Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Neked is azt javaslom, nézz rá alaposan az ajándékok sorára az adventi naptárban. Kell lenni egy olyan ikonnak, ami halványabb árnyalatú és mellette ott a kék színű + gomb is.

Utólag megszerezheted farmaranyért azt az ajándékot.
    Ezt követően a doboz meglepetése is nyithatóvá válik.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/adventi-kalendárium-2016.14552/#post-619583

2. mamarygen

Szia!

Az avatarban csak jpg vagy png kiterjesztésű lehet a kép.
    Ott mozgó animáció nem használható!

mimi kedveli ezt.
  3. csengel5555

csengel5555 Járnitanuló

szia a mai karácsonyi naptárt kinyitottam, de a csomagot nem engedi kinyitni szeretném még ma kinyitni, mert holnapra késő lesz. Már ez a második hely ahova írok, remélem lesz valami belőle köszi farmnevem csengel5555, id szám: 28127422

4. vörcsi66

vörcsi66 Aktív író

Köszönöm megpróbálom

5. Katica749

Katica749 Utánpótlás-írogató

Mindet kinyitottam, nincs egyiknél se kék + jel. ID: 9357856
    Katica749

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.12.16
  6. mamarygen

A farmnevedet is megírnád??

7. mamarygen

Az ellenőrző panelben látható, a 4. napi ajándékot nem vetted át. Azon a napon zárva van a zokni!

8. Katica749

Katica749 Utánpótlás-írogató

Köszi

9. mamarygen

.dina1. kedveli ezt.
  10. kiwiandi

kiwiandi Fórum-zöldfülű

Azt szeretném kérdezni, hogy a zöld matróztea milyen bónuszt ad? Előre is köszönöm a választ

11. mamarygen

Szia!

A termékre húzott egér mutatójára is előjön az információs buborék. (még a piacon is működik ez a tipp)

50% tp a földekre és fákra a sziget területein.

mimi kedveli ezt.
  12. Csuka57

Csuka57 Fórum-zöldfülű

Éves prémium tagságot szeretnék venni de nem jelenik meg a bank épületben alul a két arany doboz között, mint ahogy az Enciklopédia írja.Köszönöm segítségedet.ID 36210960.Csuka57

13. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

14. Csuka57

Csuka57 Fórum-zöldfülű

Sajnálom, de nagyon.Minden apró részlete hiányzik .Köszönöm:Csuka57

15. tipitopi2001

tipitopi2001 Fórum-zöldfülű

Szia az a problémám, hogy az adventi háznál kinyitottam a 9-es zoknit . Ma pedig azt mutatta ,hogy lemaradtam róla és farmaranyért kinyithatom. Viszont így a sor végén lévő dobozt se tudom kinyitni. Előre is köszönöm a segítséget. tipitopi2001 id:30725756

Utoljára szerkesztett: 12.12.16
  16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az általad megadott farmon az ellenőrzésem alapján nem nyitottad ki a 9.-ei kalendáriumot. Ezt utólagosan farmaranyért tudod kiváltani.

17. anci57o

anci57o Utánpótlás-írogató

Sziasztok! eltünt a sas és a pocok olam.!! utána tudnátok nézni hogy hová lett? farmnév: anci57o ID:19131241

Köszönöm:

18. |Tamás|

Szia!

Kérdésedet már egy másik topicban is feltetted, erre reagáltam, hogy ennek a topicnak a nyitó hozzászólását olvasd el, és ennek megfelelően cselekedj. Nem feltétlen a topiccal volt gond, hanem a hozzászólásod tartalmával. Tehát próbálkozzunk ismét. Kérlek, olvasd el a topic nyitó hozzászólását, és ennek megfelelően írd meg hozzászólásodat, amennyiben még szükséges.

19. Lau10

Lau10 Járnitanuló

Szia. igen , azért irtam le itt is , mert azt gondoltam, hogy nem jó helyre írtam a kérdést. Egyébként nem értem, hogy miért nem jó. ! leirtam a farmnevem és az ID számot is. Mindenki ezt irja és utána tudtok nézni. Kérlek géptakaritást, frissítést és egyebeket ne írj, mert az megvolt!!!!! s többire meg már nem emlékszem! gondolok arra hogy honnan szereztem meg stb. köszönöm

20. |Tamás|

Vannak dolgok, amihez elegendő User ID szám és felhasználói név. Pl: mit vettem X FA-ért. De ez tipikusan nem olyan kérdés, itt jóval több adatra van szükségünk, hogy az ellenőrzést el tudjuk végezni. Másodszor hívom fel a figyelmedet, hogy olvass egy el hozzászólást. Amennyiben megtetted volna, akkor erről már magad is megbizonyosodtál volna, hogy milyen adatokra vagyok kíváncsi.

"
    És akkor nézzük, milyen adatokat is kell megadnotok számunkra:
    - Farmod pontos neve?
    - User ID számod ?
    - Pontosan mit hiányolsz a farmodról, a tárgy pontos neve?
    - Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon? (Vásárlás, építés, nyeremény, stb.)
    - Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban?
    - Mennyi áll a rendelkezésedre belőle most?
    - Mekkora mennyiséget nem találsz jelenleg?

Tudom, nem egyszerű minden kérdésre válaszolni, de ha hiányoznak alap információk, az csökkenti annak esélyét, hogy segíteni tudjunk számotokra.

Mielőtt nekünk írnátok valaminek az eltűnése kapcsán, előbb át kell gondolnotok a következőket:
    • Egy ki -majd belépést követően sem találom sehol?
    • Biztosan nincs a menümben?
    • Nincs sehol kitéve a farmon? (Farm, szédült, tisztás, kerge, sziget, felhősor)
    • Fejlesztés esetén nem építettem már össze valamivel? (Dekor elemeknél ekkor megváltozhat a tárgy neve is)
    • Nem ajándékoztam el korábban?
    • Nem cseréltem el léghajón valamire?
    • Biztosan azt építettem meg, amit szerettem volna? (Műhely, Jack boltja)
    • Biztosan azt vásároltam, amit szerettem volna?

anci57o kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.