Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cica3377

cica3377 Fórum-zöldfülű

2. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok! A gazdakörben csak azok a feladatok vannak, amiket már régen megcsináltam. Hol vannak a többiek?

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A gazdakörben is van szűrő rendszer!

A teljesíthető feladatsorokat kellene kiválasztanod ... ez a pergament tekercses ikon, a lapon egy toll is látható. Ez a "minden" kategória.

Ha szükséges, még tovább is variálhatók a megoldandó feladatok... pl a kedvencek csoportba rakhatók... zöld kis szalaggal jelzi a rendszer ezeket ... ekkor csak az általad kiválasztott feladatok lesznek ott, előtérben láthatod, nem kell keresgélni.

4. Jucus197739

Jucus197739 Fórum-zöldfülű

orchidea6969 kedveli ezt.
  5. mamarygen

Szia!

Az adventi kalendáriumodban van olyan elem, ajándék, amit halványan látsz. Mellette ott a kék + gomb is.

Ezek együtt jelzik számodra is, hogy elmaradt a rákattintás az adott napon.

Így utólag eldöntheted, érdemes-e farmaranyért kiváltanod a halványan látszó ajándékot.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/adventi-kalendárium-2016.14552/#post-619583

6. egresinebobe11947

Azt az ikont jelöltem ki és mégis csak a teljesített feladatok jönnek elő.

7. MissL

MissL Fórumprofi

Szia,

Szerintem minden animációt kikapcsoltam, és melyik elemet tegyek vissza és hova?

Köszönöm.

8. mamarygen

A lenyíló menüben jelölted ki, kattintottál az ikonra??

1 : TELJESÍTHETŐ :Összes feladatsor, amit teljesíteni tudunk. Itt az összes feladatsor megjelenítésre kerül. Ha égre földre nem találunk valamit, érdemes lesz erre a kategóriára váltani, és átnézni nagyon alaposan.

9. egresinebobe11947

Mind a két farmomnál ez a hiba, máshol nem is jön elő a gazdaköri feladat. ID: 35740725

10. egresinebobe11947

Köszönöm a segítséget, így már meg van. Valahol gellert kapott a gazdaköri.

11. mamarygen

Szia!
    Két db 1*1 dekoráció van, amely a szánokat röpteti. (ajándékcsomagot őrző rénszarvas látható) - törölni kellene , és visszakerül a váza menüjébe!
    Pl. az egyik ilyen elem
    http://ranglista.farmeramagame.hu/dekor/uploaded/repulo-szan.gif

12. -mamazsu-

-mamazsu- Junior szaki

Igen . A sor végén a dobozt. De azt jelezte, hogy a puncsos zokni nem volt leszedve Pedig biztos, hogy kinyitottam mert a tísztításelött nem nem volt ott a kék +(vásárlás) jel ami 8 FA-ba került.
    Úgy tudom, hogy ha valamit nem szedek le akkor a zokni a helyén marad nálam pedig a 2x puncs volt ott.!!!!!

Utoljára szerkesztett: 12.12.16
  13. Emma021177

Emma021177 Utánpótlás-írogató

Nekem sem jött le az utolsó ajándék doboz, pedig minden zoknit kinyitottam!

14. bajnok05

bajnok05 Fórum-zöldfülű

Nekem sem jött le az ajándék, minden zokni nyitva !

15. Zobnatica

Zobnatica Utánpótlás-írogató

Az első sornál minden rendben volt.
    A második sorban nekem is nyitva minden zokni és a végén levő doboz nem nyilik! ID: 3045758[/QUOTE]

16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Olvassátok ezt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/adventi-kalendárium-2016.14552/#post-619583

17. mamarygen

18. mamarygen

Sziasztok!

Akkor sajnos mégsem vetted/vettétek használatba az egyik zoknit a héten. Az az ajándék halványan látszik egy kék+ gomb kíséretében.

Ezt a közleményt kellene elolvasnod/elolvasnotok, minden tény szerepel benne ...

19. -mamazsu-

-mamazsu- Junior szaki

Nagyon érdekes, hogy csak a puncsos zoknival van gond!!!!!!!!!!!!!!!!!! ????????????????????,

20. mamarygen

Szia!

Miért nem tudod elfogadni, hogy azt nem kattintottad le azon a napon???

Ez ellenőrizhető a farmod logjában.
    Ehhez kellene a farmnév és az ID száma.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.