-ban képet is tettem fel. A piacról a képmentéseddel csak az első oldalt nézted meg? Még egy probléma van amit szintén jeleztem. A nyúl fogy a piacon. Az árát viszont nem lehet emelni tegnap óta.
    Köszönöm a válaszod.

5. Kukorci

Kukorci Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Egy igen nagy problémám lenne, és pediglen az, hogy tegnap megvásároltam az akciós farmaranyos csomagot, meg is kaptam, de most jön a lényeg, minden nap folyamatosan játszom, kérem az aktuális ajándékomat, és ma reggel azt tapasztaltam, hogy az előző napi ajándékot tudtam kiváltani a mait pedig nem. Most a 49. napnál kellene tartanom, de vissza ugrott az első napra. Így esélyem sincs megszerezni a következő kulcsot és vele az 5 aranybanánt. A másik farmomon nem volt akciós csomag, és ott a jó ajándékot tudtam beváltani. Megköszönöm, ha utána néztek a dolognak. Kukorci ID: 34146869

6. |Tamás|

Nálad csak az első oldalt néztem meg, de végül is, biztos olvastad, találtunk olyan gazdát, akinél láttam a hibát. Ezt természetesen jeleztem a központ irányába. Nyúl árának lehet köze van ehhez, mert ha nem jól jelenik meg, akkor hogy látod hogy fogy? Egyelőre várjuk meg míg ezt a piaci hibát javítják.

Samborg kedveli ezt.
  7. Samborg

Samborg Fórum félistene

Megnéztem lejárati idő szerint kirakva a tételeket. Mindig elviszik.

8. |Tamás|

Szia!

Az ellenőrző panel adatai alapján a tegnapi napot kihagytad, nem vetted át a "nyereményt". Kulcsok meglesznek, hisz csak 1 napot hagytál ki egyelőre. Ez azt jelenti, hogy az utolsó napi (nov 30) nem tudod majd átvenni. Kulcsokat pedig 7-14-21. napon kapjuk, tehát ez bőven meg lesz.

9. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Szia Tamás!

Én is ezen a piacon vagyok.
    A nyúlnál a következő a helyzet:
    12 tétel van "beragadva". Amikor azt látjuk, hogy 12 tétel van fent, akkor azok nem látszanak.
    Ha azt látjuk, hogy pl 16 tétel van fent, akkor 4 tétel látszik, azt meg is lehet venni, illetve tenni is lehet fel eladásra.
    Tehát a mozgás látszik.
    Remélem érthetően fogalmaztam :)

Samborg kedveli ezt.
  10. |Tamás|

Rendben, értem, egyelőre akkor is csak azt tudom mondani, hogy jelezve lett a hiba, várjuk a hiba javítását. Türelem.

-Mayacska85- kedveli ezt.
  11. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Értem, és köszi. Várunk ;)

12. Samborg

Samborg Fórum félistene

13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Mint olvashatod, a hiba jelezve.
    Minden további jelzés innentől fölösleges, a központban már tudnak róla!

15. Kukorci

Kukorci Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a gyors választ, akkor figyelmetlen voltam. Üdvözlettel. Kukorci

16. intruferi

intruferi Fórum-zöldfülű

Sajnos nem jelent meg a 225 Ft-os ajánlat. ID 24716160. Szeretném ezen a farmon is megvenni.Köszönöm.

17. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Jó reggelt!

A mai napon kivitt trágyám már meg sem jelenik a piacon, pedig látom a saját standomon, illetve a régi sem került vissza! Frissítettem többször is, ki meg be léptem többször is és böngészőt is változtattam. Úgy tűnik, ezek a módszerek nem használnak itt.

Köszönettel: Éva0315 (ID: 44903957)

18. |Tamás|

Tegnapi napon (2016.11.17. 7:53) 5x40 db trágyát kiraktál a piacra, amit szinte abban a percben meg is vásároltak. Ma reggel 2016-11-18 09:24:14 pedig kiraktál a piacra 3x50-es mennyiséget ami még nem került eladásra.

19. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm a választ! De a kérdésem nem erre vonatkozott tegnap sem és ma sem. Tehát akkor a régi trágyám is ott van a saját standomon, aminek már rég a pajtában kellene lennie, a ma kirakott meg nem jelenik meg a piaci kínálatban, tehát el sem tud fogyni! Erre vonatkozott a kérdésem, hogy akkor hogy is van ez?

Köszönettel: Éva0315 (ID: 44903957)

20. |Tamás|

Beléptem hozzád ellenőrizni, valóban úgy látszik, erre csak azt tudom mondani, hogy töröld Te magad a piacról, akkor is vissza kell, hogy essen a pajtába a trágya. Mostanában nem is látok nálad 25-ös mennyiségű trágyát, vagy ha volt, akkor eladásra került. Elképzelhetőnek tartom, hogy hibás a piac, ez okozhat gondot, tehát ha törlöd, és nem kerül vissza, akkor jogosnak tartanám, mert ellenőrző panelen nem látom nyomát ennek a trágya mennyiségeknek. Hiba továbbítva a fejlesztőknek, dolgoznak a hiba javításán.

Éva0315 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.