Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

HéricsBáró kedveli ezt.
  2. Csocsoovb

Szia!

Egy hete lehet nyitogatni. Ma érkeztünk el ahhoz a ponthoz, ahol kiderül: mit nem tettünk meg a héten annak érdekében, hogy a sor végi jutalmat kiérdemeljük.
    Semmi váratlan nem történt, négy éve ez a menetrend. Első hullám a bezárásos panaszokra első doboznál jön, a következő nagyobb hullám majd az utolsó doboz átvételénél fog jelentkezni. Figyeld csak meg: ez nem hiba kérdése, egyszerű feledékenység. Évről évre ez megy, semmi változás nem várható.

Leho69 és HéricsBáró kedveli ezt.
  3. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Csocsov, gondolom te vetted át a velünk való hadakozást, téged már régebbről ismerünk.
    De. Vajon miért is léptem be az elején háromszor? Mint említettem, leellenőriztem hogy kinyitottam-e a zoknit.
    Ugyanis. Gondolom emlékszel még te is arra a régebbi magyarázatra, hogy ha valakinek egy gépen több farm megy, azoknál a rendszer megzavarodik, és hibádzik. Márpedig egy gépen általában egy egész család játszik. És egy hasonló magyarázatot talán még most is elfogadtunk volna.
    Valódi tény: ÉN kinyitottam az első napon a zoknit, viszont MOST derült ki hogy zárva van. Én háromszor léptem be aznap a farmomra, amire viszont egy gép, egy rendszer nem tud logikus magyarázatot adni hogy miért. Én igen. És már megbocsáss, de az, hogy egy gép azt állítja nem tettem meg valamit, szemben áll azzal, hogy én tudom, megtettem valamit.
    Hárítani egyszerű. ÉN nem láttam azt, hogy ne nyitottam volna ki, ezt most csak bianco kell elhinnem, egy gép kiírására, amit csak ti láttatok.

rozsazsuzsa és orchidea6969 kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nem állunk a hátatok mögött, mikor napi szinten játszotok a játékkal. Ebből kifilyólag szólni sem tudunk, hogy a kalendáriumot ne felejtsd el kinyitni. Nem tartozik a napi rutin műveletek közé, így előfordul, hogy az ember elfelejti. Volt már nekem is, hogy vagy farmaranyért váltottam ki, vagy éjfél előtt nem sokkal.
    Emberből vagyunk, hibázhatunk, válaszunkat pedig az ellenőrző panel adatai alapján adjuk meg, nem csak kitaláljuk.

HéricsBáró és _Cygnus_ kedveli ezt.
  5. Csocsoovb

Szia!

Nem ma jelent meg a kék jel, csak ma vetted észre. A kettő közt óriási a különbség.

Egy kérdés. Szerinted naponta mennyien felejtik otthon a bérletüket, kulcsukat, szemüvegüket, stb?
    Nem azért, mert nem akarták magukkal vinni, hanem azért, mert elfelejtették. Pedig megteszik minden nap, 20-30 éve...
    És soha nem a kulcs hibája, ha nincs a zsebünkben a kellő pillanatban. :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Valóban semmi váratlan nem történt, ez a hiba mindig minden évben ugyanígy megtörténik.

orchidea6969 kedveli ezt.
  7. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

Nem felejtettük el, hány darab reklamáció kell még?????Szánalmas ahogy kezelitek ezt az egészet!

Alinee2, rozsazsuzsa és szedertanya kedveli ezt.
  8. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Három moderátor egy órán belül ... ehhez nincs mit hozzáfűzni. Felnőttek vagyunk, nem kell a hátunk mögé állni. De adjatok hitelt a szavunknak, nem mi hibáztunk.

zit67, rozsazsuzsa és orchidea6969 kedveli ezt.
  9. Csocsoovb

Szia!

A hiba neve: feledékenység.
    Ha egy program rossz, lehet javítani, de most nem erről van szó.
    A feledékenység ellen is lehet tenni, bár nem egyszerű. Adok egy tippet. Minden nap a telefon (számítógép) feladat ütemezőjébe állítsd be a naptár kinyitását feladatként, aminek kihagyására figyelmeztessen, mondjuk reggel és este.
    Utána kíváncsian várom, lesz-e még rossz a játék az utólagos bezárással. Mernék fogadni veled, hogy nem.

HéricsBáró kedveli ezt.
  10. Csocsoovb

Szia!

Már elnézést, de nekünk a moderátori munka szabadidős tevékenység. Engedd már meg, hogy akkor legyünk jelen a fórumon, amikor ráérünk erre a feladatra, és az írásbeli engedélyed nélkül távozhassunk, ha más munka vár ránk.
    Köszönöm.

11. szedertanya

szedertanya Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ugyan ez a Problémám, hogy úgy jeleníti meg a csizmákat az adventi naptár, hogy 2 napot nem nyitottam ki! Pedig biztosan kinyitottam, még pedig azért is biztos, mert 2 farmon játszom párhuzamosan és a másik farmomon minden rendben, de itt NEM. És elolvastam az ismertetőt, és van olyan hogy VISSZAZÁRUL a csizma! Tegnap még az összes nyitva volt! ÉS csak azért írtam, mert látom, hogy többeknek ez a problémája! Lehet tényleg nem a játékos a hülye !?

zit67 és orchidea6969 kedveli ezt.
  12. Csocsoovb

Szia!

