Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hupi78

hupi78 Fórum hercege

hupi78 id 7502115 termények papagájtoll piac8

Utoljára szerkesztett: 10.12.16
  2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Igen, belépve én is látom nálad. Továbbítottam a központ felé, a jelzést köszönjük!

ljanika6 kedveli ezt.
  3. hupi78

hupi78 Fórum hercege

köszönöm gyors és segitő munkádat szia

ljanika6 és Nildia kedveli ezt.
  4. csikamarika

csikamarika Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Eddig mindig az American Express kártyával vásároltam farmmunkásokat, aranyat, most látom, már nem engedi a kártyát. Megpróbáltam MasterCard segítségével, de nem enged. Ahogy kezdem kitölteni az adatokat, ezt írja: Az automatikus bankkártya kitöltés le van tiltva, mivel az űrlap nem biztonságos kapcsolatot használ. Azért engedi, hogy kitöltsem. De mikor le kéne emelje az összeget, azt írja, hogy fizetés közben hiba lépett fel, próbáljam később, vagy forduljak a Support-hoz. A Supportnál meg ki kell választani a témát, de nem találtam ehhez kapcsolódót. Járt már így valaki rajtam kívül? Kérlek segítsetek!

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A supportot kell megkeresned ebben az ügyben, válaszd az általános kérdések kategóriát :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

ljanika6 kedveli ezt.
  6. csikamarika

csikamarika Fórum-zöldfülű

7. 97törpilla

97törpilla Fórum-zöldfülű

sziasztok tegnap este és ma reggel aktiváltam pár arató vető stb.. nincs 2 órája hogy aktiváltam a répás almás csatni és a cukkini alma tortát ami 18 órás és most beléptem újra már csak 4 óra 40 perc van vissza, utána néznétek hogy mi van itt...... előre is köszönöm ja az arató stb ..elfogyott

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nagyon szívesen megnézem, mit látok belőle, de sajnos nem adtál meg létszükséges információt, hogy az ellenőrzést eltudjam végezni.

9. 97törpilla

mi az ami hiányzik esetleg ritkán találok hibát a játékba és nem szoktam minden kisebb hibáért irni :)

10. |Tamás|

User ID számod, és felhasználói neved, ezek az információk nélkül esélyem sincs megkeresni Téged az ellenőrző panelen.

11. 97törpilla

ID: 50072580 97törpilla remélem igy sikerül :)

12. |Tamás|

Répás almás csatnit 2016-12-10 21:35:49-kor aktiváltad, és 2016-12-11 15:35:49-kor fog lejárni. Eddig az időpontig 4 óra és 18 perc van

Munkások pedig az alábbiakban alakultak:
    2016-12-09 22:48:04-kor aktiváltál 1db 24 órásat.
    2016-12-11 10:49:40-kor 1db 1 órásat
    2016-12-11 10:49:52-kor 4db 1 órásat
    2016-12-11 10:50:02-kor 3 db 3 órásat.
    További logot a Supporttól tudsz kérni. Munkásaid összességében 2016-12-12 00:49:40-kor fognak lejárni.

13. 97törpilla

köszönöm szépen és további szép hétvégét

14. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Van, amikor nem jelenik meg semmilyen zöld gomb és a videó kiikszelésével "veszem át" a pontokat. Nem volt itt sem semmi zöld gomb...

15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Akkor én már mindent zöldnek látok. Naponta 2-3x nézem azt a reklámot. Mindig megkaptam a mozipontot. Tegnap is 2x. Ma még nem sikerült elkapnom.

16. Elektropunk

Elektropunk Aktív író

17. |Tamás|

18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok, némi segítségre lenne szükségem. Valószínűleg elkerülte a figyelmem a friss információ: az én utolsó információm szerint a Malala eventből megszerzett Paradicsom, Tök, Káposzta, Padlizsánvetőmag dekor elemek az event végeztével megmaradnak a játékban és bármely területre kihelyezhetőek. Most kerestem őket a menümben de nem találom. A malala event előtt be kellett volna szednem az event területről, ezért nincs a menümben, esetleg más oka van? Nem...nem tettem ki se a kergére, se a kincsesre se a paszulyra! Köszönöm a választ előre is!
    ID 5222447

19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Írd be a farmon a vázánál a keresőbe, hogy vetőmag. (Ha beváltották már a Malala maradványokat a farmodon.)
    Ott lesznek áthúzva. A jövő héten fut a script, és akkor használhatóak lesznek. Nem tudtad volna kitenni, ha akartad volna akkor sem.

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia Leho! Persze beírtam :p így kerestem...nincs.
    Olvastam az event kiírást, és képes voltam értelmezni is! Tudom, hogy nem tudtam volna kitenni a farmos részre amíg nem változik meg a tulajdonságuk. :p A menübe viszont betehettem volna. Na mind egy. Ok, ha a jövőhéten fut a script akkor utána biztos meg lesz.

Utoljára szerkesztett: 11.12.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.