Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szép vasárnapot :)

Tudom, hogy nem ide tartozik, de nem tudom máshol jelezni a problémát.
    Ez a következő: a www.farmeramamagyarorszag.hu oldalra nem tudok bejelentkezni tegnap óta, hiába ütöm be a bejelentkezéshez a felhasználónevem és a jelszavam, állandóan visszadob a bejelentkezésehez, így a supportnak sem tudom jelenteni a hibát.
    Kérdésem az, hogy talán valami probléma van az oldal szerverével, vagy mi lehet a hiba, az oldal Fórumjába sem tudok bejelentkezni, kérem valamelyik moderátort, hogy adjon segítséget, hogy mi lehet a baj?
    Köszönöm :)

HéricsBáró és SFK007 kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ebben sajnos nem tudok segítséget nyújtani számodra, mert ez egy rajongói oldal, saját ügyfél-szolgálattal ( nem a Bigpointhoz érkeznek be a support levelek). Kérlek, keresd fel a rajongói oldal üzemeltetőit.

HéricsBáró és Cyra65 kedveli ezt.
  3. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Köszi, hogy válaszoltál Tamás, de éppen az a baj, hogy nem tudok még kapcsolatba se lépni az oldal üzemeltetőjével sem, mert nem tudok belépni sem az oldalra, sem annak Fórum oldalára.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Legörgőzöl az oldal aljára, és ott van a kapcsolat felvétel alatt egy email cím. Ahhoz, nem kell az Ő oldalukat használnod, hanem a saját email fiókod kell.
    info@farmeramamagyarorszag.hu

Cyra65 és Leho69 kedveli ezt.
  5. mano*037

mano*037 Fórum-zöldfülű

American Blue Express hitelkártyával szoktam vásárolni FA-t, a nyáron több hétig nem volt elérhető, és most újból napok óta nem látom a banki résznél!
    Mi az oka, a hitelkártyánál próbáltam pár napja, de ott nem fogadta el.

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Itthonról, Magyarországról játszol? A banki oldalon magyar a zászló?

Megnézted egy másik böngészőből belépve is? Ott sem szerepelt a fizetési kártyák között az American Express?

7. mano*037

mano*037 Fórum-zöldfülű

Igen Magyarországról játszom és a magyar zászló van a banki oldalon is. Firefox-on néztem, két sz.gépen, két netszolgáltatónál (lakás, munkahely). Megnéztem a chrome-on is ott sem jelenik meg az American Blue Express hitelkártya

Csak egy kérdés: Nálad ezek szerint megjelenik?

8. mamarygen

Köszönöm a gyors reagálásodat.

Ebben az esetben, ha nem szerepel a keresett kártya típusa a fizetési formáknál, akkor lehetőség szerint egy másik fizetési kártyát kellene használnod.
    Tudom, hogy ez nem a legjobb megoldás, de áthidaló módszerként ajánlom számodra.

Sajnos van rá példa, hogy nem jelenik meg az Amex kártya a bankban időszakosan. Erről a gondról értesítettük a központ illetékes munkatársát.

9. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Ez valóban nagy kérdés egy hét leforgása alatt kétszer ....

Számomra érthetetlen dolgok vannak . A férjem farmját is rendezem ha dolgozik . Most ismét egy újabb akció van az ő szerverén mi egy hét leforgása alatt a második . Most 590 Ft - ért kap 150 farmaranyat , 55 szupertrágyát , 15 KK trágyáját és 15 KK turbótrágyáját . Az egy dolog , hogy külön szerveren vagyunk . De még is hogy lehet et megtenni , hogy az egyik szerver tartalmaz ilyeneket a másikok pedig nem . Egy másik kedves szomszédommal is együtt farmozunk és az ő szerverén sem volt egyik akció sem . Nem irigy vagyok csupán nem értek egyet az efféle dolgokkal . Nem úgy kellene ezt megoldani , hogy ha az egyiken van akkor legyen a másikon is azaz a többin is vagy sehol sem . Jó lenne utána nézni az efféle akciós vásárlásoknak .

10. mamarygen

Szia!

