Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

köszi, holnap hívom a szolgáltatót, mert mostanában váltottam csomagot, egy gyorsabb nettre 10 mg-sra

2. k-rusi

k-rusi Utánpótlás-írogató

Helló tudna valaki megoldást?
    Hitelkártya vásárlásnál hiba üzenet ír ki.
    az adatátvitel közben sajnos egy hiba lépett fel.
    Kérjük, próbáld meg később.
    Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük, fordulj ide segítségért:

3. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Ez érdekes mert az én adventi kalendáriumom most is villog, pedig reggel óta többször is benéztem! Minden nyitva van csak a kék doboz van még zárva.

orchidea6969 kedveli ezt.
  4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A supportot kell megkeresned ebben az ügyben, válaszd az általános kérdések kategóriát :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

5. Nildia

Szia!

Mivel a nagy dobozt nem vetted át, ezért villog.

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. ancsikapancsika12

ancsikapancsika12 Fórum-zöldfülű

sziasztok mivel bizonyítékom nincs csak én is szeretném jelezni az igenis létező problémát, hogy a kék plusz jelek igenis megjelennek még akkor is ha kinyitottad, én most fizettem 6 aranyat, hogy az ELSŐ zokni újra nyitva legyen. tartogatni szerettem volna a tp bonuszt, de ez lett a hátránya másik farmomon kinyitottam a kék dobozt is, ott eddig rendben van. Csupán az a furcsa hogy tömeges ez a fajta probléma. További szép estét.

zit67 és orchidea6969 kedveli ezt.
  7. Nildia

Szia!

Nincsenek visszazáródó csizmák :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/adventi-kalendárium-2016.14552/#post-619583

8. szedertanya

szedertanya Fórum-zöldfülű

:) Köszi a tippet, de a 30 szupertrágyáért nem adok 6 farmaranyat és cs.p.-ért sem! Ha át tudjátok rakni a hibás kereszteket a titkos csemetékhez akkor azt megveszem! :) :)

-nagyani- kedveli ezt.
  9. Nildia

Szia!

Nincsenek hibás keresztek - ott van a kék "+" jel, amelyik napon nem történt meg a nyitás. Azt neked senki nem fogja sehova sem pakolni mivel nem is lehet - az/azok a napok nincsenek nyitva!

10. dzsinni

dzsinni Utánpótlás-írogató

Még mindig nem lehet telefonon farmaranyat rendelni, már tegnap is jeleztem legyetek szivesek jelezni a központ felé sajnos ez nem csak az én problémám köszönöm

bigmami56 kedveli ezt.
  11. bigmami56

bigmami56 Járnitanuló

Szép jó reggelt! Csatlakozom az előttem szólóhoz!:( Sajnos vasárnap óta nem tudok telefonon Fa-t rendelni>:( Légy szíves nézzetek már utána, hogy miért szűnt meg ez a szám. :)

12. dzsorzsi

dzsorzsi Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Tegnapi nap folyamán a naptárban kinyitottam az első sorban az utolsó ablakot is és a sor végén lévő ajándékot nem engedi kinyitni . Ma is megpróbáltam de azt írja nyissak ki minden ablakot a sorban.

13. hannika23

hannika23 Fórum-zöldfülű

Én is kinyitottam az összes zoknit, de a dobozt még mindig nem engedi. Ma is próbáltam a nyitást de hiáába. A 7. ajándékot megkaptam. hannika23 ID 33377809
    Most meg ráadásul 4. napnál ott a plusz jel, holott kinyitottam és meg is kaptam a vele járó csp-t. Én ezt már nem értem. hannika23 ID33377809

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.12.16
    szedertanya és orchidea6969 kedveli ezt.
  14. Fadett

Fadett Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A tegnapi ajándékomra lakat került pedig kinyitottam. Tudna segíteni valaki hogy hogyan lehetséges ez? A sor végit szándékosan nem nyitottam ki mert a tp bónuszt későbbre tartogatnám. Előre is köszi a segítséget.
    ID:5156842
    Üdv: Fadett

15. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Bocsi,hogy téged idézlek!
    Amit most írok az nem a ti védelmetekre szól bár lesz aki úgy fogja majd fel.
    A probléma ,hogy a zoknik esetleg visszazáródnak adódhat abból,hogy a játékos elnézi vagy ténylegesen elfelejti kinyitni.Viszont lehet ennek műszaki háttere is ezt pedig úgy hívják ,hogy "adat átviteli hiba!Ez viszont nem a játékban keresendő hiba!Ilyen minden online működő játéknál előfordul.A játék folyamán nem csak letöltjük az adat csomagokat hanem fel is töltjük azokat, válaszokat és megerősítő üzeneteket küld a gépünk a szerver számára.A szerver ezekből az adatokból kalibrálja a további játékot emberi beavatkozás nélkül.Előfordult már szerintem nem csak nálam hanem másoknál is,hogy mondjuk learatott valamit és mégis később úgy jelent meg,hogy nincs learatva.Ilyenkor egyszerűen learatjuk másodszor is és nem foglalkozunk vele akár fáról ,ólról vagy termőföldről,kitehetőről beszélünk.Esetleg kirakunk termőföldet és visszalépve később a területre az nincs ott ,újra ki kell tennünk.
    A zoknik esetében miután rákattintunk a nyitásra a szervernek elküldi a gépünk a megfelelő adatcsomagokat , a szerver pedig adatokat küld vissza a gépünknek,utasítást hogy az megjelenítheti a nyitást .A nyitás láthatóvá válik a gépünkön.Viszont a játék szervere vár a gépünktől egy üzenetet,hogy a nyitás ténylegesen megtörtént-e a gépünkön,egy amolyan biztonsági adatot.Amennyiben ezt az üzenetet,adatot nem kapja meg vagy az üzenetben az adat sérült ,számára értelmezhetetlen,hiányos,ami lehet hálózati hibából,túlterheltség miatt,akár gépünk teljesítményéből adódóan is(utóbbit csak félve írom mert tudom milyen reakciót vált ki a játékosokból), akkor értelemszeren úgy ítéli meg a szerver,hogy a nyitás valójában nem valósult meg, mert lehet a játékos gépe nem kapta meg az adatokat, vagy a játékos és a szerver között megsérült az adat !A szerver egy dolgot tud csinálni ,visszaállítja a dolgot eredeti állapotára mivel nincs mire alapoznia ,hogy ténylegesen megtörtént a nyitás a gépünkön.Nem kap megerősítést! Ennek ellenére a gépünkön a következő belépésig vagy frissítésig ez még mindig úgy jelenik meg,hogy kinyitottuk ami nálunk fizikailag igaz,a Flash Player ezt jeleníti meg a következő frissítésig.Sajnos ekkora már rég kilépünk a naptárból abban a tudatban,hogy minden rendben van de valójában nincs és legközelebb belépve a zoknit zárva találjuk.Ha netán a következő belépésünk már másnap van akkor bizony már ott lesz a kereszt és farmaranyért nyitható csak a zokni.Esetleg abban a tudatban,hogy kinyitottuk esetleg napokig észre sem vesszük,hogy nem, hisz belépünk a naptárba kattintunk és már lépünk is onnan!
    A játékos leírja a jogos panaszát mert ténylegesen fizikailag elvégezte a nyitást a "gépén",a moderátor leírja azt amit tényleg lát az ellenőrző panelen ,azt ami ténylegesen megtörtént a szerver részéről.A játékos eszi a kefét és a játékban keresi a hibát, viszont a moderátor semmi ilyet nem fog találni hiába is keresné azt mert a hiba nem ott történt hanem útközben,rosszabb esetben már a gépünkön. A játék szerverei elsősorban a szimuláció mögött álló adatkalkulációkat végzik, míg a grafikai látványt helyben dolgozza fel a számítógépünk a frissen kapott adatok alapján.Magyarul mire a szerverről a zárt állapot adatai visszajönnek és Flash Player megjelenítené a naptáron a frissítés után,hogy nem lett kinyitva a zokni valami "adatátviteli"okból kifolyólag, már rég kiléptünk onnan és máshol kapálunk.
    Ünnepek körül mindig előfordul adatvesztés,hiba a túlterheltség miatt.
    Egyetlen dolgot tehetünk, a zokni nyitása után többször is frissítsük az oldalt és ellenőrizzük a zoknik nyitott állapotát akár többször is naponta.
    Ez biztos későbánat már azoknak akiknek tényleg a nyitással van, volt problémájuk de gyanítom ezzel nem tudnak mit kezdeni a játék készítői és a moderátorok sem.Hiába fogja bármelyik játékos akár vasvillával is kergetni a moderátort a kedvezőtlen válasza miatt ,Ő akkor sem fog mást látni mint hogy nem volt nyitás mert az ellenőrzőpanel is ezt mutatja majd ilyen esetben.
    Bocsánat,hogy hosszú voltam de gondoltam leírom ezt a lehetőséget is mint középút!

Utoljára szerkesztett: 7.12.16
  16. wira72

wira72 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A tegnapi ajándékomra lakat került pedig kinyitottam. Tudna segíteni valaki hogy hogyan lehetséges ez? A sor végit szándékosan nem nyitottam ki mert a tp bónuszt későbbre tartogatnám. Előre is köszi a segítséget. ID: 17675872
    Üdv,
    Wira72

17. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Nem tudom, hogy ez eljut-e Csocsoovb-hoz, de további megfigyeléseimet szeretném közölni. Tegnap kilépésnél nem ment minden rendben, egy üzenet jött, nem tudtam megjegyezni a szövegét, csak egy kifejezést: "Shockwave" valami hibaüzenet. Ma ismét jelentkezett az a probléma, hogy miután beléptem a bahama ültetvényre, (most nem kattintottam véletlenül sem a még ki nem váltott területre) a többi mezőben se lehetett elérni a jobb szélső és alsó mezőket, ehelyett mindig azt írja, hogy a maya szentélyben vásárolhatom meg a területet. Biztos egy takarítás használni fog, de mi ez a shockwave? és miért jött elő? Várom a segítséget. Köszönöm előre is!

18. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

ancsikapancsika12 és -nagyani- kedveli ezt.
  19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Köszönjük jelzésedet, igyekszünk utána járni.

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.