Bármennyire is nem leszek népszerű ezzel, de vállalom.
    Van egy program, aminek az a dolga, hogy rögzítse az ajándékok átvételét, időpontját, stb.
    Ez alapján válaszolunk valakinek a hibajelzésére, nem hasra ütésre.
    Ez a program több millió ember esetén képes jól dolgozni. Megbízhatóbb, mint az emberi emlékezett. Sajnálom, ha ebben nem értünk egyet.

Elmondom neked, két éve én is nyitottam ki ajándékot utólag farmaranyért, hogy aznap 12 órát ültem itt a gép előtt, a ti kéréseitekre válaszolva, és legalább 5-6 alkalommal arattam is a farmon közben. Mégsem lett kinyitva a napi ajándék. Másnap csak nevettem magamon, és eszembe nem jutott rendszer hibára kenni a dolgot. Egyszerűen én rontottam el.

A témát ezzel lezártnak tekintem, minden ezzel kapcsolatos további hsz törlésre fog kerülni.

13. vagopato02

vagopato02 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Nálam se esett le a lakat a dobozról, du. jelent meg a csp-nél a plusz jel, pedig azt is leszedtem, nem fogok 6 fa-t kidobni,m ert szerintem akkor sem fog leesni a lakat a dobozról, többször frissítettem,semmi nem történt, miért nem lehet elismerni, hogy hiba van a rendszerben , ez ujabban nagyon sokszor előfordul.

szedertanya és orchidea6969 kedveli ezt.
  14. Csocsoovb

Szia!

Sokadjára is elmondom: nem zárul vissza az ajándékdoboz!
    Ha egy doboznál azt látod, nem lett kinyitva korábban, akkor az valóban nem került kinyitásra.

Egyébként nagyon szeretnék minden munkást vásárolni 24 órára pár farmaranyért, illetve 3 db titokzatos csemetét is.
    Kár, hogy nem lehet igényelni az ajándékok visszazárását, én komolyan élnék a lehetőséggel.

Leho69, orchidea6969 és HéricsBáró kedveli ezt.
  15. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Én megvettem a farmaranyat mert már elfogyasztottam, állandó vevő vagyok, nem egy tragédia.
    Úgy tűnik a mikulás tőlünk csak visz...

16. Csocsoovb

Szia!

Ezt ajánlom e figyelmedbe:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/adventi-kalendárium-2016.14552/#post-619583

Én a kérdést fordítva tenném fel: mernéd a nyakadat tenni rá, hogy kinyitottad, ha visszanézhetnénk életednek azt a 24 óráját?

HéricsBáró kedveli ezt.
  17. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Ha ez tényleg egy hiba, akkor valószínűleg jövőhéten is lesz vele probléma. Javaslom, hogy minden nap készítsetek egy képernyőmentést, hogy ki lett nyitva a zokni, és akkor bizonyítható, hogy nem ti vagytok a hibások. Szerintem, a moderátorok sem tudnak addig semmit csinálni, amíg nincs kézzel fogható bizonyíték, hiszen a ti szavatok , egy program ,,szavával" van ellentétben. Ha pedig van ,,bizonyíték" a hibára, akkor gondolom a modik tudják továbbítani a fejesekhez, hogy javítsák ki.

-greycat-, nyuszika215 és -nagyani- kedveli ezt.
  18. -nagyani-

-nagyani- Járnitanuló

Azért ne haragudj, de ennyire hülyének nézitek a játékosokat? Mi az hogy nem ma jelent meg a két jel, csak ma vette észre. Nálam is pont ugyan ez a gond van. Egész héten nyitogattam, nem volt halványabb, nem volt kék jel, ma érdekes módon mikor a csatnit megkaptam nem tudtam a dobozt kinyitni!! Frissítés után meg megjelent a kék jel az aratógépnél. Ami még egyszer mondom korábban se halvány nem volt se kékkel jelölve. Jó lenne, ha nem néznétek ennyire semmibe minket!! Nem hülyék vagyunk!! A link meg amit nyomattok, nem erről szól.

zit67, GyörfiRózsa és orchidea6969 kedveli ezt.
  19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrző panel adatai nem csalnak, tényeket közölnek. Sajnos néhány esetben ezek a tények kellemetlenek, de ez történt. Nagyon sajnálom, hogy nem tartozik a napi rutinba az adventi kalendárium nyitogatása, de évente csak egyszer van 24 napig. Sajnos ezzel nem tuduunk mit tenni, hogy valaki elfelejti kinyitni valamelyik napon a zoknit.

alex0824 és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. -nagyani-

-nagyani- Járnitanuló

Úgy látom fújod a magadét!!! Nekem a napi rutinban van, mert ritkán van ilyen és mindig várom, hogy mit kapok , szóval reggel az az első dolgom, hogy kinyissam. És még mindig nem kaptam választ arra, hogy ha aznap nem nyitom ki esetleg, melyik napon látom halványan kék + jellel? Azt meg jó lenne, ha nem magyaráznád meg, hogy én mikor mit láttam !

orchidea6969 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.