Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

a játék ismertetője elég lenne,de a valós pénz átutalása nekem csak akkor hiteles,ha magyarul is olvasom.köszönöm,de így nem utalok át pénzt..sajnálom..nem bízok meg ilyen alapon senkiben.csak gondoltam mivel itt Magyarországon nem kevesen adományoznak,megjelentetik magyarul is.köszi a regisztrációs segítséget.további szép napot nektek.

2. Marcsi5656

Marcsi5656 Törekvő

Sziasztok
    Kérdezni szeretném miért nem tuduk farm fotot késziteni aTanulj és gyarapodj malala jotékonysági eventröl válaszotokat elöre is köszönöm-
    farmom : Melani6509

Utoljára szerkesztett: 5.12.16
  3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg problémák vannak farm fotó készítésével, ezért nem sikerül. A hiba továbbításra került, várjuk a javítását.

HéricsBáró kedveli ezt.
  4. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

A takarítást elég gyakran elvégzem (CCleaner), ettől függetlenül mind gyakrabban felmerül ez a probléma. Azt figyeltem meg, hogy amikor az első bahamarama-szigeti ültetvényre megyek, ott borul a dolog, utána már a következő (Esőerdő) területen (igaz, nem minden esetben, de egyre gyakrabban) "nem látja" a parcellákat, fákat, stb. Végül is, az ültetvényen még van egy olyan terület, amit nem is értettem, hogy miért csak ekkora a felhasználható terület. Viszont, nem találtam a majmok szentélyében olyan szobrot, ami feloldaná és használhatóvá tenné azt a területet. Lehet, ha azt is kiváltanám, ilyen nem fordulna elő.

5. Marcsi5656

Marcsi5656 Törekvő

Köszönöm

6. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

ooops, megvan a mező feloldása szobor! :) most akkor gyűjtöm a banánokat, hogy kiváltsam :) de attól a hiba, még hiba marad :(

7. krumplilángos

krumplilángos Fórum-zöldfülű

Csak érdeklődni szeretnék. Véletlenül beadtam az összes biokáposztámat, mert a rendszer nem a helyes mennyiséget mutatta a raktárban. Ebben az eventben nem kapunk plusz 5 magot, ha nincs a pajtában? Sajnos nem tudom folytatni.

8. Elektropunk

Elektropunk Aktív író

Szia

Azon a területen a dekorok (váza ikon) között van kitehető,ha azt kihelyezed,megadott idő után kapsz vetőmagot.

9. Gumimarcsi2

Gumimarcsi2 Járnitanuló

.........sziasztok! most figyeltem meg, hogy a TERMOSZT amit a szomszédoktól kapok, azt nem adja hozzá . a másik farmon is megnéztem és ott sem. amugy is nehéz összeszedni !! akkor ezek szerint feleslegesen küldjük.

osztrak12 kedveli ezt.
  10. fufika8

fufika8 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Volt 9 darab Hokkaidó tiki fám. Kiürítettem neki 9 földet hogy teszem ki. Az építőmester kitett 5 darabot, 4 pedig eltűnt. Utána tudnátok nézni hogy hová lett?
    Gazda: fufika8ID: 20104288

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem így van, ahogy leírtad.

A szomszédoktól kapott felröppenők abban az időben érkeznek, amikor azt küldik. A rendszer tárolja.

Az értesítés ablaka utólagos időben jelenik meg azon a farmon, ahová küldték. (A küldemény már a pajtában van ezidőben)

Ellenőrizheted magad is... a pajtában lévő felröppenő számot lejegyzed, lefényképezed.
    Kérsz egy ajándékküldést ... ellenőrzésként.
    Kilépsz, majd visszatérve láthatod a növekményt. Előfordul rendszeresen, hogy a felugró ablak később jelzi az ajándékot, mint ahogyan az elkönyvelésre került.
    A saját kontroll alapján látni fogod a felröppenők számának változását!

HéricsBáró és .marcsikamama. kedveli ezt.
  12. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, hogy frissítsd a farm böngészős oldalát a kör alakú nyíl kattintásával a böngésző címsorában..

Ezt követően mozgasd meg a kihelyezett valamennyi tárgyat az adott farmrészen.
    A titokfák ott lapulhatnak már érésben, csak éppen egy másik üres helyre helyezte ki az építőmunkás.

13. fufika8

fufika8 Utánpótlás-írogató

Frissítettem a Firefoxon is a Chromon is, megmozgattam a tárgyakat, de most sem látok semmit, csak az üres helyeket.
    Sőt azóta már átmentem a laptopra és azon sincsenek a fák

Utoljára szerkesztett: 5.12.16
  14. .marcsikamama.

.marcsikamama. Utánpótlás-írogató

Szia. Köszi! Ezt most megnézem , mert én nem ugy láttam ahogy leirtad. hanem előbb megnéztem , igaz nem a pajtában. és utána megint megnéztem és nem adta hozzá- Kár hogy előbb erre nem figyeltem!

15. mamarygen

Sajnálom, hogy azt feltételezed, hogy a játék a farmerek ellen "tevékenykedik" ebben az ajándékozási formában!

A küldött ajándékaidat egyébként a szomszéd menüben is nyomon követheted, kitől is kaptad azokat... az ajándékdobozra kattintva a menüben napokra visszamenőlegesen is láthatod, mi a küldés... ez is a pajtába kerül.

Szerencsés esetben az aratások előtti adatokat is lejegyezheted, majd az aratás értékeit is láthatod a különbség alapján.(nem a felugrók sávja a "biztos" adat, hanem ami a pajtába kerül...)

HéricsBáró és osztrak12 kedveli ezt.
  16. mamarygen

Ellenőrizte a munkatársam a farmodat.
    Mind a 9 titokzatos fa kihelyezve várja az érés lejáratát.

Nem voltál elég figyelmes, amikor vizsgálgattad a tárgyaidat.

HéricsBáró kedveli ezt.
  17. 511025

511025 Fórum-zöldfülű

Azt szeretném kérdezni, hogy miért nem lehet telefonnal farmaranyat rendelni? A 0690 189009 szám tárcsázása után a géphang azt közli, hogy ezen a számon előfizető nem kapcsolható. ID 24687412

18. mamarygen

Szia!

Nincs tudomásunk arról, hogy ez a rendelési forma nem működik.

Javaslom, egy másik készülékről próbáld meg a rendelést, ha adott ez a lépés számodra.

Később térj vissza, lehetséges az is is, hogy terhelt a hálózat.

19. Solmec79

Solmec79 Utánpótlás-írogató

Szia Tamás,

Köszönöm a válaszodat és hogy megnézted! Akkor írok újra a Support-ra.
    Még egyszer köszi!

20. bigmami56

bigmami56 Járnitanuló

Sziasztok! Légyszives nézzetek utána mert nekem is azt mondja a géphang, hogy nincs előfizető ezen a számon. Már próbáltam másik telefonról is .ott is ezt mondja. bigmami56 vagyok ID 23529930

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.