Az akciós ajánlatok farmonként más-más tartalommal kerülnek meghirdetésre.
    Vannak olyan farmok, amelyek ebben nem érintettek.

A központi elosztásba nincs beleszólásunk, melyik farm kap ilyen ajánlatot, melyik nem.

HéricsBáró kedveli ezt.
  11. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Ezt a választ kaptam 1 héttel ezelőtt is amit igen csak nem tudok már elfogadni .

12. mamarygen

kincsembogaram67 kedveli ezt.
  13. aboga

aboga Aktív író

Választanom kellett, de bármelyiket választottam... már csak a muri kedvéért csináltam... semmi nem volt jó a kedvesnek :)

14. babolsa

babolsa Fórum-zöldfülű

Sziasztok .Érdeklődni szeretnék,hogy mit jelent az,hogy 1es piac,2es piac?
    köszi. Babolsa

15. mamarygen

Szia!

Piacok számozása
      • Hivatalosan a piacok nem kerültek beszámozásra!
    A játékosok gyártottak különböző elméleteket - amelyek egymásnak is ellent mondanak.
    Haszna nincs, csak esetleg kár belőle.

Ugyanis aki arra adja a fejét, hogy feltörje más farmját, azért teszi, hogy haszna legyen belőle - ehhez pedig az azonos piac ideális. Na már most ha te aláírásodban hirdeted a piacod számát, egy célkeresztet rajzolsz a farmodra: ezt törjétek fel, érdemes.

Amikor arra próbálnak rávilágítani, van előnye is - csak annyit mondanék: pushing!!!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-játék-szabályai.6830/

Nem fogjuk tiltani, hogy valakinek az aláírásában a piac számozása megjelenjen, de a fórumon a téma Tabu!

16. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

khm..egyszerűen nem emlékszem már a pontos dátumra és érdekelt volna...semmi komoly oka nem volt a puszta kíváncsiságnál.viszont valszeg nincs meg az a felhősorom,mert nem találom legalábbis.akkor marad a kíváncsiság...remélem kibírom :) itt az ID számom,hátha ti megtudjátok nézni..rózsabimbó ID: 1356643 most viszont az lenne a kérdésem az adománnyal kapcsolatban,hogy csak olyan oldal jön ki nekem,ami nem magyar oldal.na már most..én nem szoktam ilyen oldalakon semmit rendelni,nemhogy pénzt utalni a kártyámról.kaphatok egy linket,ahol magyarul is megjelenik? köszönöm a választ!!

Utoljára szerkesztett: 4.12.16
  17. mamarygen

Szia!

A regisztrációs dátumodhoz egy segítség is akad a fórumon!
    Ezt a tájékoztatót ajánlom olvasd el... játszd végig a lépéseket... meglesz a megoldás!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mikor-regisztráltam-a-farmomat.14485/

A Malala alapítványról az interneten is találsz tájékoztatót, ha nem elégséges számodra az event ismertetője ...

Az idegen nyelvű oldal anyaga egy fordító program segítségével érthetővé tehető.

Sokan így tájékozódnak erről is, meg még több dologról is, ha csak az idegen nyelvű oldalt ajánlják olvasásra, a tartalom megismerésére.

18. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Tegnap elértem a 130-as szintet, ribizlit termelek már.A reggeli ébresztő gazdaköribe beadtam a nefelejcset,a ribizlit nem engedi,szürke a feladat.Rávittem az egeret és kiírja,hogy 133.szinttől.
    Ilyenkor mi a teendő?
    http://www.kephost.com/images/2016/12/04/Screenshot_91.png

19. mamarygen

Szia!

A gazdaköri feladat ezen része csak a 133. szint elérésekor teljesíthető.
    A Küldetések táblázatában szerepel az elérési szintje a feladatnak.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-4#post-590461

Bokalmgazda kedveli ezt.
  20. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Épp ez a problémám,de köszönöm a választ.Akkor ezek szerint 3 szinttel el vannak tolva innen a feladatok.Termelhetem a 130. szinttől a ribizlit,de csak 133.-tól adható be.Azt hittem ez valami hiba,mert a többi amitől termelhetem attól beadható.Még egyszer köszönöm.

Matold kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.