Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. volt1973

volt1973 Utánpótlás-írogató

ohhh...köszönöm...ezt alaposan benéztem.elnézést...

2. ejelaci

ejelaci Aktív író

Sziasztok!

Ma sajnos lejár a prémium előfizetésem. Van már hír arról, hogy mikor kerülnek bevezetésre az új csomagok? Lassan 1 hónapja nem lehet prémium-csomagokat venni és csak néhány hétről volt szó...
    (Ha kell, én kidolgozok klassz prémium csomagokat néhány óra alatt is... ;) )

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Még nincs új prémium szolgáltatás.

Várj kérlek Te is türelmesen!

4. K_y_t_t_y

K_y_t_t_y Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, véletlenül a Malala eventen az összes paradicsomot leadtam és most nemtudok ültetni. hogy tudok szerezni hogy folytatni tudjam a játékot? előre is köszi a segítséget!

5. mamarygen

Szia!

Az eventes területen kaptál már magokat termelő "bodékat" is.
    Ezek a váza ikon alatt találhatók. Egyik a bioparadicsom utánpótlását biztosíthatja.
    Ha kihelyezed üres területre 2*2, akkor 3 óra múlva lesz induló magkészleted.

Paradicsomvetőmag
    Érési ideje: 3:00 óra
    Amit ad: 4 db bioparadicsom és 560 tp
    Elérhető: Az event kezdetén megkapjuk.
    Az event idején csak az event területére helyezhető ki.

6. K_y_t_t_y

K_y_t_t_y Fórum-zöldfülű

Nagyon nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!!!

7. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Szia! Köszönöm, elsőre is megértettem! /csak nem értem,;)miért van így!

8. -marika65-

-marika65- Junior szaki

Szia!

Köszönöm szépen a választ.Szép napot kívánok neked!

9. koneko1987

koneko1987 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Elnézést a zavarásért, nekem az lenne a problémám, hogy az imént volt 5 db party pörgetésem, amit úgy döntöttem, hogy lepörgetek.
    Az ötödik pörgetésnél csak forgott és forgott a kerék, nem állt meg és nem is tudtam megállítani, ezért gondoltam,
    ráfrissítek, aztán biztos jóvá írja a nyereményt, vagy ha nem, akkor meg visszaadja azt az egy pörgetést,
    hogy megpróbáljam újra lepörgetni.
    Egyik sem történt meg.
    Levonta a pörgetést, tehát 0 db pörgetésem maradt, viszont a megszerzett nyereményeknél csak 4 party pörgetéses
    nyereményt ír.
    Ilyenkor mit lehet tenni?
    Elvette a pörgetést és nem kaptam semmit?

Előre is köszönöm a választ!
    Farmnév: koneko1987 User ID: 19958677

10. mamarygen

Szia!

Ellenőrizte a munkatársam: az ötödik pörgetésed egy 12 órás farmmunkás kupon.

11. juditka81

juditka81 Aktív író

Hali ! Két farmot kezelek és mindkettőn ugyanazt a furcsaságot tapasztalom a legújabb event területen: ha rákattintok a Farmmunkások - Építőmunkások ikonjára és a kis területet választom, akkor megjelenik, hogy milyen arányban szeretném és 4 db.-ot mutat.De hiába kattintok rá, nem hoz létre újabb 4 kis területet, hanem marad minden a régi és marad, hogy 4-et hozhatok létre.Miért ?

12. mamarygen

Szia!

Javaslom, kézzel pakold ki azt a pár db bővítményt, amit felszabadítasz a kavicsok leadásával.

Mivel egészen új működésű a mostani eventes felület, másképp érzékeli a gép a teendőket.

//Több játékos írta, észre sem vette hogy a géppel is lehetne dolgoztatni az új felületen. Mindent kézzel intéznek/intéztek, nem olyan nagy a munka ... //

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. Bigi2276

Bigi2276 Junior szaki

Sziasztok!

Az lehetséges hogy a most közétett kérdőív csak 2 kérdésből áll?
    Folytatnám az első oldal után ahol még csak 10%-on állok és elő jön hogy: "Excuse me, but we already reached our quota."

Üdv: Brigi

14. juditka81

juditka81 Aktív író

Próbáltam, de akkor meg nem mutat üres helyet, ahová tehetném.

15. mamarygen

Szia!
    Kérlek arra, minden kérdést-választ ellenőrizz.
    Válaszoltál-e az oldalon szereplő kérdések mindegyikére?

16. Bigi2276

Bigi2276 Junior szaki

Igen válaszoltam, az első oldalon 2 kérdés van. Válaszoltam, tovább léptem és ez jön ki...

Update: Már tovább tudok lépni :)

17. mamarygen

A kavicsot váró figura jelzi, melyik terület van már "felszabadítva". Egyrészt halványan, de villog a következő területrész...amit el kell érjél - - másrészt a felszabadított már földdel ellátható egység füvesítése is változik. (rövidebb a fű magassága egy árnyalatnyit)

Lehetséges az is, nincs ilyen szabad területed, és ezért nem lehet kirakni rá vetőföldet. :)

18. koneko1987

koneko1987 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!
    Mostmár nekem is írja.

19. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok! Valami nem jól működik Rackónál. A ajándékom hétfő lévén eddig mindig az 5 pörgetés volt, de ma 5 belépőjegy van kiírva, viszont tuti, hogy ingyen pörgetést kaptam. Így viszont elveszett 2 pörgetésem, mert ugye csak 10-et tud tárolni a rendszer, nekem meg 7 volt már benne, így az 5 helyett csak 3-at kaptam meg. A múltkor is összevissza adta az ingyen pörgetéseket, holott aznapra totál más volt kiírva ajándéknak, és csak a kerekkeréknél vettem észre, hogy pörgetést is adott, mert hiába pörgettem el egy nappal előtte párat, és volt így 6 pörgetésem, mégis 10-et mutatott a rendszer. Esetleg tudnátok ezzel kezdeni valamit? Egyrészt nagyon nem szeretem, ha elvesznek a pörgetések, másrészt nem azt kapom ajándéknak, ami ki van írva, és ez így elég dühítő, mert akkor semmi értelme nincs előre jelezni az ajándékokat, hiszen nem azokat kapom. Köszönöm!
    Gazda: Szama ID: 1997550

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőriztem, ma akkor is renzo jegyet kaptál. Érdemes körbe nézni a felhősoraidnál, mert az éjjeli frász felhősor 3 pörgetést ad.

Szama és HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.