Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Sziasztok!
    Nem kaptam meg a kakukktenyészetből a partypörgetést. Megnéznétek? Köszönöm.

2. elida53

elida53 Haladó

Hali.Ma reggel a napi ajándék pörgetésnél (05.14-kor) a kerek-keréknél nem forgott a szerkezet és nem írt ki semmit.A lap alján lévő menüben sem jelent meg semmi, hogy kaptam volna valamit, de a pörgetés szám lenullázódott.
    Most (5.25)pörgettem három party-t és ott sem működik rendesen.Kijön a nyeremény egy pillanatra, de hiába megyek rá a nyíllal, hogy kiírja a bevét, már el is tűnik.

Utoljára szerkesztett: 15.11.14
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

4. Laboviti

Szia!
    A kerekkeréknél a "megszerzett nyeremények" címszóra kattintva ellenőrizheted a jutalmaid listáját.

5. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Szia!
    Zuhi
    2927432

6. Laboviti

November 14-én 18:13 órakor rendben megkaptad a Kakukk-titkok gazdaköri feladatok teljesítéséért a party pörgetéseket.

7. sinya18

sinya18 Fórum-zöldfülű

Szia!

Egy kis segítséget szeretnék kérni!
    Befejeztem a kakukk-titok küldetés feladatot, és az problémám, hogy a Doki küldetése II., a váza ikon alatt megtaláltam , de a felhősorra nem tudom kitenni, mert az jelenik meg, hogy "sajnos ez a dekoráció már nincs az eszköztáradban."
    Már frissítettem, ki-be léptem a játékba, de nem segített!
    Köszönöm szépen előre is a segítséget!
    ID: 23588869
    Üdv: sinya18

8. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, az összeépített Doki II. fejlesztés kerül a felhőre.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kakukkfiókák.10566/

9. Rudolfbeer

Rudolfbeer Törekvő

Köszi, de ez sem segít. A menübe visszarakva nem bontja ketté az előzőleg összerakott tárgyakat.
    Így most ki tudom rakni a 2db II-es jelűt és ennyi.
    Ki-be lépés sem segít. :(

10. Laboviti

Szia!
    Konkrétan melyik dekorációs elem "tiltakozik" a felhőn való csücsüléstől? Pontos farmnevet és ID számot kérek.

11. sinya18

sinya18 Fórum-zöldfülű

Kedves Laboviti!

Köszönöm szépen, így már sikerült!
    Csak egy kicsit gondolkoznom kellett volna!
    Üdv: sinya18

12. mester1

mester1 Járnitanuló

Szép jó reggelt mindenkinek!
    Érdeklődnék hogy hogy tudom megváltoztatni a kiírt szöveget ,mert az útmutató táblákon sem tudom elolvasni a betűket, a pénz mutatóm sem magyarul van,a titok tenyészetnél amikor készen lett ott sem magyarul írta ki hogy mi lett belőle.Mi lett az oka hogy így változott?
    mester1 ID:2344862
    Köszönöm . Tercsi

13. Laboviti

Szia!
    Kérlek, az alábbi linket megnyitva tájékozódj: https://board-hu.farmerama.com/inde...yűzet-segítsége-magyar-nyelv-beállítása.6878/

14. iciripicirii

iciripicirii Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Ez nagyon vicces! Bementem a Moziba, hátha működik. "Szerencsém" volt, 30 mozipontért kitölthettem egy elégedettségi tesztet, de úgy látszik nem a megfelelő elégedettséggel nyilatkoztam a Farmerámáról, mert 50%-nál nem mebt tovább és így az értékelésemért sem kaptam semmit, csak eyg nagy fityiszt. Köszi, viszont kívánom! ID9001287

15. Laboviti

Szia!
    Nincs rálátásunk és nincs befolyásunk sem a moziban megjelenő kérdőívekre. Mi csak jelezni tudjuk a hibát és ez megtörtént.

16. elen219

elen219 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Szeretném jelezni, hogy nem vagyok tisztességtelen játékos!!!
    Igenis tegnap este 19 óra után a Party pörgetés az jelezte, hogy megnyertem a főnyereményt kétszer!!!!!!!!!
    Először 48 órás farmunkás kupont, utána + 100% Tp 24 óráig, egy ideig mutatta is a megnyert nyereményt a "mit nyertél " oldal a Party pörgetésen és utána eltűnt!!!!!!! Ha nem tudtok segíteni "azt is tudomásul veszem" Csak nem esik jól!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kösz.
    elen219 ID:21772974

17. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Eltűnt a raktáramból egy szárnybontogató és egy csacsikovács műhely. Most raktam ki újra az ólakat (eddig csak növénytermesztés folyt a farmon) az event után, és így vettem észre, hogy ezek nincsenek meg. ID 33440514. Tegnap este belépés előtt takarítottam ki a gépet, úgyhogy nem tudom, mi lehet a hiba, kérek segítséget, köszönettel: Hoyabella

18. Laboviti

Szia!
    Amennyiben a fórumon leírt válasz számodra nem elfogadható, kérlek keresd fel a supportot.

19. Laboviti

Szia!
    2 dararab csacsikovács ólad a főfarmodon termel. 2 darab szárnybontogató az erdei tisztásodon díszeleg a harmadik a event tematikus felhősorára került.

20. Ency0922

Ency0922 Járnitanuló

Sziasztok! Tegnap kaptam ajándékként 2 szupertápot, én viszont nem találtam az én ajándék lehetőségeim között olyat. Hogyan tudnék én is küldeni?
    Ency0922 ID: 37631693

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.