Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. soosbala

soosbala Utánpótlás-írogató

Ismételten előjött a hibajelenség, az eventek alkalmából az aratógépek nem lépnek ki egyes területekről, ill törölhetetlenek, csak
    ki-be lépésnél tűnik el, kb. 1 hónapja tapasztaltam e jelenséget. Üdv.soosbala, soosmargo, -Anyecska0302- szer-etet farmjaimon.

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A gépedet napi rendszerességgel karban kell tartanod, hogy a játék számára optimális környezetet biztosíts :
    Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Most arattam aratógéppel 5 területen, minden normálisan működik.
    Amit írsz, az arra utal, hogy a géped és a szerver között lassú az adatáramlás. Ennek számos oka lehet.

4. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Először is köszönöm a visszajelzésedet!
    Nos, újabb karbantartást reggel óta ismételten nem csináltam, viszont feltűnt, hogy nem világít a klaviatúrámon a Num Lock billentyű (tán véletlenül megnyomhattam) és ezt visszakapcsolva meg is oldódott a problémám. Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget!

Leho69 kedveli ezt.
  5. Anyu461003

Anyu461003 Fórum-zöldfülű

A Tanulj és gyarapodj játékban még egy ültetésre szükségem lett volna, ezért megvásároltam 740 Ft-ért a kosarat, mellyel meggyorsít hatom a termék beérését. A kavicsot megkaptam, de az érés gyorsítását nem. Igy nem fogom tudni az utolsó ültetést időre elkészíteni. Kérek segítséget, hogy be tudjam fejezni a játékot. Köszönöm Anyu 461003 ID : 7494857

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ma 14:00 órakor a terület bezárta kapuit.
    Az event véget ért.

Így a befejezés már nem sikerülhet nálad, sajnálom.

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Elfelejtettem, hogy ma vége a Malala-eventnek, és nem szedtem be a kis vetőmagos bódékat.
    Akkor én most azokat elvesztettem? :cry:

8. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem.

Minden vetőmagot adó dekor elem a menütökbe fog kerülni. A végső tulajdonságukat szintén egy szkript segítségével kapják meg, szintén a jövő hét folyamán - teendőtök itt sincs semmi a továbbiakban. Amennyiben event vége és a szkript lefuttatása közben a tárgyat nem találjátok a menüben, ne aggódjatok. Amint a szkript lefut, a tárgyak is meglesznek - természetesen csak azok, amit megszereztetek!

https://board-hu.farmerama.com/inde...-gyarapodj-malala-jótékonysági-eventje.14514/

HéricsBáró, Galadriel és Othep kedveli ezt.
  9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Palika!
    Köszönöm a választ, és nagyon örülök! :D :inlove:

10. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Most egymás után háromszor végignéztem a Lidl reklámot a moziban, és a végén nem adott egyszer sem mozipontot. Meg tudnátok nézni? ID 54352827

EDIT negyedszer végül bejött a végén a "click continue...' szöveg, arra (egyszer) megkaptam a 15 pontot.

Utoljára szerkesztett: 9.12.16
  11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Mozipontot utólag nem tudunk senkinek sem jóváírni.
    Mozizás alkalmával fontos a türelem - ennek ellenére is előfordul, hogy sikeres mozizás után nincs pont.

12. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

köszi de ehhez mi már idősek vagyunk....próbáltuk, nem ment és nincs itt mindig az ifjúság. hogy segítsen.

13. kampo

kampo Junior szaki

Sziasztok! Ti be tudtok lépni a gazdakörbe?

14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Minden gond nélkül. Mi történik, amikor Te lépsz be?

15. kampo

kampo Junior szaki

még a 3 ablak meg jelenik, de ha rá kattintok, nem történik semmi. kb még fél órával a 2-3 ablakra kattintva tovább tudtam lépni, de az első ablak akkor sem működött.

16. Firecats

Firecats Fórum bárója

17. negyesimonika

negyesimonika Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudok vezetékes telefonnal Farmaranyat venni. Tudtok esetleg valamilyen hibáról? Eddig mindig így vettem FA - t, de már pár napja úgy jelez a telefon, mintha nem élne a szám.

ljanika6 kedveli ezt.
  18. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Jelenleg ez a vásárlási lehetőség nem működik, ha van rá lehetőséged válassz másik fizetési opciót.

sziszi1965 és ljanika6 kedveli ezt.
  19. negyesimonika

negyesimonika Utánpótlás-írogató

Nem is fog működni?

ljanika6 kedveli ezt.
  20. Firecats

Firecats Fórum bárója

Javítás alatt áll, sajnos időpontot nem tudok mondani mikorra lesznek kész vele.

ljanika6 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.