Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A hibáról tudunk, jeleztük az illetékesek számára. A javításig türelmedet kell kérnünk.

2. Csocsoovb

Szia!

A log szerint még csak 50 darabot adtál be a szükséges 54 darab növény helyett.

3. Csocsoovb

Szia!

Nem munkások volt a nyereményed, csak állatgondozó. Az állatgondozóval az aratás nem lehetséges.
    Bővebben a munkásokról:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-munkások-aratógép-vetőgép-állatgondozó.6882/

4. teca1359

teca1359 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Nem tudom jó helyre írok-e de véletlenül beadtam a bioparadicsomot így nem tudom tovább ültetni van e lehetőség visszakapni belőle vagy nem tudom tovább csinálni . Előre is köszönöm a választ. Teca1359 ID242830

5. dzsolti

dzsolti Utánpótlás-írogató

Valóban így van. Köszönöm, és elnézést a figyelmetlenségemért.

6. Csocsoovb

Szia!

A megfelelő dekor elemet kell ehhez kitenned egy üres területre:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-gyarapodj-malala-jótékonysági-eventje.14518/

Paradicsomvetőmag
    Érési ideje: 3:00 óra
    Amit ad: 4 db bioparadicsom és 560 tp
    Elérhető: Az event kezdetén megkapjuk.
    Az event idején csak az event területére helyezhető ki.

HéricsBáró kedveli ezt.
  7. ancsahemzo

ancsahemzo Utánpótlás-írogató

Kedves Csocsoovb! A főfarmomon mindent meg kaptam a nyeremény úgy tudom egységes!!! Rosszul tudom??? -panama12- ezen egy órás kupont kaptam!!!

Ezen és a másikon semmit nem kaptam!!!! Állatgondozót sem!!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.11.16
  8. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) a nyeremény csak akkor egységes, ha minden farmodon mindennap átveszed az ajándékot! Ellenőrizheted, hogy mindegyiken minden nap átvetted e úgy, hogy a jelenlegi belépési sorozatodnál egy forma számok vannak e!! :)

Leho69 kedveli ezt.
  9. Csocsoovb

Szia!

Nézd meg jobban a képet Rackónál, vidd fölé az egeret, és látni fogod: a nyereményed nem kupon volt, hanem állatgondozó egy órára.
    Ellenőriztem, a nyereményedet rendben megkaptad. Most azonban már természetesen nem működik, hiszen régen letelt az egy óra a kiváltás időpontjától.

HéricsBáró kedveli ezt.
  10. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Sziasztok szép napot mindenkinek szeretném jelezni hogy a farmomról eltünt 1 darab szamár rózsaólam a 3-ból, és tegnap délelőttől nem tettem be a gőzősbe állatokoat . senki nem lép fel a farmomra ,de egyszer irta a rendszer hogy már be vagyok jelentkezve tegnap !!

Gazda: phpmaster ID: 28125698

11. Csocsoovb

Szia!

Ennek megfelelően kellene jelezni a problémádat:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/

12. ancsahemzo

ancsahemzo Utánpótlás-írogató

13. volt1973

volt1973 Utánpótlás-írogató

beadtam 40 paradicsomot és nem kaptam meg a 1 db. kavicsomat érte.megnézné valaki miért nem kaptam meg??előre is köszönöm:
    volt1973 ID: 1661704

14. lara1948

lara1948 Járnitanuló

id27612542 feltöltöttem állattal mind a két ól cserélőt és csak egy titokzatot kaptam 1200 értékért ,valamelyik nap meg semmit

15. lara1948

lara1948 Járnitanuló

szia nemtudom hogy hova írjam,de beadtam 1200ft értékben csere állatot és csak egyet kaptam érte holott kettő járna,valamelyik nap meg nem kaptam meg szintén id 27612542 a számom

16. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

17. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) kár elpazarólni az ólakat, mert a vonat csak 1ólat hoz mindig, ezért csak 600pontnyi ólat tegyél fel!!

18. Csocsoovb

Szia!

Csak 39 került beadásra, még egyet be kell adnod a jutalom érdekében.

19. Csocsoovb

Szia!

Rossz hírem van: minden esetben csak egy rakományt hoz a vonat.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmexpressz-luxusexpressz.12520/#post-609742

Hiába teszünk a vonatra többször 600 értékben ólakat, a vonat minden esetben csak egy, azaz egy darab rakományt fog hozni számunkra!

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. Csocsoovb

HéricsBáró és Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.