Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

Jó reggelt!
    Tudnátok írni egy flash playert amit letölthetek androidra? Mert az Abode ha jól értelmezem már nem támogatja.
    Köszönöm!
    Zuhi ID:2927432

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Tegnap lejárt az arany prémiumtagságom és nem tudom újra kiváltani, a bank nem kínálja fel ennek a lehetőségét. Esetleg lemaradtam valami ezzel kapcsolatos információról?
    Köszönöm a választ!

4. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Tavirózsa kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

6. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Jó reggelt ! Tegnap óta nem tudom a farm munkások ikont eltüntetni a farmomról, ki-be kapcsolás után sem.Zavaró hogy ide-oda húzogatnom kell mikor mást szeretnék a farmon csinálni.Átmenve másik területre is ott marad.

7. Memi

Memi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne, hogy 11.-én nem gyűjtöttem be az adventi naptár ajándékát. 12.-én és előtte is és tegnap is begyűjtöttem. Tegnap viszont feltűnt, hogy 3 be nem gyűjtést jelez. mindegy, farmaranyért amit szerettem volna, hát megvettem. De itt jön a bibi :( most mikor belépek, látom ám, hogy a tegnapi nap ajándékát is meg kellene vennem. Rendszerhiba??

8. Zuhi

Zuhi Fórumlakó

9. Xochiquetzal

Xochiquetzal Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Továbbiakban nem lehet átutalással fizetni?
    Köszönöm

10. fifi930

fifi930 Haladó

Sziasztok!

Eddig még nem kértem ilyen, meg tudnátok nekem nézni mit csináltam a hangyászaimmal?
    Csak 10 db van a pajtában és egyáltalán nem emlékszem hová tettem őket.
    Gazda: fifi930ID: 19109107
    Előre is köszönöm.

11. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) próbáld ki a Puffin böngészőt én hónapok óta azt használom és bevált nálam :)

12. drixon

drixon Aktív író

Sziasztok:)
    Sajnos nem ez az első eset az ablakok nyitogatása óta, hogy az ablak kinyitása után kék+jel kerül rá úgy mintha nem nyitottam volna ki. Éppen ezért minden nap felírom a nyitogatás dátumát. 3.-án 6FA-ért nyitottam ki ismét. De 10.-ei ablak már nyitva volt és mára egy kék+jel van rajta, amit 8 FA-ért ismételten kinyithatok, kinyithatnék de nem teszem! Ugyan is ez nem fair a játékosokkal szemben.
    Jó lenne utána nézni, hogy mi is történik valójában.:wuerg:>:(

13. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Mi a gond az átutalással?

14. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A sor végén a nagy dobozt ki van nyitva?

15. Firecats

Firecats Fórum bárója

16. Xochiquetzal

Xochiquetzal Fórum-zöldfülű

Nem találtam számlaszámot amire utalhatok.

17. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

Sziasztok!
    Rendeltem az imént turbómalom előfizetést és a tranzakció után nem tudom törölni a személyes adataimat. Eddig lehetett, most miért nem ? Nem érzem így biztonságban magam.
    Köszönöm ha válaszoltok!

mamszi5107 kedveli ezt.
  18. Firecats

Firecats Fórum bárója

Az eddig ismert átutalási fizetési mód megszűnt helyette bekerült a fizetés díjbeszedéssel ami tulajdonképpen egy nemzetközi átutalás. Kis türelmedet kérném hamarosan készül egy ismertető róla.

19. szilveszterl

szilveszterl Aktív író

Nem tudok fizetni sem bankártyával, hiba: az adatátvitel közben sajnos egy hiba lépett fel.
    Sem Paypal-lal, hiba:
    Kedves Felhasználó!
    Sajnos a User ID-d saját kívánságodra vagy egy rendelés sztornózásának következtében tiltólistára került. Válassz itt egy másik fizetési módot vagy fordulj a

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az üzenetedben olvasható adatok alapján a játék supportjához kellene fordulnod! Az általános kérdések témacsoportot válaszd, és részletesen írj arról, milyen kártyával szerettél volna rendelni... mi az üzenet a banki oldaladon.
    A regisztrációs e-mailedre várjad a választ.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.