Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gabesz251986

gabesz251986 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a Bahamaran mínuszba vagyok 2 farmommal is arany banánnal... :eek: , igaz, hogy egy ideig nem tudtam bejelentkezni- megszületett a kisfiam- , de nem értem, hogy miért kell -34 aranybanánnal folytatnom, mikor így is elég nehéz szerezni! az egyik farmom a SzamócaFarm, a másik a SzotyiFarm2010! Köszi előre is! :) sziasztok!

Utoljára szerkesztett: 15.12.16
  2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A történet több, mint 1 évre nyúlik vissza.
    Akkor anno többet költöttél mint lehetett volna, itt olvashatsz még utólag róla :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/rossz-aranybanán-kijelzés.13332/

3. retiev

retiev Utánpótlás-írogató

Szia! Kiváltottam az összes addigi ajándékokat,mégis tele van plussz jellel...Köszi ha megnézitek ID 2057289

4. Nildia

Szia!

A magyarázat itt olvasható :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/adventi-kalendárium-2016.14552/#post-619583

Több farm gondozása esetén, mint nálad is, mivel nem egy és nem két, de még csak nem is három, hanem több farmra van tőled folyamatos belépés, nagyobb gondot fordíts arra, hol is jártál, és mit is csináltál.
    Utólag farmaranyért tudsz nyitni.

5. Bigi2276

Bigi2276 Junior szaki

Sziasztok!

Kaptam emailben egy kérdőívet a jótékonysági eventről. Sajnos minden nyelven elérhető, a csehtől az oroszig, de magyar nyelv opció sincs. Kitöltöttem angolul is, nem gond, de lehet sokan nem tudnak így segíteni a felmérésben :sleepy:

Üdv & Szép estét Nektek!

Brigi

6. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

A Malala eventel kapcsolatban e-mailben kaptam egy kérdőívet amit szívesen kitöltenék, de nem lehet magyar nyelven.
    Kérdés mért pont magyarul nincs? Mikor sok magyar játssza a játékot.

7. Nildia

Szia!

Vártuk magyar nyelven, tájékoztattuk a központot, hogy nem jött.
    Reméljük, azért ide fog érni magyarul is.

8. Nildia

Szia!

Vártuk magyarul is, reméljük úgy is ide fog érni.

Bigi2276 kedveli ezt.
  9. Liacska77

Liacska77 Utánpótlás-írogató

Sehol nem találom a sivatagi csoda tevém!!! valaki meg keresné :)

10. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Nem tudok telefonon fa.rendelni a múltkor munkásokat nem tudtam venni most sztápot .Szeretnék segítséget kérni.A telefon azt mondja ,hogy ezen a számon elő fizető nem kapcsolható.

11. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

köszönöm! Én is remélem!

12. Nildia

13. Nildia

Szia!

A hiba ismert.
    Amíg meg nem javítják, próbálj meg másik rendelési módot alkalmazni.
    Többféle is van, amihez nem kell számla, utalás.
    Ismertetők itt :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/rendelési-információk.284/

14. Liacska77

Szia! Tudom de így sincs meg :( kiraktam majd bevettem, hogy máshova rakjam de eltűnt:(

15. Nildia

Szia!

Amennyiben törölted, és volt már rajta fejlesztés amit rátettél, akkor a menüdben kell lennie a megfelelő névvel.
    Tehát a menüdet kellene átnézned alaposan.
    Mivel sem pontos farmnevet, sem ID számot nem adtál, így ellenőrizni sem tudjuk.

16. gabesz251986

gabesz251986 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a felvilágosítást! Elolvastam, megértettem! :)

17. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

18. Liacska77

Híd el megtörtént :(

19. Nildia

Én elhiszem, de hogy még most sem látom a pontos farmnevedet és Id számodat, az is biztos.......

Leho69 kedveli ezt.
  20. Jó reggelt! Sziasztok!
    Nem lehet szupertápot venni! Átutalással szerettem volna, de nem engedi a rendszer! Jelezzétek légyszi!
    Köszönöm!

Most végre sikerült!!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.12.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.