Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Van az, mikor naponta többször is "kell" takarítani, ha a farmer mindent jól akar elvégezni. :)

Ezt a gazdaköri feladatot nem láttad még a gazdakörben? Lehetséges, hogy ide szállítottad be a szantálfa termését, amit keresel??

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-5#post-620384

2. -kisember-

-kisember- Fórum-zöldfülű

Szia !
    Gondban vagyok . Nem tudom kinyitni az 5 Db csillag utáni ajándék dobozt. Tudnál segíteni ? ID szám: 29485261 -kisember-
    Előre is köszönöm szépen.

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Arra kérlek, a harmadik sorban nézz meg minden ajándékot, kell lenni egy halvány árnyalatú ikonnak, ami mellett van egy kék színű+ gomb is.
    Ez az elmaradt átvételű ajándék ami akadályozza a sor végi doboz kinyitását.

Ha szükséged lenne a doboz tartalmára (3db aranybanán), akkor farmaranyért kell utólag lekattintanod a +gomb alatti ajándékot.

Az alábbi linken található közlemény kép segítségével illusztrálja, a halvány színű ajándék mellett a + gomb mit jelez. Mi a teendő, hogy a sor végi ládákhoz, dobozokhoz hozzájuthassunk!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/adventi-kalendárium-2016.14552/#post-619583

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

17.-én kaptuk a talányos tenyészetet
    2016-12-17 21:46:50-kor az egyik kikelt és kivifészek kelt ki belőle másik pedig 2016-12-18 08:38:58-kor kelt ki és jégmadár fészek lett.

5. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Nem tudom hiba-e, vagy csak nálam gond, de világosítsatok fel, kérlek! Nagyon régóta a google chrommal lépek fel a farmra. Két- három napja nem sikerül, csak másik böngészővel. Tudok-e valamit tenni, hogy megint a chrommal sikerüljön. Köszönöm a választ előre is.

6. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

Köszi estére megoldódott.

7. |Tamás|

Szia!

Játékot Mozzila Firefoxra optimalizálják a fejlesztők ezzel működik hiba mentesen. Érdemes kitakarítani a gépedet, de a google chrome nem igazán a játékhoz készült böngésző.

HéricsBáró és szemike50 kedveli ezt.
  8. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm.

9. -kisember-

-kisember- Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen ! figyelmetlen voltam, így már minden rendben van.

10. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

de igen, ide szállítom folyamatosan :) de mindig csak akkor, ha összejött a megfelelő mennyiség... ezért tűnt fel, hogy egy ideje nem szaporodik a pajtában... de most rendben van... köszi a segítséget!

11. Margia5

Margia5 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Van egy kis gond!A tojástojó területet már egy ideje nem lehet megetetni,félő hogy elfogynak a tartalék tojások.
    Lehetne ezt valahogy megoldani?
    Tyúktáp van bőven.
    Egy gépen két farmunk van.

12. |Tamás|

Szia!

Tojástojó terület etetéséhez tyúktápra és 3 db tyúkra van szükség. Van tyúk a raktáradban? Kérlek, ellenőrizd.

13. Margia5

Margia5 Utánpótlás-írogató

Most már rájöttem!Kevesebb tyúkólam van kint,mint amennyi tojástojó területem.
    Kösz a segítséget!

14. KLili2006

KLili2006 Junior szaki

Sziasztok,

A királyi kincs (CSP-t adó) kitehetőt nem találom. Se menüben, se a területeken kitéve nem találom.
    Gazda: KLili2006
    ID: 50293564

A segítséget előre is köszönöm.

15. Jó reggelt kívánok! Volt több ginko fám, és egy idő óta feltűnt, hogy egyet sem találok. Kérlek, segítsetek megtalálni. Köszönöm.

16. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Szia
    Ahhoz hogy a moderátor segíthessen meg kel adnod a farmneved és az ID. számod.

17. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

kaptam (magyarul) egy emailt a regisztráláskor adott címemre, hogy kértek visszajelzést a Malala eventről. Viszont a link egy angol nyelvű űrlapra irányított. Ez szándékos?
    (Nekem nem gond, kitöltöm angolul....)

18. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Kint van a Szédült szántódon, valahol középtájon. Ma már egyszer be is arattad (5:20-kor).

19. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Ezen a farmneveden biztosan nem volt még egyetlen darab Ginkofád sem.
    Talán egy másik farmoddal tévesztetted össze, de kérlek írd le a pontos farmnevedet vagy UserID-et legközelebb.

20. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

A kérdőív nemzetközi szinten zajlik és angolul, ugyanis a feldolgozás nem régiónként lesz, hanem központilag, így jobb az egységes nyelv.

Okkkay kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.