Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Sajnos a rendszerünk nem jegyzi hová tetted őket elképzelhető, hogy gazdaköri feladatba vagy megrendelőknek adtad oda.

2. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

Szeretnék választ kapni a kérdésemre, 3371 hsz -re!

3. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Rendelési oldalon találod az állapot és felmondás lehetőséget azon belül mutatja a kártya adatokat a sor végén találsz egy kis kukát ott tudod törölni.

4. fifi930

fifi930 Haladó

Azért köszi.

5. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

Ha rákattintok az állapot és felmondásra, ezt adja be, hol van itt a kis kuka? Eddig nem így működött:oops:
    http://kepkezelo.com/images/5gketx2hdb75x0ul2uvq.jpg

6. Firecats

Firecats Fórum bárója

7. szilveszterl

szilveszterl Aktív író

Köszönöm.
    Írtam a supportra, de nem lettem okosabb a válasszal. Az a baj a kártya adataimat sem engedi megadni a rendszer.

8. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

De, ha ismét teszek valamit a kosárba, akkor minden adatom ott van ( név, cím, tel.szám, email cim ) és nem szeretném, ha ott maradna, nem biztonságos. Eddig ki lehetett ezeket törölni. Szeretném most is

9. Firecats

Firecats Fórum bárója

De a kártya adataid is ott vannak? Mert ez a törlési funkciók csak kártya adatokra vonatkoznak.

10. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Mi itt nem tudunk segítségedre lenni csak a játék supportja kérlek írj nekik újra.

11. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem!

Hogyan lehet mikulás sapkát rárakni az avatar képemre? Szerkesztő?

12. kata1939

kata1939 Aktív író

kata1939 vagyok.A sivatagi csoda 1 db, derék sivatagi csoda 6 db, 3- ráraktam hátha több lesz a tp.A nagyszerü, Bámulatos, Rendkivüli,Hihetetlen sivatagi csodák nincsennek a váza ikon alatt.Igaz a bahamarán nem néztem.

13. drixon

drixon Aktív író

Szia Firecats!
    Igen azt is kinyitottam a kupont amit kaptam el is használtam és eddig azért nem szóltam, ma láttam meg, hogy a kék plusz jel rajta van. Köszönöm a segítségedet.

14. kata1939

kata1939 Aktív író

kata1939 vagyok. az előzőekben irtam hogy nincsennek meg a kitehetők.Megnéztem a bahamarán is, hihetetlen de ott sincs.Kedves Modik hol keressem? Kérekszépen választ.ID:47168381

15. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

Nem, a kártya adataim nincsenek ott, csak a személyes adataim. Szerintem nem értjük egymást. :eek: ezt megelőzően vásárlások után kilehetett törölni a személyes adatokat és ismételt vásárláskor újra beírtam, majd töröltem. A kártyaadatokat pedig automatikusan törölte a rendszer kilépéskor.

16. Firecats

Firecats Fórum bárója

ID és farmnevet írj kérlek.

17. karika12

karika12 Fórum-zöldfülű

Nem tudom, hogy kell a fórumon hibajelzést írni, ide tudtam csak belépni.
    Az alábbi hibát észleltem: 3 órás farmmunkás kupont használtam -
    a vetésre rákattintva elvetette a burgonyát és azonnal szuper trágyával is megszórta.
    Az elsőnél arra gondoltam, hogy véletlenül elcsúszhatott az egerem, de a második vetésnél ugyanez történt, holott csak a vetésre kattintottam és egyszer.

Gazda: karika8 ID: 19430982

18. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Azt nem tudom hogy hiba-e de American Express hitel kártyával nem lehet vásárolni?
    Fel sem hozza a lehetőségek között pedig néha-néha szoktam használni.

19. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Átalakításra került a fizetési rendszer ez a fizetési lehetőség kikerült belőle.

steve223 kedveli ezt.
  20. drixon

drixon Aktív író

drixon ID:35138278

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.